Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz jaffa 2843 #51599 üzenetére
Kábel got rekt. Haver szerint javítható. Amúgy már kész minden, Alps helyett egy zöld TTC fogja kódolni a görgetést, Omronok a helyükön, paracord kábel úgyszint, talpak még a borítékban csücsülnek én meg tűkön ülök.
-
Vanir
veterán
Well, shit.
-
Sordoran
addikt
Köszi a választ! Még annyi kérdés lenne, hogy a Hama uRage " Reaper Nx " lehet-e alternatíva (vagy nem véletlen, hogy nincs ajánlottak között)? Illetve ha lehetőség lenne rá, drágábban mit lehetne venni ami minőségi ugrás lenne? (mondjuk ~15ezerig)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Pöttön
őstag
válasz Locutus #51576 üzenetére
Nekem is tegnap jött meg az utód, egy G502 személyében.
Elsőre egy kicsit féltem tőle, de végül egyáltalán nem bántam meg a vételt!
Nagyon tetszik, unokatesóm g700-asára hasonlít a komfortja, ami részemről egyáltalán nem gond, mert számomra az az egér volt az eddigi legkényelmesebb amit fogtam a kezembe.
A gombjai is jól elkülönülnek, gyorsan megszokhatóak.
Aztán hogy mennyire lesz tartós az majd idővel kiderül. De a 3év gari azért biztató.
Grat a G900-hoz, én is szemezgettem vele, de számomra ez már megfizethetetlen kategória.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
addikt
Ez csak nekem marad ki? CM Xornet II
Avago 3320There's a device that I've been using called a whoop.
-
Revesz
aktív tag
Razer deathadder 3.5g low sense játékosoknak memnyire jó? 450 cpi értéken is ugyan olyan reszponzív mint az ajánlott 1800-on?
-
regener
veterán
Off kérdés:
Zowie egereknél számít valamit hogy sárga vagy fehér a görgő? Mert boltonként változik. -
Locutus
veterán
válasz Locutus #51582 üzenetére
2 óra alatt megvolt az első fullra töltés. (nem nulláról)
Úgyhogy most kihúztam a kábelt végre belőle. Röviden: Kurvajó érzés kábel nélkül egerészni vele Semmiféle tracking hibát, vagy input lag növekedést nem érzek. Egyszerűen csak teszi a dolgát tovább, anélkül hogy a kábelt is vele kelljen ráncigálniKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz Brandynew #51577 üzenetére
Hogy mi fog zavarni meg mi nem, az majd a napokban kiderül A forma kicsit más, de nem rossz. Inkább az oldalát kell szoknom, felül kényelmes elsőre is. A hosszú kezembe még talán jobban is illik, mint a G502.
Egyelőre a szoftvert feltettem, és vezetékesen kell használnom egy darabig, amíg tölti.
Az biztos, hogy könnyebb a G502-nél, bár nekem sose volt gondom a nagyobb súllyal. A kábele viszont merevebb, mint a réginek. Talán pont azért mert új, vagy mert a leválaszthatóság miatt hosszabban kinyúlik előre a törésgátlós része. De úgyse kábelesen fogom használni.
A gombok szép finoman járnak, a görgő ugyanolyan szuper mint a G502-n, csak még könnyebb, és finomabban lehet vele oldalra is kattintani.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Brandynew
őstag
Egy 5 ezer Ft-os egérnél (Magyarországon 12 ezer) nem tökmindegy? Azzal, hogy felnyitod és elvégzed a módosításokat, máris sokkal többet ér az egér, mint 5 ezer Ft.
Meg milyen garancia? Egy koreai csávó (akinek az a neve, hogy JunHyo Kim ) küldi egy fekete borítékban, papírok nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
EGÉRVÁSÁRLÓK FIGYELMÉBE:
Most már nálam van egy ideje a Logitech G100s, leírom a tapasztalataimat:
Tőle rendeltem meg az egeret, és vettem hozzá ugyancsak tőle egy ilyen egérpadot.
Az egér és az egérpad is eredeti, maximálisan meg vagyok velük elégedve.
Próbálgattam egy darabig olyan állapotában, ahogy megjött, majd kivettem belőle a súlyt és jaffa 2843-tól rendeltem ilyen talpakat (~ 400 Ft postával).
MINDENKÉPPEN ajánlom a súly kiszerelését és a linkelt talpak felhelyezését.
Kategóriákkal nő az egér használhatósága.
A gyári talpakat körömmel vagy egy kis csavarhúzóval egyszerűen le lehet szedni, alatta a csavart ki lehet venni, simán szétnyílik az egér, és a benne lévő extra súly is könnyedén eltávolítható. A jaffa 2843-tól rendelt talpakat nagyon precízen illesszétek a helyére, és utána alaposan nyomkodjátok rá.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #51569 üzenetére
Amúgy még szerencse, hogy nem az Apple logójára hasonlít, azt hiszem azóta már útban lenne nekik az idézés...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz kemotox #51568 üzenetére
Mondjuk akkor inkább úgy, hogy egy szemfüles felismerés egy régi és véletlen hasonlóságban rejlő marketing "potenciál" kihasználására, melynek -mit ad isten- most jött el az "ideje"...?! (Kérdés...)
A döntést önökre bízom uraim...
(És továbbra sem állítottam semmit, amire a reakciódból következtetni lehetne...)
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
válasz SunMount3r #51567 üzenetére
Meg gondolom az is koppintás, hogy görgője van, meg fekete színű....
-
kemotox
addikt
válasz SunMount3r #51565 üzenetére
Szerintem az a gigabyte logo sokkal régebbi, mint logiék géje.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz MaTpr0F #51564 üzenetére
Áááá, a világítós "dzsííí" logó csak egészen véletlenül hajaz a Logitech-ére...
-Kisfiam, ezt láttad abban videóban ugye?
-Háát, assziszem...
-Ha csak azt hiszed, akkor nem vesszük meg...
-Igen ezt láttam, tuti biztos, hogy ezt láttam![ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
Batman Deathaddere Gigabyte XM300
[link] -
Vanir
veterán
válasz estikornel #51562 üzenetére
900 vagy 1800 es ingame allitsd. Synapse mellett mondjuk lenyegtelen.
-
estikornel
tag
Heló!
DA3.5G-met 1100 Dpi-n használom, mert így kényelmes. Natív felbontása, vagy legalábbis az ajánlottak közt a 900 szerepel ami közeli. Állítsam át inkább arra, és játékokban emeljem az érzékenységet? Vagy 1800 és csökkentsem? Windowsos beállítást úgy tudom nem érdemes állítani, csak középre pöccinteni.
A real senset még nem mértem meg, de nekem 1800 sok, a 900 pedig kevés. Lehet, hogy nem jól értelmezek valamit..
Előre is köszi!
Edt: Még annyi, hogy a görgőm jobb oldala előre hátra mozog emiatt zörög a görgő mint a fene, ezt hogy lehetne fixelni? Illetve a jobb gombja klikkelés után ha nem nyomom le kissé erőteljesebben akkor van, hgoy elenged és mintha nem lenne lenyomva. Ballal nincs gond, csak ha folyamtosan nyomom a jobb gombot és mozgatom akkor van, hogy megszakad a jel.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz kristof123 #51559 üzenetére
Alcor, kifaragsz belőle picit aztán simán megvan.
-
kristof123
őstag
válasz dobragab #51552 üzenetére
Az első körben 1v5-ben, 5-ből 5 HS, szóval jónak tűnik... : D
Súlyra sokkal jobban bejön, mint a g4oo és emiatt lehet, hogy veszek egyet magamnak is. Nagyon bejött csak a fogás nem tudom hosszú távon milyen lenne. Nem tudtam kiakasztani, de ~80 cm / 360°-nál esélyes, hogy adódna olyan helyzet amit, már nem bírna.
Hasonló súlyban (vagy könnyebben), palm fogásra csinálhatnának valamilyen csoda rágcsálót, tuti vevő lennék rá. : D
-
Lavar
aktív tag
Bocs az offért, de gondoltam megosztom. Aztán hátha kiderül, hogy nem csak nálam jelentkezett.
Sajnos bekrepált fél év után a strix claw görgő gombja, a scroll működik, de a kattintás vele, hol igen, hol nem... Ezt így egyik napról a másikra. Már szervizben is van, remélem megoldódik, gondolom csak kicserélik a kapcsolót alatta, de most 15 napig nem lesz, már most hiányzik, addig is az öreg diamondback-et nyúzom.
Azért ilyen kategóriában többet várna az ember, és még csak nem is barmoltam szét, vigyáztam rá. Egyedül CS GO-ban van a kés beállítva rá, máshol nemigen nyomogatom a görgőt. Ettől függetlenül ha valamiért csak cserélni lehetne, ugyanilyet kérek, mert megszerettem és az én kezemnek kényelmes is. -
Vanir
veterán
válasz ggbuffon1897 #51553 üzenetére
Menj be egy Media Markt-ba vagy esetleg Saturn-ba, fogdosd végig az összes wireless-t, és a legkényelmesebbet, amelyikre nem Trust vagy Hama van írva, azt vedd meg nyugodt szívvel.
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
az alábbi szempontok alapján szeretném kérni segítségeteket :
1. Mennyi a keret?
max. 15k
2. Használtpiac, és / vagy eBay?
egyik sem, ha vmelyik nagyobb pc áruház, ipon, pcx -nél stb. elérhető dolognál maradnánk
3. Mire használnád az egeret?
nem sok szabadidőm van, így elsősorban böngészés, filmek, néha játék(fps-ek már nem nagyon). Mivel elsősorban filmeknél okoz jelenleg kellemetlenséget a vezetékes egér, így elsősorban wifi-s egeret szeretnék
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
„fingertip grip”
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
csak a win beállítására tudok ezügyben hagyatkozni, ott közepesen van a csúszka
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
nincsenek nagy igények, nincs szükségem 20-30 gombra, inkább az a lényeg, h ne szakadozzon, akár 2-3 méterről ágyból is stabil jelt adjon a wifije. Annak azért örülnék ha ilyen "hüvelykujjtámasz" (vagy nem tudom hogy hívják ezt pontosan sry ) lenne. Ami gondolom számít, h egérpadon lenne használva.Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz kristof123 #51551 üzenetére
Igen, a grafikon alapján eredetinek tűnik. A kínai ezt szerintem nem tudja hamisítani.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
[Prolixus]
addikt
válasz Chereiose #51546 üzenetére
G100s-t a topicban rendelt már vagy 5-6 ember az elmúlt kb 2-3 hónapban (és akor még lehet keveset mondtam) mindenkinek ideért a megadott időintervallumon belül. Csak egy picit kellene használni a keresőt... De nekem mindegy, garancia persze nincs rá, ha május akkor legyen május.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Chereiose
addikt
válasz [Prolixus] #51541 üzenetére
Rendeltem már sok telefon tokot és mindegyik 1 hónap volt mire ide ért. Szerintem erre sincs garancia, hogy ide ér 10 nap alatt.
-
Sordoran
addikt
Üdvözlet!
Jelenleg egy Trust egeret használok, ennél szerettem meg a két oldalsó gombot, viszont eléggé viseltes, valamint néha beragad a bal gomb (nem kattint, vagy duplán), ezért kéne új.
1. Mennyi a keret? - 7-8 ezer Ft
2. Használtpiac, és / vagy eBay? - Új, hazai boltból.
3. Mire használnád az egeret? - Átlagos használat, kis játék (MMORPG, stratégiai játékok)
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? - fingertip
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - nem vagyok hardcore gamer, nincs specifikus igényem erre
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - lehetőleg (két) oldalsó gomb legyenAmit ajánlottak között néztem és megtetszett az a Genius Maurus GX, de vevő vagyok minden alternatívára.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ReFleXx
addikt
válasz Prosector #51534 üzenetére
Nekem a MS IMO "bevonata" volt a legjobb, mert annak sztem nem volt bevonata, csak a puszta porozus jellegu muanyag.
Imperatort nem ismerem, de lattam mar Razer egeret amirol lerohadt a bevonat, ellenben a Zowie EC1-A es azt koveto szerianal ilyenrol meg nem hallottam, de varjunk meg par evet es kiderul
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
CsonkaImo
addikt
válasz Prosector #51534 üzenetére
Üdv!
Játékra keresek egeret 10 ezerig bezárólag. Ami szempont lenne az a pontos optika, és a mindenféle gamer sallang nélküli design. Nem kell sok gomb, főként FPS-re lenne használva. Teljes tenyeres fogású kellene (palm grip?), közepes méretű kézfejhez. Nem gond ha Magyarországon nem beszerezhető, de EU-n belül maradnék a rendeléssel.
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Prosector #51531 üzenetére
A benq-snek piros a logoja, fekete a doboza, meg ra van irva az oldalara hogy benq, korabban ugy volt hogy Omron kapcsolos lesz, de visszatertek Huanora.
Amugy az EC szeria felulete simabb, nekem sem jott be jobban izzadt a kezemben, a ZA, FK szeria bevonata kicsit erdesebb.Ja meg valami, az uj benq-sban a scroll az 16 fokozatba kattan egy korbefordulassal a regiben 24 volt.
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Locutus
veterán
Logitechék laborban tesztelik a G900-at más egerekkel, elég fasza új videó.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Prosector
addikt
Tudja vki miben kulonbozik a sima zowie ec1-a es a "benq"-s?
Nekem sima van, csak egy bajom van vele, nagyon csuszik, mig ra nem izzadok.
Ha mas lenne a felulete a benq-nak, lehet valtanek ra.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
G100s-t ebayen melyik eladótól érdemes rendelni? Lehetőleg olyan kéne,ami 2 héten belül itt van
-
MM
őstag
válasz Chereiose #51517 üzenetére
G400 17K 3év gar
G400S 22K 1év garVasárnap berendeltem egy sima G400-at, ma kaptam e-mailt, hogy megérkezett.
Holnap megyek érte...Ha 2 héttel ezelőtt veszem észre, nem vettem volna egy G402-t, de most már, hogy megszoktam, össze fogom őket hasonlítani. (egyelőre azt is 800DPI-vel használom. De ha 1680x1050-ről nagyobb monitorra költözöm, jól jöhet a "szabadság" a 402-vel, G400-al pedig 800 felett már nincs élet, ha jól gondolom...)
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz rumos XIII #51499 üzenetére
Engem 10K-ig érdekelne egér, ajánlottak közt láttam a g100s-t. Nem ingyenes szállítást ír az egérre?
Más: Hama urage illuminated nagyon rossz egér? Eléggé tetszik, oldalt vannak gombjai és jó árban van (7K)
Logi g400s-et már nem lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz jaffa 2843 #51513 üzenetére
Jóvan valakinek meg 20ezres kinzuadder kell, mert azt hiszi attól jobb lesz minden.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Nerazim
őstag
Üdv ismét! Az normális, hogy usb hack után a win 10 teszt módban fut? A jobb alsó sarokban ezt írja: tesztmód, win 10 pro, build...
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
afoyem
tag
Sziasztok ezek közül melyik egeret ajánlanátok?
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Most rendeltem egy Logitech G502 Proteus Spectrum egeret 21k-ért az öcsémnek.
Láttam az ajánlott egerek listájában, így meg előlegezem neki a bizalmat.
Az öcsém elvárása egyébként az volt hogy max 20k körül legyen az ára, sok gombos legyen ( 7-nél több, elég sok MMORPG-t tol), és beépített memóriás, programozható legyen, na meg persze legyen jó a szenzora.
Kíváncsi vagyok rá én is, a neten szinte csak jókat olvasni róla.
Ha megtetszik, lehet én is lecserélem a g400s-emet.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Vanir
veterán
válasz junpet #51502 üzenetére
Logitech G100s ebay-ről innen, vagy a korábban említett linkek közül valamelyiken. Itt annyi a dologban a gebasz, hogy egy plusz gomb van csak, az is az egér tetején a görgő alatt, viszont akármire programozhatod a szoftverből.
Genius Maurus (nem az X, hanem a Land Series 2) jó lehet még, az Alcor szintén, bár az nagyobb, inkább tenyeresre fogásra való.
Ha találsz olcsón Logitech G302-t, esetleg G303-t (utóbbi a jobb választás, de lényegesen drágább szokott lenni), azzal jársz a legjobban claw gripre az említett kritériumok mellett.
Amiket még érdemes lenne megnézned az a Ninox Aurora (ha aprón felbukkan esetleg), SS Kana v2 vagy i-Café ebay-ről, és a Roccat Kone Pure Optical vagy Military.
Btw mint az autóknál, kerékpároknál, meg úgy mindennél, itt is sokkal sokkal jobban megéri használtat nézegetni, mert gyakorlatilag féláron vannak a dolgok. Nyilván nem agyonhasználtra gondolok, hanem ilyen 2-3 hónapot járatott dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
junpet
tag
1. Mennyi a keret?
5-7-től többet nem igazán adnék ki egérért, de ahogy nézegettem muszáj leszek többet költeni
2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Használt: nem; sosem rendeltem külföldről
3. Mire használnád az egeret?
Jelenleg MMORPG, ha meguntam esetleg MOBA, néhanapján RTS
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
claw
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Hmm, windowsban az az első, hogy felhúzom az érzékenységet, de eddig csak ilyen 1-3 ezres alapegereim voltak. Szeretem ha érzékeny.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Jobb kezes vagyok, bal oldalra 2 gombot kérnék. Nagyon hozzászoktam böngészés közben a navigációt megkönnyíti.
"DPI váltó" nem muszáj, nem hiszem hogy használnám, persze ha van elfér, de nem feltétel.Olvastam Cougar 200M-ről, de nagyon semleges volt a cikk, semmi rosszat nem írtak róla. 300M-ről már itt olvastam, kicsit félek a görgők miatt (annak ellenére, hogy játék közben nem használom sűrűn, viszont böngészés/munka közben annál többet). Tovább haladtam, de a CM Storm Alcor sem győzött meg az olvasottak alapján (főleg driver/fw), illetve szintúgy a görgő.
Mivel sosem volt komolyabb egerem, lehet hogy én észre sem venném azokat a problémákat amikről olvastam.
Tipp: az összefoglalóban a táblázatot ki lehetne egészíteni a fogásokkal.
-
jookomak
őstag
válasz jookomak #50897 üzenetére
Ennyi idő alatt jött meg a g100s ocral911-től. Most kezdünk barátkozni, mindjárt szétkapom, és kiveszem a súlyt. Mx518-at váltott, inkább az érdekesség kedvéért, semmi gondom nem volt az öreggel, bár néha mintha fájt volna a kezem. Ebben a hónapban kap egy qck mass-t maga alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest