- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz
gyuszos #49050 üzenetére
Nálam Comfora mér fogyasztást, Sensirám is lesz remélem pár héten belül.
Igen, külsőre viszonylag randa, az előző 20 éves klímám talán szebb volt mint a Comfora, de műszaki tartalom tekintetében annyi a hasonlóság csak, hogy mindkettő tud hűteni fűteni meg ventillálni. Hogy ezt miképp teszi, azt már nem lehet összehasonlítani, trabant vs toyota supra, mert hát Japán, nem mondhattam hogy Porsche..
Még van a lakásban a régi klímámból egy beltéri (multi egység volt, már ki van kötve), és néztem, hogy nem szebb a Comfora egy kicsit semDe nem is a szépsége miatt vettem, ahogy a Toyotámat sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPad topik
- ASUS routerek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Formula-1
- EAFC 25
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest