Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    válasz jjeahh #16856 üzenetére

    Igen, valami ilyesmit érzek én is. Annak próbálok most utánaolvasni, hogy ez azért van mert van rá racionális ok, vagy csak divat és nem mer senki kitörni a canon-nikon dimenzióból. De igazából még hosszabb tesztet se találok róla, legtöbbször nemzetközi oldalakon is csak ismertető írás van róla és ennyi.

    Továbbá láttam most olyan olyan szettet, amiben adnak 18-55 és 50-200 objektívet is. Még így is olcsóbb mint a kinézett D5100. Szóval tényleg elgondolkodtató. Mondjuk az az én lámaságom hogy nem tudom összemérni, nikon 18-105mm-ével +20ezerért. (örömmel fogadom hogy esetleg ti mit vennétek magatoknak ha ezek között vacilálnátok)

    Viszont ami tényleg döntő, hogy ha áruhitelre meg tudom venni, az így majd ünnepek előtt könnyebbség lesz, és ha nincs a Pentax a media-ban kamatmentesre akkor szerintem nem marad más mint a Nikon.

    sasa134 : a márkát amúgy ismere, tudok a jelenlétéről, volt egy csoporttársam aki megszállott pentaxos volt és órákat áradozott és nagyon dícsérte a márkát. Csak úgy valahogy a világ csak a canon-nikon marketinget kajálja és ez emberben öntudatlanul is kialakul ugyanez, és beszorul ebbe a mókuskerékbe.

    Abry: akkor nekem voltak hiányosságaim. Amikor végigtapiztam őket be volt téve a milcek közé és az úriember is úgy említette mint egyet közülük.

    Még egy kérdés. Árát melyik tartja legjobban? Ugye későbbi fejlesztések eladások/vételek szempontjából talán ez sem mindegy.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák