Aktív témák
-
válasz
Yushchenko #2821 üzenetére
Itt nézd meg:
[link]
A 120VX az új, bár én szemmel nagy különbséget nem látok az új és a régi között. -
válasz
Flagstaff2 #2807 üzenetére
Nem tom, én még ezt sosem hallottam...
Azt igen mikor feltesszük a hűtőt, akkor korrekten jó minőségű pasztával vékonyan kenjük le, azt kész. Nem kell azt utána újrapasztázni, de ha mégis addigra már ugyis új gépem van, szal tök8 -
válasz
Flagstaff2 #2804 üzenetére
Miért kéne mindig újrapasztázni?? Azt egyszer megcsinálja az ember, azt csááá
-
válasz
Flagstaff2 #2797 üzenetére
Tehát ugy kell felszerelni, hogy az a alaplap ne legyen a gépbe, ennyi ?
-
Igen az a Freezer meg is kapta a PC world ajánlata címet, de a zajszíntja maximális terhelés alatt 36dba, még a Typhoon-é 16dba.
-
-
Hi!
Nem szoktam látogatni ezt a totyikot, de most szükségem va na segítségetekre.
Tehát Egy c2d E6400 cpu-hoz kéne valami halk, és jó hűtő az ár nem érdekel, de persze nem akarok feleslegesen kidobni pénzt.
Ahogy néztem a Freezert ajánljátok, mindenhez...
Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest