Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

válasz dabgergo #2118 üzenetére

Szerintem annyira nem. A D70S, az már inkább megérné, nem sokkal többért már biztos adják azt is. Inkább én D50-est javasolnék, újabb, és ennyiért kitobival adják. Nem olyan rossz az a kitobi, mint amennyire leszólják, ha nem kell, meg el lehet adni, úgy talán negyvenben lenne a váz.
    Azért megint megemlíteném a vadiúj D40-est, kitobival, garanciával. Ha 55 van gépre, akkor is azt venném, inkább havi 2-3 ezer forint hitel, de annyit megér, hogy van gari, és az újszagú, frissen kibontott vázra először kattinthatom rá az obit. :K
    Persze, mindenki a saját buxáját látja, én meg már régebben párszor ráfaragtam használt holmival, máshogy viszonyulok a dolgokhoz.
    Ja, igen, most nem nézek utána, fejből mondom, de úgy emléxem, a D70-nek elég gyengus volt a JPG feldolgozása, a későbbiekben (D50, D70S) javították, de az igazi a D40-nél lett. Ha nem akarsz RAW-ot használni, nem utólsó szempont. Ja, és a D40 kezeli a 2GB-nál nagyobb kártyákat is. Hátrány, hogy a vázból kivették a fókuszmotort, régebbi obikkal nincs autofókusz. (Kézi van)

Új hozzászólás Aktív témák