- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Beszereztem egy kétcsöves mobil klímát (3520W, 12000btu/h). Csak egy cső volt hozzá, 2 napig egycsövesként járattam, a kivezetést kitettem az ablakon, körülötte amennyire lehetett elzártam a levegő útját.
A 40 fokos melegeket átvészeltük, bár csak a szobát hűtöttem vele. Persze a szobaajtó alatt süvített be a meleg levegő, de erre számítottam. Közben vettem még egy csövet, ma megcsináltam normálisan a kivezetéseket, némi hungarocell, erősebb nejlon és cellux segítségével. Szerintem egész jóra sikerült, amolyan Airlock féleség lett. Elindítottam, elmentünk itthonról, majd jó egy óra múltán hazatérve szinte semmi változást nem vettünk észre.
A kéró 44nm, a klíma 9 fokos levegőt fúj. Minden ablak nyugat felé néz, szigetelt téglafal, műanyag nyílászárók. A gond az lehet, hogy hiába a 2. cső, ami befelé szív, a bejárati ajtó alatt meg a konyha ablak szellőzőjén (meg ahol csak tud) jön be a meleg levegő. Van valakinek ötlete, mit kezdjek vele? A spliten kívül. Miért viselkedik úgy mintha továbbra is bentről szívná el a kifújt kevegőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 7
- SSD kibeszélő
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest