- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz lezso6 #80573 üzenetére
Én vagy 2 szettnyi barnát is adtam már el, nem kellett sokat várni vele, bár nyilván nem volt túlárazva. Szerintem nagyjából mindegy. De ha a biztosra akarsz menni akkor legyen a piros.
Igen a legkevésbé népszerűek a clicky kapcsolók, úgyhogy azt érdemes kerülni. Illetve anno a K2-őt azért UK ISO kupakokkal rendeltem, mert gondoltam azzzal lesz a legegyszerűbb eladni, ha később a teljes board eladásra kerülne. Ugyanilyne célból tartok egy szettnyi barna kapcsolót még, majd belerakom ha eladásra kínálnám. Ezt csak azért mondom, hogy ha nem úgy veszed hogy 10 évig biztos ez a board lesz, akkor lehet a kapcsolókat sem érdemes eladni. Majd ha veszel másikat XY év múlva abba viszed át a preferált kapcsolókat, a K2-be meg visszarakod az eredetieket. Ebben az árkategóriában szerintem jobban jársz ha teljes billentyűzetként akarnád majd továbbadni, ha oda kerül a sor, bareboneként kisebb lenne a kereslet rá, hiába nyilván olcsóbban kínálnád.
Innen lehet szerezni: [link]
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- DPD tapasztalatok
- Dark Souls sorozat
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- További aktív témák...