Hirdetés
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Rátettem egy billentyűzetre a KPrepublic készletét, és a konklúzió annyi, hogy a semminél több, de a jótól rettenetesen messze van. A dyesub minősége inkább pocsék, mint nem túl jó, ennyi pénzért nem ilyen elmosott kontúrokat várnék. A kupakok minősége átlagos, a space egyenes, nincsen túl sok kihűlés okozta deformálódás, anyag van bennük, de 1-2 enyhén elcsavarodott stem azért akad. 30 dollárért jó vétel lenne, 70 dollárért drága, szóval tipikus vakok közt félszemű a király érzés.
Arra, amire nekem kellett, tökéletes, de a Varmilo magyar készlete minőségben fényévekre van ettől, csak azt már nem lehet kapni külön, és a kompatibilitása különféle kiosztásokkal nem létező fogalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó Ducky One 2 Mini Cherry MX Silver Speed billentyűzet
- Keychron K6 Pro // Számla + Garancia //
- Turtle Beach Vulcan II TKL Pro // Számla + Garancia //
- Logitech G Pro X 60 Lightspeed vezetéknélküli billentyűzet - Új, Bontatlan
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest