- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Epson nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz Szten Márs #5881 üzenetére
ez a 100ezer expora tervezett dolog nem arról szól hogy a gyártó a termék kiadása előtt gondolom 10-20-xxx vázat csattogtat napokig hetekig és ezek alapján kiszámítják hogy átlagosan mondjuk 100ezerig a megfelelő értéken működik a zár?
lehet hogy utána is fog még menni 100ezret de már pontatlan lesz, vagy az is lehet hogy valami gyártási gebasz miatt beáll 20ezernél és csak a csere segít.engem ilyen például nem fenyeget mert 2hónapja van a vázam és még csak 1000exponálást csináltam (pedig nagyon próbálgatom a gépet és magamhoz képest sokat fotóztam) kb. de szerintem 5-6 ezertől nem lesz több idén ez a szám.
ilyen alapon meg a következő 10évben se lesz még okom aggodalomra, és mire elérné a 100ezret már lehet rég nem is lesz meg a gépMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Epson nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- iPad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest