Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
Ffffffffölöslegesen árasztod magad.
A pron nem 8cm-es és nem szabvány venti van. Ellnben sok 12cm-es venti elsápadna sztem a halkságát irigyelve.
9,2cm-es ventije van nekijje ami kerámia csúszócsapágyas. Ha A64-ed van akkor van C'n'q-ed és valószínűsíthető hogy az alaplapod szabályozza a procihőmérséklet függvényében a ventifordulatot. Nálam sose ment 1500 fölé a nonpro. Persze hangja se volt nekijje.
Volt olyan aki a szobámba lépve azt kérdezte hogy vizes-e a gépem.
-
tothbe
addikt
Nézd meg a hwsw bolhán, ott épp most kinálgat valaki egyet.
Ehhez a Klavio-hoz viszont nincs valaki, aki el tudna ugrani nekem és leszállitani valami értelmes helyre a hütöt?
Mert csak ott él a 6 év gari, minden kisker csak 1 évet ad, megkérdeztem.
Viszont ez a hely meg nagyon kiesik nekem, már csak a nyitvatartás miatt is, de hátha van valaki, aki újpesten lakik vagy dolgozik és meg tudná venni nekem, mert akkor elmélezném, mit kéne a számlára iratni. Persze nem ingyen kérem, hiszen a plusz 5 év gari nekem megér még egy ezrest mondjuk. -
BlacKSouL
addikt
Működnek. Ha jól emlékszem a Bear tesztjénél kipróbálták, és nem volt érezhető különbség...Ja nem, ebben volt: [link]
Én az Igloo-nak az inteles testvérét szereztem be pár hete, 9k-ért és eddig nagy megelégedéssel használom. A tesztjében leírt hibája, vagyis a venti morgása érzésem szerint ez alatt az idő alatt érezhetően csökkent, de nem tűnt el teljesen. Maga a hűtő konstrukciója szerintem kiváló, talán nem véletlenül alázta a tesztben a vetélytársakat. Ha érdekel hőmérséklet azt is írok.
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest