- ZIDOO médialejátszók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
schawo #30446 üzenetére
Milyen forrásról hallgattad ? Nekem Creative X-Fi HD USB-m van aminek a fejhallgató erősítő része nem tudom mennyire számít jónak, milyen kategóriába sorolható, csak annyit saját tapasztalatbó hogy az alaplapi Realtek chipnél jobban szól, és nincs alapzaja. Ez a Presenter például amit contaxg ajánlott, hogy hallgassam meg vele, mennyivel számít jobbnak hogy esetleg érdemes lenne vadászni egy ilyenre, illetve mennyit javítana a hangján mert elvileg ez nem egy nehezen hajtható füles ? Egyébként tényleg elég korrekt füles az M50, az előző fejhallgatóimhoz képest jó hangja van, csak egyetlen "probléma" van, hogy van egy pár elég pontos, részletes hangú, kis zárt, saját készítésű dobozom, aminek nagyon szeretem a hangját (persze messze van a "high-end"-től), és amikor felteszem a fejhallgatót, mintha visszalépnék hangminőségben. Legalább most már csak kicsit, nem pedig hatalmasat, mint eddig
.
Aktív témák
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SörcsaPH!
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest