Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
Molydeus #91350 üzenetére
Akkor a veteránok tudnak valamit. Majd max a spacebar kit-re lecsapok. Amúgy van még az alap Susuwatari csomagban pár kupak ami mehetne a második B helyére.
A fa csuklótámaszt én is néztem, úgy jött a képbe a zöld színű ház. Annak a kettőnek a kombója nagyon tetszik. Alapvetően nekem is szürke/fekete a környezete(gépház/monitor/deskmat) de egy kis szín nem árthat
Én is Alexotos videójában láttam és ott tényleg sokkal jobban néz ki mint a képeken volt. Mondtam is, hogy várjunk csak ilyen szín nem is volt a képeken aztán kiderült, hogy az a szürke
Synthwave Szemezgettem a Q8-al de végül nem szereztem be anno most nekem egy fekete Q3 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Microsoft Excel topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Modolt Keychron K2 HE PBT MAGYAR keycapekkel
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Gamer billentyűzetek 1év garanciával!
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest