- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Az Final Fantasy-re fókuszál a friss Arc meghajtó
- Méri még a legforróbb pontot az új GeForce generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephike
őstag
válasz braunz #67152 üzenetére
Pont így voltam ezzel én is. A "bogyóm" tele volt, a mechanikus billentyűkről való áradozással. "Jó nekem az a több mint 15 éves MS bill., nem kell másik, bírja ez. Működik rajta minden gomb, nem veszek én másikat. Meg ha vennék, akkor max 10-20k pénzt ha adok egy billentyűzetért."
Aztán kipróbáltam párat és elgondolkoztam. Addig agyaltam a dolgon, míg azt mondtam, veszek egyet, max bebukom. Egy Keychron K4-re tettem le a voksom. Kifizettem a kb. 35k pénzt érte. (Biztos van jobb billentyűzet is a világon.)
Elkezdtem használni és rendben volt a dolog. Tetszik, jól működik, minden okés vele. Aztán kb. két hete gondoltam egyet és visszaszereltem a régi MS bill.-t. Na, ott majdnem padlót fogtam. "Te jó ég! Ezt a vackot már évekkel ezelőtt le kellett volna cserélned! B+"
Megértem, ha valakinek nincs 40-50k pénze, de ha megteheti, akkor meg kell lépni a cserét, mert hosszú távon nagyon-nagyon megéri.
Ezek után nem sokat agyaltam, de egeret is cseréltem, hasonló tapasztalatok értek ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Befutott a DOOM: The Dark Ages hivatalos gépigénye
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Redragon K618 Horus Pro Red Linear billentyuzet
- Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless (Tactile)
- Uj, dobozos Redragon K619 Horus RGB mechanikus, ultravékony vezetékes billentyűzet
- 8BitDo Retro Mechanical Keyboard (N Edition)
- Redragon K652 RGB Vezetéknélküli Mechanikus Billentyűzet - Angol (US) - Red Switch
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest