Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

Van egy kb. fél éves Glorious model O wireless a kölyöknek. Tegnap elkezdett szarakodni: előbb "csak" vezeték nélküli módban nem működött, aztán egy újraindítás után már vezetéken sem akart működni. Természetesen az ilyenkor szokásos másik portba dugás stb. megvolt, másik gépen is próbáltam, de sajnos itt is hibásan működik. Vezeték nélkül egyáltalán nem megy, vezetékkel működik kb. 2 percig, utána kiírja hogy a legutóbb csatlakoztatott USB eszközzel gond van, nem ismeri fel stb. Az eszközkezelőben megjelenik ismeretlen usb-eszköz (sikertelen eszközleíró-kérés) szöveggel. Ha ezt eltávolítom, és rányomok a hardverváltozások keresésére, akkor újabb 2 percig megint műkszik.
    A neten rákeresve nem kevesen küzdenek hasonló problémával. Egyedi szocproblem, de pont költözés alatt voltunk, amikor vettem (karácsonyi ajándékként) ezt az egeret, és persze nem találom a számlát, szóval lehet hogy bebuktam az árát.
    Mindenesetre a netes hasonló tapasztalatokat is figyelembe véve, erősen megrendült a bizalmam a márkában (amit a honlapjuk felépítése, a béta szoftver stb. is alátámaszt).

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák