Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz Drughi #18136 üzenetére
"Főként családi fotózás, nyaraláson használnám"
erre az e-pl3 is pont olyan jó, mint a nex, sztem a sony előnye gyengefényes helyzetekben jön igazán elő, ha vakuzni nem akarsz, és tolni kell felfele az érzékenységet mondjuk iso800 fölé
"Ha mégis obi vásárlásra adom a fejem, akkor valami olyat akarnék, amivel nagyobb távolságból fotózhatok (zoom). Ilyet hol találok?"
ha később fejlesztesz, akkor az olympus jobb választás
Stauffenberg-el egyetértek, hogy nex-en jobb lehet manuálozni, ha ez a cél, akkor ott jól jöhet a focus peaking, de az oly-ra is ugyanúgy felmegy bármilyen régi manuális filléres üveg, csak nem kapsz semmilyen fókuszsegédet a belenagyításon kívül. Amúgy én is oly-t használok manuálokkal, az aláírásomban lévő linken megkukkinthatod, amatőr fejjel kb mit lehet kihozni belőle
ha viszont úgy gondolod soha nem fogsz rajta a kitobin kívül semmi mást használni, akkor én inkább a nex-et venném helyedben, ha csak a vázat nézzük, és nem az egész rendszert, akkor tényleg kiforrottab az oly-náloly e-pl3 tulajokat talán itt találsz: [link]
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest