- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OLED TV topic
- iPad topik
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
mojito
csendes tag
Poros volt nagyon, mert lakásfelújítás óta nem tisztítottam ki. De kitisztítás után is melegedett.
Tegnap megvettem a CM hyper tx-et beraktuk és 40 fok a proci hőmérséklet!Zsíír!
Csak nemtom miért, de ezután közvetlenül elszállt mindkét DVD-m (író és olvasó)!!!!
Egyszerre mind a kettő, én ilyet még nem láttam!!! Felkötöm magam... -
Atomgeszi
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Nincs az az isten hogy beférjen az ujjad az alaplap és a lemez közé, és akkor sem hiszem hogy neki tudnád szorítani a hátuljának a támasztót úgy hogy a lyukak pontosan illeszkedjenek az alaplapon lévőkhöz. Ráadásul miközben tolod be azon a 4-5 mm-es résen, a támasztó lyukaknál lévő kicsúcsosodása összevissza karcolhatja az alaplap hátulján lévő egységeket, forraszokat, lábakat és egyebeket.
Szóval nem hiszem hogy elég ügyes tud lenni az ember ebben az esetben. Vagy ez személyes tapasztalat? -
elfelejtette
veterán
Fogkrém?...
Hát az íze nem volt rossz...
De a viccet félretéve arra gondolt haver, akitől vettem a hűtőt, hogy az előző próbálkozásnál lehet, hogy nem feküdt fel a hűtő rendesen a GPU-ra. Mert egyébként ugyanabból a pasztából kentem fel a bratyóm gépében a procihűtő alá is, és ott 'jól működik'!
Bratyó gépe: S462 Sempron 2500+ alapórajelen + Glacialtech Igloo 2520pro 5V-on járatott ventivel (~1380 rpm) 45 fok max.
Üdv. -
Flagstaff2
senior tag
Ezt a megállás dolgot nem értem amúgy. Oké,az egy dolog hogy most nem annak írtam aki meg akarja állítani. Hanem csak úgy általánosságban. Mi a ráknak kell egy venztit megállítani? Inkább olyat kell venni ami ha csökkentett fordulattal megy akkor is csak annyi hangja van mint amikor áll.
Pont ezért veszek ismét Freezert. Mert annyira pöpec és halk volt anno az A64-emen. Most megint A64-em lesz,eszembe se jutott hogy másik féle coolert kezdjek nézegetni. Főleg nem holmi Zalmant 2x ennyiért.
-
Amikor megkaptam (postán, de már megbántam), akkor homorú volt az alja.
Aztán megcsiszoltam 1000-es polírpapír+üveglap+víz segítségével, és azóta egyenes. De semmi változás nem történt...
Kapott új leszorítót is, de arra se reagál a hőfok. ha feltekerem maxra a ventit akkor 1 fokot hül a proci.
Biztos, hogy van valami gubanc, de nem jövök rá, hogy mi... -
Mr.Skynet
senior tag
Jó vicc!
Egyébként, nem szoktam, ennyit vacakolni holmi féle pasztákkal, csak olyan egy lefogatást csináltam, a házi vizemhez, hogy azt nem hinném, hogy egy darabig szétszedem, mert elég lesz összerakni, és olyan kicsi házam van, hogy útálom szerelni
meg valamimet mndíg elvágom a fránya lemezei miatt
! Asszem veszek majd házat is!
-
slayer006
addikt
nem szeretem, ennyi
láttam már ''ráégett'' procit hűtőbordára és ilyen ezüst sz@r volt közötte
más: a Freezer 64 Pro aljáról azért is érdemes leszedni a gyári pasztázást, mert a hűtő megmunkálása finoman szólva is hanyag munkafél délután políroztam mire sima lett
attól még ez egy nagyon f@sza hűtő (volt) -
Primőr
aktív tag
hehe én aerocool herculest vettem 5ezerért, gondoltam ez biztos jó lesz..
Aztán kb 45 perc volt amíg fel tudtam helyezni, majdnem a csavarhúzó is belegörbült ,erre annyi történt, hogy a gép el se indult, mert úgy átforrósodott a proci, mivel alig hűtött rajta valamit..
Úgyhogy én aerocoolt soha többet
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest