Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
Itt a shutter delayen kívül sokkal fontosabb megemlíteni a használt piacot. Amíg a canikon-é pörög ezerrel a pentax-é alszik. Ez nem feltétlen baj, főleg annak aki csak új termékeket vesz, de én pl majdnem mindenem használtan vettem és ha közben megtetszett egy obi azt megvettem aztán eladtam ugyanolyan áron amikor meguntam/váltottam jobbra. Összességében nem hogy egy forintot nem buktam, de még "pluszba" is jöttem ki. Ezt nem nagyon tudtam volna Pentax oldalon megcsinálni.
Ugyanakkor tényleg igaz, hogy a Pentax vázak elég korrektek amíg a Canikon vázak agyon vannak butítva, hogy folyton kategóriát váltson az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ukrajnai háború
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gaming notebook topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest