Hirdetés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Hobby elektronika
- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
xXxian #27637 üzenetére
köszi szépen
hát a canon mindig is kicsit túlárazott volt az igaz
de azt mondják több obi van hozzá mint nikonhoz és "olcsóbb is", de én olcsó obit még nmeláttam oylat ami jó minőségűigazából kellene hozzá egy macro obi és egy normál aztán esetleg később egy landscape meg egy fix 1.4 körüli
aztán lehet később felét nem használnám
de a macrot biztos.
kár hogy ilyen rohadt drágák az obik ismost egy canon sx510hs van nekem (kompakt) hát erről kéne egy óriásit lépni mert ez nagyon nagy baklövés volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest