- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Üdv Urak!
Pár szóban a Cougar Panzer-ről...
Először is szép házikó,jópofa,hogy mindkét oldallap edzett üvegből van.Az üveg oldallap lekapása viszont agyrém.4 csavar tartja oldalanként és alul 2 db "fülbe" ül bele.Az üvegen fel van tüntetve a leszerelés metódusa,mégpedig csavarok ki,majd 45 fokban üzeg kibuktat és úgy tudod levenni.Simán el lehet pattintani az alját ha nem figyelsz,szerintem nem egy jó megoldás.
A váza olyan amilyen.Nem egy nyeklős darab,de azért több ponton (elő és tetőlapok alatt papír vékony a lemez) látszik,hogy ez nem egy békebeli Corsair minőség.Én egy 450d-ről váltottam ami sokszor túlárazottnak van titulálva.Annak a váza elbírt további károsodás nélkül egy 110 kilós embert( oké nem életszerű,de akkor is...)míg ez kb szétrogyna egy ilyen terhelés alatt.Elég sok mindent a műanyagok és az oldallapok merevítenek.Persze ettől nem válik gyenge minőségűre,de nálam 10/7 maximum.
Előre akármilyen kiépítésben elfér akár egy 360-as radi is P/P-ben.Elől rácsos kialakítás,de az előlap alatt van még egy 360-as,mágneses szűrő.A vázon kívülre is elfér egy 25mm-es venti úgy hogy nem ér hozzá a rácsos előlaphoz,ha valaki így szeretné beépíteni a gép elejét.
A tetejébe már érdekesebb szitu van.Elméletileg ugyan elfér egy 360-as kompakt,de csak úgy ha a radit belülre telepíted és a ventiket a vázon kívülre,szívóba/pull-ba rakod.Push-ba nem fér el semmilyen venti sem ilyenkor,beleér a memóriába és még egy rakat dologba.Ez nem valami jó megoldás szerintem.
A vázon kívülre ugyan elfér a 360-as radi,de nem lehet a blokkrészt levezetni,bár egy kis flexeléssel ez is megoldható.
240-es radival kicsit más a helyzet,mert itt rongálás nélkül le tudod vezetni a blokkot/csöveket.
Push/Pull-t normál 25mm-es ventikkel el is lehet felejteni,mert nem fér el
Alternatív megoldásként nálam kipróbálásra kerül egy vegyes P/P,mert úgy fest egy 120-as slim venti elférhet a radi tetején és mindez a vázon kívül,de ez még tesztelés alatt van (a 80-as slim ventik elfértek).
A hőfokról egyenlőre nem tudok nyilatkozni,mert a gép igen csak félkész állapotban van,de próbakén igen tekintélyes légáramlást tudtam produkálni 7db ventivel,így nem hiszem,hogy gond lenne a szellőzéssel.
A HDD-k elrendezése ötletes,bár a hűtésükkel kapcsolatban vannak kétségeim,mert légáramlás nem éri őket.
Összességében (bár pár ponton egyértelmű gyengeségei vannak a háznak)elégedett vagyok a kuckóval.Tágas és kis matekkal,el lehet benne férni és a 25 ropis árát figyelembe véve,nem is rossz választás.
Bocsi a fotók minőségért,de csak mindenféle takarítás nélküli próbaüzemmódra volt időm
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.