Új hozzászólás Aktív témák

• dqdb

nagyúr

válasz Evil Snowman #99614 üzenetére

Ha az ember bő kapcsolóválasztékot akar vagy adott hangprofilt, akkor a low profile és/vagy optikai elkerülendő, mert ott senki sem kompatibilis senkivel, és néha önmagával sem. A HE vonal is rosszul áll ezen a téren (4+ eltérő és inkompatibilis design), de ott úgy néz ki, hogy a Wooting Lekkerrel kompatibilis megoldásoké lesz a választék minőségi része).

A Kailh Choc V1, Kailh Choc V2, Cherry MX LP és Gateron LP/Keychron mind eltér egymástól és különböző nyákot igényel, szóval a billentyűzet kiválasztásával csak adott gyártó és típus szűk választékára korlátoztad magad. Choc V1 és V2 esetében létezik a minimálisnál nagyobb kapcsolóválaszték, de a másik kettőre nem igazán.

Most nem tudom meghallgatni a hangját, de eléggé biztosra teszem, hogy az LP vonalon szokásosnál magasabb és vastagabb fémház miatt hallod azt, amit, és ezt másik házban nem tudod csak úgy elérni.

Szóval ha ez a hang kell és másik videóban is ugyanígy* hangzik, akkor ezt vedd meg.

Ez amúgy 65%-os, nem 60%-os. És az utóbbi pár nap alapján egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy az elegánsról alkotott véleményünk teljesen eltér, mert nekem a bazári szó jutott róla először eszembe, azzal a böszme nagy X-szel és a kupakok feliratozásával.

* a hangtesztek nagy részét arra nem megfelelő mikrofonnal készítik, soknál még a hangteszt alatt sem a nyers hangot hallod, hanem szerkesztésen átesettet, valamint a hangot a környezet maga is erőteljesen befolyásolja, szóval minél több videót érdemes megnézni, és csak úgy levonni a következtetést, és még akkor is meglepődhet az ember

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák