Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikerman
aktív tag
most elvileg lenne keret canon 450d-re is, csak nekem az túl komoly gépnek tűnik. kicsit furcsa lenne egy olyan géppel szaladgálni a tengerparton. ennél azért szerényebb ember vagyok. nem tudom, hogy nikon d60 vagy canon 450d/1000d legyen... canon nekem fogásra nagyon bejön, mindkettő, nikon már egy kicsit súlyosabb, de nem vészes az sem. sony az kiesett, sajnos. olympus e520 fogása nekem szörnyű, meg a gép is ronda, egyszerűen nem szívesen venném kezembe, hiába lenne/van kiváló képminősége. mellesleg olympus-nál félek a four/thirds rendszertől is, szerintem ez be fog bukni... pentax már az elején kiesett az ergonómiája miatt. k-m még szóba jöhetne, dehát gyatra kitobi minőség, mellesleg az af-rendszere is elég gyatra, és a menüje sem tetszik. nikonnál tetszik az a megoldás, hogy lehet rögtön a státuszképernyőn változtatni a paramétereken, nem tudom canonnál lehet-e. igazából a ccd vs. cmos, és a rendszer vs. rendszer (obik alapján) küzdelem győztese lesz a kiválasztott... a canonnak hihetetlen jó a cmos szenzora, mondjuk nem érdekel, hogy nem zajosak a képei, iso 800 felett úgysem fogok fotózni...(lekopogom) tehát az végülis mindegy, igazából a képminőség az, ami számítana. egyik oldalon ott van az EXPEED III processzor, a nikon pedig a d300 képfeldolgozó rendszerét kapta, ami nem kicsit jó és gyors is... mellesleg amikor kipróbáltam a saturnban a canonokat, akkor lv közben nem is tudtam életre kelteni az af-t. azt melyik gombbal lehet?
ragazzi della curva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest