Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
bigaatis #50827 üzenetére
Remélem ez nem cinizmus volt és nem rám értetted! Nem kérnék segítséget ebben a topicban, ha ismerném ezeket a gépeket!
"Régenmindenjobbvót" időkben én is könnyebben eligazodtam a gépek között. Az első tükrös gépem egy Olympus E-10 volt (4megapixel, 4x zoom, nem cserélhető objektív!). Azután jött a 300D, amire nagy nehezen összegyűjtöttem a pénzt. Akkor dobták piacra a 350D-t, amit le is cseréltem gyorsan. 18-55 kit-ben vásároltam meg. És azóta nem volt leállás... 3 évvel ezelőttig. Néha elolvasok 1-2 hírt, cikket, de közel sem értek már hozzá annyira! Se időm, se energiám, se kedvem hozzá!
Mondhatni napi látogatója vagyok a PH!-nak már nem is tudom, hogy mióta, de nem a hozzászólásokat gyűjtöm. Szívesen látogatom ezt az oldalt és rengeteg hasznos dolgot megtudtam, megtanultam. Ezt leginkább az itteni közösségnek köszönhetem! Remélem ez így is marad!(#50828) p_adam
Ennek is nagy igazságtartalma van! Én még egyik gépet se fogtam a kezemben (nem is láttam élőben). Tény, hogy fontos, hogy milyen funkciógomb hova esik. Én már hozzászoktam az EOS-hoz és ezek ellenére is sokszor meglepetés ért, amikor egy újabb vázat vásároltam. Néha kellemetlenül érintett! Utóbbi esetben megint fura volt egy régebbi vázat a kezembe venni. Méretre (portrémarkolat nélkül, leszámítva az 1-es szériát) az 5DmkI és 40D jött be legjobban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest