Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
válasz
Chris Kiki #82299 üzenetére
Chris Kiki
Bocs , így helyes.
Vagy Dél - Koreai , vagy Taiwani egér lehet szerintem. -
omfgk
veterán
Halihó.
Van egy hibás g502-esem.
Az Aqua féle 2 év gari már letelt. Ők adtak egy külön a Fixit-hez szóló Jótállási jegyet amin szintén 2 év szerepel.
Viszont magán a dobozon 3 év szerepel és erre is emlékszem ,hogy gyártói gari az 3 év
A lényeg, aki már küldött vissza Logitech egeret : Hol kell velük felvenni a kapcsolatot közvetlenül? Tehát ,hogy ne küldjenek tovább a Fixit-hez, mert gondolom ők lepattintanak a 2 év miatt.
-
Casanova*
veterán
wireless gamer egeret vennék! G305 vagy G703? Az ár nem lényeges.
-
Önkéntelenül is felrémlett a nosztalgiaviharod, hogy milyetlőttéemikszháromszázza. Merhogy lehet és én is így tettem vele pár éve, ráadásul 125 Hz-en, ami egészen unheard of, oszt a tömegén kívül nekem bejött a G Pro.
De kár, mert akkor mondtam volna még a Ninox Aurorát is. -
charg
tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli egérbe milyen elemet érdemes használni? Megéri lítiumot vagy újratölthetőt venni?
-
ferni
őstag
válasz
Banderos #82278 üzenetére
teljesen más az alakjuk.
Mind a kettő Zowie alakját másolja, ami nem baj, mert abban nagyon erős a Zowie, a D az a Zowie EC-szériát, az O pedig a Zowie FK szériát.
https://gearsearch.gg/shape?Glorious=Model%20O&Glorious=Model%20DO az ambis egér, tehát szimmetrikus a formája, míg a D ergonomikus.
-
Banderos
tag
Sziasztok egeret szeretnék vásárolni előre is köszönöm a segítséget
1. Mennyi a keret? 10-15k
2. Használtpiac játszik? Igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik? nem
4. Mire használnád az egeret? Játék (Metro exodus ,Far Cry5, Cyberpunk 2077,Gta5)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? palm
6. Mekkora kezed van? 20cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? passz nem tudom
8. Egyéb igények? Rgb -
nuke7
veterán
- Redragon TigeR
- Yenkee Resistance
- Dream Machines Supreme
- Cooler Master MM531?
- Hama uRage Reaper MORPH 900 ? -
DerDer
tag
válasz
SunMount3r #82267 üzenetére
Köszi, akartam írni hogy Budapesten de kimaradt!
-
-
DerDer
tag
Sziasztok,
Melyik üzletben van kiállítva sok egér amit meg lehet fogdosni?
Egy G603-at vettem de sajnos nekem picit kicsi, egy olyat keresek amit palm grippel kényelmesen meg tudok fogni és vezeték nélküli. -
nuke7
veterán
válasz
Synthwave #82259 üzenetére
Roccat tyon? https://youtu.be/0DGEO6641-w
-
Írtad, hogy a GPW is jó lenne (pláne az új!), csak drága. Ebből kiindulva sima, vezetékes G Pro?
------------------------------------------------------------------
#82257 nuke7: "a revoltec fight mouse elite-hez nem gyárt egyetlen gyártó se hasonlót se...?!"
Meglehet, hogy oka van a dolognak.
-
-
nuke7
veterán
válasz
4nick8 #82252 üzenetére
miért? nem létezik, hogy csak mionix naos / dm comfy S van ebben a kategóriában...
azt azért nem hiszem... a revoltec fight mouse elite-hez nem gyárt egyetlen gyártó se hasonlót se...?!https://prohardver.hu/hir/revoltec_fightmouse_elite_2.html
létezik hogy a DA elite van hozzá a legközelebb..?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Synthwave #82180 üzenetére
Kipróbáltam a Rival 3-at is. Ez a kis kísérletezgetés jó ötlet volt, mert most már tudom, hogy milyen egér kéne.
A Rival 3 ha fentről lefelé megyünk akkor egészen addig tökéletes, amíg a segge el nem kezd kiszélesedni (mint a gamer egerek 90%-ának, a te Hatidnak is). Ott felül nagyon jó volt a fogás szélesség, az egér tapintása is jobb mint a HyperX-nek, az hogy az egérgombok alacsonyabban vannak is tetszett, a klikkek/gombok is jobbak, az oldalsó gombok is jobbak (bár rájöttem, hogy szinte sosem használom őket játékban). A HyperX kábele sztem jobb, de ettől függetlenül a Rival 3 legalább egy ligával fentebb versenyez érzetre/minőségre, pedig csak 1-2 ezer Ft a különbség. Az RGB is nagyon fasza a Rivalon, bár én úgyis kikapcsolnám, szóval nálam ez nem lényeg.Viszont a segge, az baromira nem tetszik. A gyűrűs és a kisujjam fáj azzal a fogással (játék közben) ahogy én használom, viszont a HyperX-en nincs kiszélesedés és ez az a nagy különbség, ami miatt a HyperX-et veszem meg. A HyperX a fenekénél 60 mm széles, a Rival pedig 66 mm, ennyi a különbség első blikkre, de a lényeg inkább az, hogy az egér széle szinte egyenes végig.
Néztem, hogy milyen opcióim vannak még, és a ROG Strix Impact II lenne még jó duplaáron, esetleg a G Pro Wireless még drágábban (de ez még hosszabb is). Úgyhogy maradok a HyperX-nél. Ha az a kis bekeretezett rész nem lenne akkor jó lenne, az az a pár mm ami a különbséget adja (a képen szereplő egerek nem méretarányosak, ha mégis, akkor az a véletlen műve
).
-
copass
veterán
válasz
egymegegy1 #82249 üzenetére
corepad.de, németből jön 1 hét alatt itt van. most lehet 2 hét is lesz.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
egymegegy1 #82249 üzenetére
Sztem rendeljél ebay-ről kínai talpakat párszáz forintért, aztán amíg megjön addig keresgélhetsz jobbat. Ha találsz akkor is lesz tartalékba kínai, ha meg nem találsz akkor ha lassan is de jön a kínai. Én ezt tettem, eddig nem találtam máshol.
-
Golf4
csendes tag
Sziasztok!
10 év körüli gyereknek keresnék gamer egeret, 20.000 Ft alatt.
Újat szeretnék, itthonról rendelve.
Nem feltétel, hogy vezeték nélküli legyen.
Segítenétek, hogy melyiket érdemes megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gitáros topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest