Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Aktív témák
-
Taximaxi
csendes tag
Hardveraprón nagyon jó áron van most egy Panasonic RP-HTF600 !
Szerintem kihagyhatatlan! -
bajnokpityu
félisten
irtam régebben,h töredék részletessége volt a canamp+k500nak,mint a nagy asztalimnak, és mégis nagyon zenei. most sem tűnik többnek a részlet, és mégis továbbra is szeretem.
vagy pl a marantz 44se erősitőm is kifejezetten nyelte a részleteket, mégös ügyesen zenélt.valóban nem ezen múlik,de hosszútávon azért nem árt.részletességben a proson ribbonos dobozom többet tud,mint a K500,és új ára valszeg még kevesebb lenne,mint a K500é.
contaxg : óó,dehogyem.használtan.
-
KMT
addikt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #31190 üzenetére
minden kiderül
sztem Schawonak azért tetszett az asztalim, mert nem sok jót várt tőle.és azt hozta
szóval ne úgy gyere ide,h húú,itt meghallod a tutit,mert ez rossz irányba visz. egy egy jó ár/értékű lánc, számos hibával. füles detto.akusztikára fillért nem költöttem(kivéve,h felhúztam egy házat) a többi áráról max személyesen nyilatkozom,de szintén ne horror gondolj.a 650re kiváncsi vagyok, ha olyan,mint a k500,csak mélyebben adja elő,akkor érdekes lesz későbbiekben.nagyon késői esetben.
-
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu #31189 üzenetére
Csak elég nagy a szorzója ilyen téren a hangfalaknak.
Nem hiszem, hogy 250k.ból tudsz olyan részletes hangfalas rendszer csinálni, mint az én fejhallgatós rendszerem venni.
Hozzá kell tenni, hogy én ennyiért "kész akusztikát" kapok, míg hangfallal ezt is meg kéne teremteni.Nem hallottam még jó hangfalas rendszert (majd Nálad
), de az tuti, hogy a fejhallgatózás olcsóbb és családbarátabb
-
válasz
bajnokpityu #31183 üzenetére
Akkor valóban rossz szoftvert próbáltál.
Ezt töltsd le.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #31181 üzenetére
az a gondom,h szerintem én rossz szoftvereket próbáltam ki.gyakorlatilag egy zengetésnek tűnt, egy spéci torzításnak.
-
válasz
bigmasterg #31181 üzenetére
Fülese válogatja, hogy használok-e crossfeedet. Mostanában nem, mivel leszoktam azokról a fülesekről, amivel ilyen problémám volt (K500, Sextett), a többivel nincs ilyen gondom.
-
Nagyon jó ez a K501 párna, nem jön vele elő a torzítás, mint a K601 párnával. (K500-ról írok) Nagyon szép fehér, tiszta a háttér, nem olyan mocskos, mint a plüss párnával. Kicsit sok a magas, de ez amúgy is jellemző erre a fülesre. Ez természetesen segít a részletességben, szóval az nagyon rendben van. Jó felvétellel nagyon szépen szól.
Viszont visszajutottam az origóhoz: crossfeed nélkül ez a füles "használhatatlan". Tipikus HD800 érzet, darabjaira szétszedett tér, durván megfájdult tőle a fejem. Folyt köv. holnap, Bubóról, crossfeeddel.
-
válasz
bigmasterg #31174 üzenetére
Tyű ez az AT de japán.
Elképzelem a helyi zöld és lilahajú egyedek fején, és tökéletes az illeszkedés. -
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy megbízható mikrofonos fejhallgatót, ami jól szól és a mikrofonja is OK?
Amiket tudnia kéne:
- Skype-ra is használnám, de ritkábban csevegek ... inkább játékok, és zene.
- lehet vezetékes, szinte 99%-ban az asztali gépemmel használnám a szobában
- fontos h kényelmes szivacsos legyen a fül rész ... ne fájjon tőle a fülem 1-2 óra után
- olyan 5-6 ezret szánnék rá.
- elég a 2.0 ... nem kell 5.1 ... a Roccat Kave picit még drága
- és hát persze a hangzásban nem ártana egy kis mély kiemelés ... de ez nem döntő szempont.Én ezt nézegettem (persze nem ennyiért
)... esetleg vkinek erről vélemény, tapasztalat?
De más ajánlatot is szívesen veszek.Köszönöm!!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
schawo #31167 üzenetére
biztos emlékszel,mit szenvedtem,mire az elhatároló zajforrásból élvezeti cikk lett.
most tartok ott,h annyira élvezem a fülesezést,mint a nagy asztalit.
töredék pénzből...
840mélye az én láncomon nem volt testes,inkább brummogó.valszeg a tranyóssal helyrejönne,de canamppal nem voltak jó páros.és milyen a K501es párna?
-
válasz
#56474624 #31162 üzenetére
Teljesen igazad van. Ilyen a fejhallgató. Csodák nincsenek, bármit is teszel, ez nem lesz hangfal.
Viszont annyi pénzből, amennyiből egy rendes rendszert összeraksz, lehet 5-6 fejhallgatós rendszered. És ha akarod, még mindig lehet egy HIFI-d is. A változatosság gyönyörködtet. Ez a fejhallgató előnye.
Apropó változatosság, megjött a K501 párnám, most azt járatom be. (
)
(#31166) Ba cy lus Vannak testes hangú fejhallgatók, pl a 840 is is ilyen. Ettől persze még nem lesz hangfal a fejhallgatóból.
-
törölt tag
válasz
Ákos97 #31163 üzenetére
Ha az enyémmel valami "nagyon nem oké", akkor mit vársz a 880-astól? Mert annyira nem más az sem, én hallgattam mindkettőt. Szerintem csak annyi van, hogy volt szerencsém tisztességes hangfalas rendszerhez, meg elég sokat hallgattam élőben a zenét, így tudom, hogy a valóság milyen méretekkel rendelkezik. Egy fejhallgató azt a büdös életben nem fogja visszaadni. Egy hangfal sokkal jobban megközelíti. A valóságban egy nyamvadt kis klarinétnak is olyan teste van! Ebből fejhallgatón, lehet akármilyen jó, nem kapsz vissza semmit. És ez valahol eléggé behatárolja számomra a zenei élményt.
szerk.: Marhára nem a süllyesztett középről beszélek, ami mellesleg megfelelő fejhallgató erősítővel nem is volt az. Szerintem inkább hallgass meg high-end fejes, meg high-end hangfalas rendszert, aztán tudni fogod, miről beszélek.
-
törölt tag
válasz
Taximaxi #31153 üzenetére
Én nem hiszem, hogy függő leszek. Tegnap meghallgattam fejhallgató erősítővel. Jobb, de akkor sem az igazi. Egy ennél jobb (és jóval régebbi) fejest is meghallgattam: jobban szólt az enyémnél, de egyszerűen nem tud akkora élményt adni, mint egy hangfal. Jó-jó, de valami nagyon hiányzik a hangfalhoz képest. Szóval nem leszek túl sokáig ilyen szomszédbarát, az fix.
Meg mondhat akárki akármit, ami fejhallgatón jön ki, az csak prüntyögés, egy miniatürizált zenekar. Pl. Lemehet 20 Hz-ig is akár, akkor is komolytalannak hat az a basszus a valóságban tapasztalhatóhoz képest. Hiába remeg bele a fejem a 20 Hz-es szinuszba, akkor is.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #31159 üzenetére
A highend HD650 kb, ahogy olvastam. Hogy ebből mi igaz?!
Egy Lyr-ről meghallgatnám szívesen -
válasz
bigmasterg #31159 üzenetére
-
-
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #31152 üzenetére
Ha már T70, mondjuk ez alapján nem tűnik túl nagy számnak. Különösen érdekes a 990 Proval az összehasonlítás. Ha csak ezt a tesztet nézem, marhára nem éri meg az árát.
Ezért is szeretnék majd egyet meghallgatni valamikor. -
Taximaxi
csendes tag
válasz
bigmasterg #31152 üzenetére
Így van, Panasonic RP-HTF600-ról.
A shure 240-et picit mélyhiányosnak éreztem tucc-tucc-hoz és gondoltam kipróbálom.
Eddig vegyes érzéseim vannak,de lehet nagyon hozzászoktam a 240-hez.Ba cy lus Próbálom elkerülni a függővé válást...
-
hennessys
tag
Ezt a mazsolát olvastátok a headfonián? Egy régebbi füles, egy jó csaj és egy fénykép cserébe egy Burson HA-160DS DAC/Amp-ért.
Mármint, ha te leszel az első
-
dudika10
veterán
válasz
Cs_Laci #31142 üzenetére
Az összesen cserélve lesz a csatlakozó. Így már használható. Az Xfi HD USB 50%-os hangerővel tökéletes.
Az alaplapomon eléggé gyenge a mikrofon bemenet, itt valóban kell neki a 10dB-s plusz, így is használható, csak van alapzaj. Egy normálisabb mikrofonbemenettel mindenféle gond nélkül használható. -
Yany
addikt
válasz
Deadzone41 #31137 üzenetére
És a mikrofonos HMD660e is ajánlott Superlux?
-
Yany
addikt
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha Sennheiser PC150 hangzásához szokott a fülem, akkor milyen fejhallgatót érdemes venni 15e Ft árplafonnal? Egy kis plusz támpont: most árulom Sennheiser HD 485-ös fejhallgatómat, mert annyira sok a mély benne, hogy zavar, hiába kristálytiszta a közép és mély tartomány (Marantz erősítőre dugom, elektromos dob, gitár és szinti egyveleget kellene szépen megszólaltatnia). Ezzel szemben a mikrofonos kis PC150-esem eszméletlen kiegyensúlyozott.
Ez utóbbi meg picit nagy a fejemre, úgyhogy pár évnyi szolgálat után lehet, hogy attól is majd megválok, így mikrofonos fejhallgatóra is örömmel fogadok 5leteket és ha kapok tippet, lehet, hogy azt is cserélem.
Nyitott, vagy zárt igazából mindegy részemről, de talán a nyitottal könnyebb kommunikálnom is közben.
Előre is nagyon köszönöm az önzetlen segítséget.
-
bence007
tag
Sziasztok!
Debrecenben nem tudtok jó Hifi szerelőt?Elromlott nagyon szeretett Sennheiser 555-öm egyik hangszorója!
Köszi a segítséget! -
lazatt
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #31130 üzenetére
Hát az, hogy nyitott, zárt vagy félnyitott nekem teljesen mindegy (nem nagyon tudom, hogy melyiknek mi az előnye).
A laptopommal használnám amibe egy alaplapi Realtek HD Audio Manager van. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
lazatt #31129 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az 1. hsz. 20000Ft alatt fejhallgatók bekezdését, ahol ennek az árkategóriának a legéletképesebb darabjait találod. Ebben az árkategóriában egyébként főleg a Superlux fejesek mennek.
Mondjuk, azért annyi info még kellene, hogy nyitott/félnyitott/zárt kialakításúak közül milyen lenne neked a legjobb. Továbbá a géppel alaplapi hangkártyával hajtanád, vagy van külön hangkártyád erre a célra stb. -
lazatt
csendes tag
Sziasztok!
Egy vezetékes fülhallgatót vagy headsetet szeretnék vásárolni.
Fontos szempont számomra, hogy kényelmes legyen.
Otthon használnám számítógépen játékokhoz, zenehallgatáshoz, filmnézéshez.
Maximum ~10 000 Ft-ot szánnék rá.
Ilyen feltételek mellett Ti milyet vennétek? -
Bodz
nagyúr
A Beyer T70-et mikor kezdik itthon is forgalmazni?
-
válasz
bigmasterg #31123 üzenetére
Én a (#31120) nemeth989 hozzászólásra válaszoltam
Próbáld kosárba tenni az ottani linken szereplő terméket
-
válasz
nemeth989 #31120 üzenetére
ÁFA NÉLKÜL 59 700,00 Ft
ÁFÁVAL 74 625,00 Ft(#31121) contaxg Á, akkor is az euró árfolyam minden árat visz a mennyekbe. Ha nem ma, akkor holnap, jövő héten vagy két hét múlva. Az elkövetkező pár hónap/év nem a tartós fogyasztási cikkek vásárlásáról fog szólni, az tuti.
-
contaxg
veterán
válasz
schawo #31119 üzenetére
A DT1350 nem consumer piacra készül és így a forgalamzója is más ezeknek a fejeseknek. Mint látható, teljesen más az üzletpolitika ennél a cégnél.
(#31119) schawo
Pár napja még akciós volt!! -
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok.
Van egy xonarU1-es hangkarim, amit egy Steel Siberia V2-essel használok. Kérdésem az, lenne-e érezhető különbség ha egy Beyer Dt1350-est használnék, semmi játék csak zene(szinte minden műfaj) és film?
Hozzátudnék jutni jutányosabban egy Dt1350-eshez, csak nem tudom megéri-e a váltás, mert egyelőre hangkártyát nem szándékozok cserélni, mert jórészt laptopon vagyok, és ezért kellett a külsős cucc.
Szóval a lényeg, megéri-e a vételt, lenne-e érezhető különbség vagy nem?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Bodz
nagyúr
válasz
contaxg #31107 üzenetére
Mint az látható, a „Prémium Kategóriás”(pl. DT990, DT880) és a „T” (pl. T1, T5 p,)család fejhallgatói nem találhatóak meg a friss árlistában. A továbbiakban ezek, csak külön ezekre a termékekre szakosodott partnereinknél lesznek kaphatóak.
Ez nekem nem egyértelmű. Tehát pl. egy elsősorban házimozira szakosodott, megbízható cég nem rendelhet?
-
contaxg
veterán
válasz
#56474624 #31105 üzenetére
pl. Listaáron a DT235SW 9900Ft volt és 11900Ft lett.
A körlevél szinte teljes szövege a Facebookon megtalálhatóValamiért nekem nem tölti be az oldalt.
-
contaxg
veterán
Most jött a postán:
"Az elmúlt hónapban tapasztalható túlzott árfolyam növekedés miatt, a BaSys Magyarországi Kft. által forgalmazott termékek árai is változnak. Mellékelten megtalálható a Beyerdynamic márkánk friss árlistája, mely 2011.11.16-tól tehát a HOLNAPI NAPTÓL lép érvénybe."
Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest