Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Prison85
senior tag
válasz
Djsaba #22588 üzenetére
Nem tudom, hogy próbálkoztál-e már itt: roccat_tulajok_topikja
Hátha van, aki már találkozott a problémával és tudja a megoldást. Esetleg más egerekben is előfordulhat a tiédbe épített szenzor, ahol még találhatsz támpontokat
Avago ADNS-3090
-
whYz
őstag
válasz
kristof123 #22593 üzenetére
Igen tudom, a4tech-et direkt nem is emlitettem.
Attol meg, hogy az egyik gyarto nem kepes beallitani a szenzort, meg lehetne ajanlott, elvegre a kana is ajanlott...
-
whYz
őstag
válasz
Djsaba #22590 üzenetére
Magas a lod. 3mm korul lehet, ami magasnak szamit a tobbi egerehez kepest.
Igazabol annal jobb a lod minel kisebb, mivel akkor nem kell olyan magasra emelned az egeret.Ha low/low-med sensen jatszol akkor a kis malfunction rate is problema lehet, tehat nagyobb rantasnal kiakad az eger(ez mulik egerpadon, egerpad tisztasagan stb...).
-
Djsaba
senior tag
Konkrétan a probléma olyan, hogy mikor felemelem játékba az egeret, és utána lerakom, pl: néha jobbra húzásnál, betekeredik egy kicsit a másik irányba (mintha egy pillanatra mind 2 szemed középre nézne, olyan szintű) , mintha valami bezavarná ilyenkor, valamit nagy az oldalirányú gyorsulása játékban. Szóval gyorsan körbepörög az egész.
-
whYz
őstag
válasz
Djsaba #22586 üzenetére
fps-hez az a szenzor a legjobb szerintem aminek nagy a malfunction rate-je nincs semilyen pozitiv vagy negativ acceleration es prediction nincs vagy kikapcsolhato.
Az, hogy lezer/optikai/infras az teljesen mindegy, ha megfelel a felteteleknek, nincs jitter stb...
"valahogy nem érzem"
Ezt meg kicsit bovebben kifejthetned, mivel igy nem tudjuk megallapitani, hogy mi lehet a gondod vele.
Lehet, hogy csak az uj egerforma miatt kell szoknod az egeret, de lehet, hogy az eddigi egeredben volt accel ebbe pedig nincs es ez tunik szokatlannak. Vegtelen a lehetoseg...
Legcelszerubb kikapcsolnod az accelerationt es felrakni azt a fixet amit az osszefoglalo emlit.En pl szeretem a nagyon enyhe predictiont, de ez szemelyes, mindenkinek mas a jo...
-
Djsaba
senior tag
válasz
csibe1 #22584 üzenetére
Olyan szintű választ vártam volna, hogy ez előfordult-e valakinél, vagy ezeket az optikai szenzoros egereket mire is szánták pontosan? Vagy melyik szenzor a legjobb gyors lefolyású Fps mellé? (Erre csak egy ajánlott szenzortos választ kaptam, amiből semmi nem derül ki) Lehet hogy csak ez az optikai egér ilyen, vagy tényleg nálam van a baj, akár legyen az egérpad, vagy az ügyetlenségem vele.
Egy kis keresgélés után megleltem, tegnap este nem volt erőm arra, hogy a Roccat Savu az egyik kiemelt szenzor-t kapta. Viszont akkor nem tudom mi lehet a baj..
-
whYz
őstag
válasz
Djsaba #22583 üzenetére
"Melyik "szenzoros" egér a legjobb FPS játékok alá, igaz mondhatni (minden alá)"
Erre valaszoltam, nem?
Ha a kerdesed arra vonatkozott, hogy te konkretan szenzoros egeret keresel es nem regi golyosat, akkor szerintem par evet tevedtel. Ez esetben igen, en ertelmeztem rosszul a kerdest.
-
csibe1
addikt
-
Djsaba
senior tag
válasz
keke69 #22582 üzenetére
Nem tescos egérpadon játszom, a Steelseries kedvelt Qck-ját használom, nem hiszem hogy azzal lenne a probléma, de meglehet.. lecserélni viszont nem tudom, nem ér annyit szerintem az az ajándék egér, igaz PH- Tesztben is dicsérték, de aztán nem tudom, hogy próbált-e játszani vele valaki ilyen FPS témát
whYz: Ha szerinted az volt a kérdésem, akkor jól van, ügyes vagy. De soha se szerettem azokat, akik egy fórumban tartózkodnak egy ideje, egy kicsit nagyobb belátása van a dolgokba ezen a téren, el se olvassa a teljes kérdést, és csak azzal gyarapítja hozzászólásainak számát, hogy ilyen terű "segítséget" ad.
-
emiki6
veterán
A Kana-t eladták.
Marad a DA. 4500-ért odaadja a csávó, ha elmegyek érte Veszprémbe.
Lehet hogy gyanús, de ha átverne se vesztenék sokat. Ha lesz időm rá elmegyek érte és lehet nagyon jól járok. -
Djsaba
senior tag
Tudom, hogy könnyebb ezt írni, de valószínűleg nem találtam meg a kérdésemre a választ...
emiki6: Azzal semmi baj, visszatettem a régit, tökéletes. Valahogy nekem az optikai nem jön be ahogy elnézem, nem olyan mint a lézeres. :/ sajnos meg kell váljak tőle, ha nincs megoldás, mert így játszhatatlan.
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Most adott egy alkalom, hogy Gtx 660 Ti mellé kaptam egy Roccat Savu egeret, 2-3 órát töltöttem el vele, de CS 1.6 alatt valahogy nem érzem, lehet hogy az Optikai szenzor miatt, mikor felemelem, vagy nem tudom, néha másfele mozdul az egér, szerintem a szenzor miatt lehet. Ezelőtt egy X7 760BH (talán) nevezetű lézeres egerem volt, igaz nem egy drága darab, de nagyon jól működött a kezem alatt.A 2-3 óra alatt arra is rájöttem, hogy ez az egér sokkal pontosabb, de viszont ez a dolog zavaró.
Lehet hogy hülyeséget beszélek, várom , hogy mi a véleményetek.Melyik "szenzoros" egér a legjobb FPS játékok alá, igaz mondhatni (minden alá) , mert mmo, rpg-hez meg tök8
-
tommjee
senior tag
Valaki tudna nekem Intelimouse 1.1A-hoz kapcsolási rajzot "szerezni?" Fontos lenne sajna nem annyira találok sehol
-
-
emiki6
veterán
válasz
WolfheartGR #22569 üzenetére
Én:
Sziasztok!
Lesznek még Razer egerek?
Üdv!Pixel:
Szia! Sok volt a gond velük. Nem lesznek márÉn:
Értem. Fórumban azt írják, hogy a Roccatekkel van sok gond...
Sok gond alatt mit értetek?Pixel:
A Roccat termékekkel semmi gond nincs, nem is kereskednénk velük ha ez így lenne. Szuper mindegyik, nyugodtan vágj bele egybe.Nem mondtam, hogy nekik hiszek.
Más: Te is Fingertip-es vagy?
Fingertip-re Kana vagy DA? -
WolfheartGR
őstag
válasz
emiki6 #22566 üzenetére
Mi az a pixel? (Tudom mi az, célzás volt.)
Gondolom nagyobb az árrés mint a Razeren ezért a Rokkantot szorgalmazzák. Egy bolt mindig eladni akar neked. És leginkább azt amin többet kereshet. Ehhez egy kis józan ész kell semmi több. Ha meg tuti infó kell akkor nagykeres ismerős kell, ott is leginkább olyan aki gariztatással foglakozik. De az nem feltétlenül egyszerű dolog. Meg aztán amit tudsz azt sosem adhatod tovább.
Ha az nem tetszik amit mi mi mondunk akkor ESR. Overclocknet. -
-
emiki6
veterán
Melyik legyen:
- Razer DA V2 9k-ért sérült harisnya személyes
- Razer DA V2 10k-ért hibátlan
- SS Kana 9k-ért hibátlan személyesMás: pixel.hu szerint épp hogy a Razer-ekkel voltak gondok és a Roccat-ekkel nem.
-
Tituszazeb
tag
válasz
jaffa 2843 #22563 üzenetére
Hello!
Köszi a tippeket, megfontolom!
-
kristof123
őstag
válasz
jaffa 2843 #22563 üzenetére
Az a logi 510 elég jó vételnek néz ki. Ha lenne rá Én tuti lecsapnék rá!
-
válasz
Tituszazeb #22557 üzenetére
Ennyiért én használtat ajánlanék, vagy újat ebay-ről.
Ebay:
- Microsoft WheelMouse Optical
- Microsoft Intellimouse 1.1
- Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
- Logitech MX 310
- Logitech G1
- Razer Salmosa Pro-gaming Edition
- Steelseries KanaHasznált:
- Logitech MX510
- STEELSERIES Kinzu
- Razer Deathadder
- Razer Abyssus
- Razer AbyssusHirtelen ennyi.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
kristof123 #22561 üzenetére
érdekes nekem is az volt a lézeres x7 előtt (optikai) és az nagyon jól bírta utólag váltottam le egy lézeresre aminek sajnos ez az antivibrációs szenzora bedöglött :/
-
kristof123
őstag
válasz
Dexter-2000 #22560 üzenetére
Nekem X-710BK volt. Nagy csalódás.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
kristof123 #22547 üzenetére
neked is V7 volt?
nekem előtte X7 volt ami nagyon jól bírta -
WolfheartGR
őstag
-
emiki6
veterán
válasz
kristof123 #22555 üzenetére
A segítséget köszönöm!
De egy hetet is nehezen bírok ki, nem hogy kettőt
Amit utoljára linkeltem, az azért előnyös, mert Budapest van városnak megjelölve. Csak használt, nincs garancia és sérült a harisnya (az nem akkora probléma, legfeljebb ráteszek egy zsugorcsövet vagy valamit)Az amelyik meg 5500 Ft, lehet hogy gyanús, de még ha nem is működik tökéletesen 2000 Ft-ért láttam javítást.
Sensei vagy Xai milyen? (mert az ajánlottban nincsenek benne)
-
Tituszazeb
tag
válasz
jaffa 2843 #22545 üzenetére
Elolvastam, csak ebben az árkategóriában mintha nem túl sok egér lenne az ajánlottak listáján
-
emiki6
veterán
válasz
kristof123 #22553 üzenetére
Hong kong kicsit messze van...
-
emiki6
veterán
Bár talán ennyit nem ér.
-
kristof123
őstag
válasz
Dexter-2000 #22528 üzenetére
6k-ért 3 havonta járhatsz vele gariztatni, ha kicserélik! Én olyan szinten befürödtem az A4tech egérrel, hogy visszavittem gariba és közölték, hogy ennek az egérnek semmi baja (csak 3 hetet vártam rá). Hazahoztam 2 húzás után ugyan úgy kiakadt. Ment is a szekrénybe porfogónak. Pedig Én az "ajánlott" fajtát vettem, de már az A4teck azt is "felújította" így használhatatlan lett
....
(#22529) WolfheartGR: Na ne, ezt nem is tudtam. Ez fergeteges.D : D : D
(#22543) emiki6: Annyi pénzért az már nagyon gyanús.
(#22543) emiki6: Első hsz-ban benne van az is, de nem igazán a te fogásodra való. Mindenképpen próbáld ki, ha esetleg rá esne a választás.
-
válasz
Tituszazeb #22544 üzenetére
-
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
Milyen gamer egeret ajánlanátok (max. 5-6E Ft) körül?
Lézeresre gondoltam elsősorban. Egérpadot nem használok. Általában MMO-val játszom (WoW).Nekem az A4TECH egerei szimpatikusak, és ebben a szegmensben elég nagy náluk a választék.
A4TECH V-Laser Gaming Mouse - F6
Utóbbi két egér tetszik leginkább, illetve nézegettem még az A4TECH-től a bloody gaming series-t.
Szerintetek az említett egerek közül melyiket érdemes megvenni? Ajánlhattok más márkától is, csak férjen bele az árba, és feleljen meg a kritériumoknak!
Előre is köszönöm!
-
emiki6
veterán
válasz
jaffa 2843 #22542 üzenetére
Hát ez az. Ennyiért még javítani is érdemes.
Van 5-ért egy abyssus is "makulátlan"Abyssus ajánlott?
-
-
emiki6
veterán
Mit gondoltok: [link]?
Aztán nem elorozni előlem. -
emiki6
veterán
válasz
WolfheartGR #22537 üzenetére
Dathadderből V1 vagy V2 vagy mindegy?
-
emiki6
veterán
válasz
WolfheartGR #22537 üzenetére
Sensei-re, Xai-ra nem vagy kíváncsi?
-
Dexter-2000
őstag
válasz
WolfheartGR #22529 üzenetére
köszi
igazából 4 év A4tec használata után ismertem meg a macro-t hogy mi az
az egér meg kényelmesnek tűnik emiatt szimpatikus -
emiki6
veterán
válasz
WolfheartGR #22532 üzenetére
Akkor ajánlj párat azok közül, ami neked is kényelmes volt/tetszett és van oldalt 2 gombja. (nekem vékonyak az ujjaim, nem tömzsi a kezem ez nem feltételezés volt)
-
PeetR
aktív tag
válasz
WolfheartGR #22534 üzenetére
Szép gyűjtemény
, és melyik a kedvenc?
-
WolfheartGR
őstag
válasz
WolfheartGR #22532 üzenetére
Azóta van egy Salmosa Asian/Pro gamer edition is itthon. Kis gyösz. De nagyon kis gyösz. 8 éves nevelt faim viszont imádja. Neki nagyon kényelmes.
Majd csinálok képet és bedobom ide.
-
drtimot
aktív tag
válasz
WolfheartGR #22530 üzenetére
Nem hittem el, mikor említetted, úgyhogy nekiálltam én is keresni:
[Úgy néz ki, tényleg fizetős a driver.]
Az "Ultra Core 3" rendszert 20 dollárért lehet megvenni az egér mellé, és azt olvasom, pl. a recoil suppression funkció csak vásárlás után elérhető, az egérhez jár egy 1000 alkalmas "trial" verzió. (itt írnak róla pl)
W-T-F
szerk: van jó kis számlálójuk is, világszerte 510 embert már lehúztak. (De lehet, hogy van aki többet is vásárolt, hiszen a licensz csak egy egérre érvényes és SID-hez kötött.)
-
emiki6
veterán
válasz
WolfheartGR #22525 üzenetére
Sensei, Xai, Deathadder, stb. Jók azok is? Próbáltál még valamilyen egeret?
-
WolfheartGR
őstag
válasz
WolfheartGR #22529 üzenetére
Driveres fizetős dolgot nem találom már hol olvastam. Amint meglelem belinkelem.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Dexter-2000 #22528 üzenetére
-
Dexter-2000
őstag
A4TECH Bloody Gaming V7
erről mi a véleményetek?
6K ért van 2 év garral -
drtimot
aktív tag
válasz
csasaKKP #22524 üzenetére
Én ellenkező tanácsot adnék, nyugodtan vegyél használt egeret, ha jó állapotú. Az első hozzászólásban ajánlott egerek legtöbbje van olyan jó gyártási minőségű, hogy nem lutri használtat venni, ha valóban jó állapotú.
Viszont ragaszkodj a személyes átvételhez és próbához, főleg, ha van valami ismert típushibája az egérnek.
És ha nem jön be, a használt egér (az újjal ellentétben) tartja az árát.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
emiki6 #22523 üzenetére
G400, Ikari.
Használtan MX518, Microsoft egerek.
Jópár egeret vettem már használtan, 5mm-rel kisebb a kezem mint a tiéd. Most egy Kana van a tenyerem alatt de a G9X is egy megfontolandó alternatíva.csasaKKP: Simán lehet venni, csak nem mindegy kitől. Van amivel befürödtem én is. De a legtöbbje teljesen korrekt. Szóval erről ennyit.
-
emiki6
veterán
Most nézem: a középső ujjam végének és a tenyerem végének a távolsága 20 cm (kb 10 cm ujj + 10 cm tenyér)
--> nekem szinte minden egér fingertip-es lesz
Szóval a fingertipre ajánlott egerek lehet kicsik lennének. Elolvastam mégegyszer és én tipikus fingertip-es vagyok.
Jelenlegi egerem egy ez volt itthon kategória: kb. 12 x 6 x 3,5 cm-es dell egér :
bár már ajánlottatok párat, de mivel nehezen megoldható a kipróbálás, ezért inkább elméletben szeretnék választani egyet. Gondolom érdemes egy hasonló méretű, laposabb és könnyebb fajta egeret vennem. Mivel az átlagnál nagyobb kezem van kérnék még egy személyre szabottabb ajánlást!
Mennyire érdemes használt egeret venni? Nyilván kopottabb meg koszosabb, mint az új, de olcsóbb is.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Tothgera30 #22519 üzenetére
Jelenleg úgy használom, hogy a kábel össze van fogva, nem lóg össze-vissza és szinte egy vonalban van az egérrel, így remélhetőleg sokkal tartósabb lesz (és szebb is).
Meg szabad kérdezni, hogy ez a mod mit takar?
Szerk.: Így.
[link]
emiki6: Media Markt -
emiki6
veterán
Tudtok egy helyet, ahol ki lehet próbálni az ajánlott egerek nagy részét?
csacsaKKP: Ott se nagyon ismerik a Razert, a pixel.hu meg már nem árul
Helyette van roccat meg zowie...
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Tothgera30 #22519 üzenetére
Hm, nocsak, az szép idő.
Mondjuk nálam minden egér úgy adta meg magát, hogy megtört a vezeték pár év után. Jobb esetben visszavágtam a vezetéket, majd visszaforrasztottam, de volt olyan, hogy ez sem segített (akkor inkább valami más probléma lehetett). -
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Tothgera30 #22514 üzenetére
Köszönöm ismét!
Én is akksiban gondolkodtam, de sok egérnél láttam repkedni a több hónapos élettartamot, ezért gondoltam, hogy egy tartós ceruzaelemet bele.dantre: Valóban, erre nem is gondoltam. Na, még kutakodok egy kicsit. Jelenlegi vezetékes egeremnek is van hangja, nem mondanám hangosnak, inkább határozott, de nemigazán zavaró.
-
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Tothgera30 #22512 üzenetére
Igen, ez a Logitech egész jó darabnak tűnik, köszönöm. Árban is az elképzelésemhez közelít.
Még annyit kérdeznék, hogy célszerű ezeket ceruzaakkuról működtetni, vagy egy lítium tartós ceruza és jónapot? -
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli rágcsálót keresek, notebookhoz. Csak netezés, irodai munka.
A LÉNYEG: NE 2,4 GHz-es tartományban működjön (így is telített), kivéve, ha WiFi-s, vagy Bluetooth-os cickány. És természetesen megfizethető legyen.Köszönnöm előre is a tippeket.
Szerk.: Most jut eszembe: Régebben találkoztam/láttam olyan Logitech egeret, ami egy teljesen más frekvenciatartományban működött, jóval alacsonyabb, mint 2,4 GHz. Aki ismeri, tudna mesélni nekem róla?
-
emiki6
veterán
válasz
WolfheartGR #22508 üzenetére
Csak vicceltem.
Olyan választ kaptam, mint a "Hol laksz? - Otthon/házban."Arra lettem volna kíváncsi, hogy melyik boltban érdemes venni. Lehet nem voltam egy értelmű.
-
emiki6
veterán
válasz
kristof123 #22506 üzenetére
Elolvastam, de ezt elfelejtettem.
Nyilván.
Ebayről nem. Mi az a bolt?!? -
kristof123
őstag
válasz
emiki6 #22505 üzenetére
"Általánosságban claw / fingertip grip-hez a kisebb és könnyebb egereket szokták javasolni (pl. Razer Salmosa / Diamondback / Diamondback 3G / Krait / Abyssus, Logitech MX 300 / 310 / G1), míg palm grip-hez a nagyobb testű példányokat (pl. Logitech MX 500 / 510 / 518, Microsoft Intellimouse Explorer 3.0, SteelSeries Ikari Optical, Razer DeathAdder)." (Első hsz.)
Használt: hardverapró
Új: Ebay, bolt -
emiki6
veterán
Az ajánlottak közül melyek a claw/finger es egerek?
Tudtok-e esetleg egy ajánlott használt egeret?
Illetve hol érdemes újat venni? -
INTELligent
senior tag
Köszi a válaszokat!
-
Pocok256
veterán
válasz
INTELligent #22500 üzenetére
Razernel ha van hozzá synapse akkor tuti.
-
whYz
őstag
válasz
A legtobb egernel igen, kiveve a zowie egereit.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Egere, illetve drivere válogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest