Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
Evil Snowman #84399 üzenetére
Ám mit nem tettek bele? Optikai kapcsolót!
GM 4.0 ide vagy oda, nekem ez így még kevés, hogy leváltsam a paracord-os, ptfe-s G102-t, hiába az a ~-10g.
De aki most venne G305-öt, annak ez egy jó deal, ha jó elfogadható áron lesz itthon. Már csak a BT/saját receiver kapcsolás miatt is.Ám üzemidőben szerintem nagyon alulmarad.
-
Kígyósok bemutatták az új Orochi V2-t.
- Ambidex forma
- állítólag kevesebb mint 60g
- wireless
- akár 950 óra akku időTovábbi info: Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse - Razer Orochi V2
Video: itt
-
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #84338 üzenetére
Végül ma elhoztam a G Hero-t nagyon bejön ez az egér, örülök, hogy volt nálam pár hétig egy másik ilyen, mert ez számomra tökéletes fogásra, szenzorra, sőlyra is.
A Gloriust meg küldöm vissza, sajna az vakvágány volt még a klikkelés puhasága is sokkal jogg a login a görgő nyikorgásáról meg ne is beszéljünk rohadt idegesítő volt.
-
válasz
Ochocinco46 #84394 üzenetére
Akkor #84391.
-
válasz
Ochocinco46 #84392 üzenetére
Jahogy G PRO. Azt hittem valamiért, hogy a wireless is követelmény. Én a G PRO Wirelessről beszéltem, nem egykutya a kettő.
Akkor így hirtelen:
Cooler Master MM710
Xtrfy M42
G-Wolves Hati HT-M vagy HT-S (inkább az utóbbi)
Glorious Model O-
Glorious Model D-Razer Viper Mini
Razer DeathAdder Mini (bár fingertiphez talán jobb a szimmetrikus(abb) forma)
Ducky Feather
Endgame Gear XM1Zaunkoenig MK1 / MK2
A legtöbb újonnan kapható, modern és jó fingertip egér amúgy lukacsos, meg aztán fingertipnél méginkább számítanak a tizen-huszongrammok.
-
Ochocinco46
aktív tag
-
válasz
Ochocinco46 #84389 üzenetére
Ha meg szimplán tudod, hogy a Logi mindenhogy tökéletes a számodra, és ebben a forma/fogás/tömeg is benne van, akkor szerintem yolo és azt. Gondolom napi rendszerességgel órákat használod, akkor meg már nem mindegy, hogy mit tapod az ember.
Arra viszont készülj fel, hogy egy éven belül valszeg. mikrokapcsoló csere fog kelleni, de az gyorsbaokosba egy zacskó szotyiból cserélhető jobbra, nem feltétlenül kell vele garis hercehurca.
Alapvetően a Superlightot érdemesebb, mert 17 grammal könnyebb (80 helyett 63, ami eléggé lényeges különbség), de ha balkezes vagy, esetleg mindkét oldalra kell a két-két plusz gomb, akkor marad a sima GPW. -
Zaied
addikt
válasz
Ochocinco46 #84389 üzenetére
Glorious Model O Wireless
-
Ochocinco46
aktív tag
Sziasztok!
- ~30k
- új
- itthon
- alaphasználaton kívül kompetitív játékok is (CS:GO, Overwatch)
- fingertip grip
- ~20cm
- 800dpi
- Jelenleg egy Steelseries Rival 110-et használok, amivel teljesen meg vagyok elégedve, de ahogy öregszem egyre jobban zavarnak a kábelek
Logitech G pro tökéletesen megfelelne az igényeknek, csak annyit nem szívesen költenék már rá. A kérdés igazából az lenne, hogy van-e más opció kicsit olcsóbban vagy nem érdemes azon már spórolni. Görgőt sokat használom, visszaolvasás után ezért is lőttem ki a logi g703-mat, talán nagy kockázat lenne.köszi előre is
-
Liso
csendes tag
válasz
copass #84387 üzenetére
Így van, egy 300 ezer forintos TV-nél nem sok a 2500 forint, de egy 15 ezres egérnél elég nagy bukta, ha kizárólag a vételárat adják vissza és a futárt bukod. Sőt, ha csak a visszaküldés árát bukod az is elég bosszantó lehet, mivel az ablakon dobtad ki azt az összeget. Az emag kicsit drágább, de ők a vételárba ezeket a rejtett plusz költségeket is beleszámolják szerintem.
-
-
-
Fura, hogy az MM711 az olcsóbb, fordítva szokott lenni.
A kérdés inkább az, hogy
60 gramm + RGB
53 gramm + no RGBA magam részéről biztos az utóbbira szavaznék, de a 60 gramm se rossz.
-----------------------------------------------------------------------------------
#84375 Liso: Két egér közt 27 gramm különbség már egy kisebb univerzumnyi távolság. : >
-
Liso
csendes tag
Sorry, azt elfelejtettem írni, hogy Applikációból történő rendelés esetén ingyenes a szállítás.
A visszaküldésről pedig ezt írják, bár még sose kellett alkalmaznom náluk:
"A díjmentes 30 napos eMAG visszaküldési szolgáltatás nem befolyásolja a távkereskedelem 14 napon belüli törvényes elállási jogát, de kiegészíti azt az eMAG ügyfelek érdekében.
Amennyiben 14 napon túl jelzed elállási szándékod, úgy a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség.
A nem az eMAG által forgalmazott termékek visszaszállításának költsége a vásárlót terheli." -
Liso
csendes tag
Az emagról szeretném megrendelni az egereket és pillanatnyilag elég fura árazásra találtam a kedvezmények miatt.
MM710 18.990 ft
MM711 16.990 ft
RIVAL 3 14.490 ft
Picivel nehezebb a 711, de a böhöm mx518 után így is barátságos a kb. 60 g vagy megérné a +2 ezret a 710?
Mivel vidéken lakom, így kizárólag az online rendelés jöhet szóba és emagnal a szállítás + visszaküldés is ingyenes. -
ribizly
veterán
Most láttam meg Kodiak stream-jében:
"A Pixel.hu-nál a KODIAK kupon kóddal 8% kedvezményt kaptok a G-wolves, Steelseries, ArenaRacer, Xtrfy, Sennheiser termékekre." -
Liso
csendes tag
-
Liso
csendes tag
-
Liso
csendes tag
Az mm720 26 ezer forint környékén mozog, ami 10 ezer forinttal meghaladja a maximális keretem.
Az mm710 pedig kicsinek tűnik a tesztek alapján.
A mediaban végignyomkodtam az egereket és végül a rival 110 volt a legkevésbé rossz. Kizárólag egy kiállítási darabjuk volt így nem vásároltam meg.
Esetleg a tesója a rival 3, ami elgondolkodtató, de igazából majdnem az mm710 paramétereivel bír. a 710 picivel magasabb a rival 3 pedig szélesebb és hosszabb. -
Akkor csak nem fingertip. Bár effektíve mindegy, mert clawhokoz sem szoktak kifejezetten nagy egereket használni/ajánlani.
És igen, visszakanyarodtunk a Cooler Master MM710 / Xtrfy M42 / G-Wolves Hati HT-M / G-Wolves Hati HT-S vonalhoz, esetleg Endgame XM1, Glorious Model O/O-, Model D/D- vagy G-Wolves Skoll/Skoll Mini. Meg ugye az ujjtámasz miatt kifejezetten a Cooler Master MM720-hoz (ami amúgy nem a szó hagyományos éretlmében kicsi, hanem alacsony/lapos, viszont nagyon széles), viszont újonnan 16-ba kb. csak az MM710 fér bele, ha épp nincs valami Hati akció. Vagy apró, ott majdnem mindegyik kijön annyiból.
9-10 pénzért még van a Logitech G102/G203 (ugyanaz), de meh. Mármint ajánlott, de clawra biztos, hogy könnyebbet és harapósabbat vennék.
-
Liso
csendes tag
válasz
Amerigo57 #84362 üzenetére
Igen ez már kicsit sok nekem,de köszönöm a tippet.A fogást viszont rosszul azonosítottam a kommentben fingertip helyett claw.
Sajnos végignéztem árukeresőn az egereket és kizárólag a 10 ezer forint alatti noname egereknél találtam ilyen kényelmi "funkció" vagy a nekem már nagyon drága kategóriában. -
trafipax
tag
Sziasztok!
Új egeret keresek palm fogással. Voksom a Glorious Model O ra esett. Kézméretem 9,5x18,5 cm.
Véleményetek szerint melyik lenne ideálisabb Glorious Model O vagy O-? -
Liso
csendes tag
válasz
Synthwave #84356 üzenetére
Igen elég picikének tűnik, illetve kevés helyen kapható. Ahol igen ott kb. 25 ezer forint.
Teljesen kezdő vagyok egér témában és szerintem rosszul lőttem be a fogás típust. A claw grip Churchill style-ban az ami legjobban hasonlít a nekem kényelmes fogáshoz.
Elnézést a félreinformálásért.
Tegnap már majdnem megrendeltem az általad korábban ajánlott MM710-et, de előtte néztem még pár tesztet és nem ajánlották nagyobb tenyérrel rendelkező emberkéknek, így elbizonytalanodtam. Nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz számomra megfelelő egeret találni.
-
Cooler Master MM 720-nak hasonló. De az pici. Pontosabban lapos, de igen széles. Amik a fingertipes fogáshoz valóak, amikor a tenyered hozzá sem ér a burkolathoz.
Nekem is 20 cm-es tenyerem van, pincer claw/fingertip hibrid fogást használok, tehát személyes tapasztalattal is be tudok állni ezen (általánosan igaz/elfogadott) kijelentés mögé.
-
Liso
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg tudtok olyan egeret ajánlani, aminek a jobb oldalán megtalálható a képen látható kialakítás? Fingertip fogást használok 1, 2, 2 arányban, ezért is lenne előny ez a kialakítás. Az általatok ajánlott egerek annak ellenére, hogy műszakilag nagyon jók sajnos a forma miatt nagyon kényelmetlenek.
Maximális keret: 16k
+ előny lenne, ha 90 gramm alatt lenne az egér és a 20 cmes tenyerem miatt nem a pici egerek közé tartozna.
A képen egy Spirit of gamer m500 látható, ami nem tűnik egy bestbuy egérnek. -
törölt tag
A tartós vezeték nélküli használaton kívül hozzá segíthet a teflon talp+szövet pad és az intenzív mozgatás. De pl.: befolyásolja a levegő páratartalma, száraz levegőjű helyen esélyesebb, nedvesebb környezetben kevésbé valószínű.
Szerintem nem a kapcsoló a hiba, nekem is az eredeti van benne, és csak addig volt vele pergés/dupla klikk/beragadás bajom amíg meg nem kapott antisztatikus bevonatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest