-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyler8
tag
válasz
Zizi123 #64471 üzenetére
Én is pont ebben a helyzetben vagyok. A logitech MX keys-ről azt olvastam, hogy gépelésre nem tartozik a legjobbak közé, túl kemény az is.
A CM SK a lapos keycap-ek miatt szerintem nem ajánlott.
Azok közül akiket eddig láttam és tudnak gyorsan gépelni (150-170 wpm), a Logitech G915/TKL és az Apple magic keyboardra esküdtek. Az Apple-t én nem tudom elképzelni magamnak, illetve más szerint fárasztó a gépelés ezen is.
A G915 az árához képest gyenge minőségű keycapeket használ, ezt leszámítva jó választás lehet, de ha a wireless és a multimédia gombok, makrók feleslegesek, akkor pénzkidobás szagú.
A K70 low profile-on elvileg jobb érzés gépelni, mint a G915-ön, van low profile speed és red kapcsolós belőle (de Cherry!). Ez nekem a numpad miatt esik ki.
A Keychron K3 UK jöhet még szóba, nyilak és F gombok vannak, de ez nyomottabb formátum. Ezt lehet rendelni Gateron vagy Keychron cserélhető kapcsolós változatban is, szóval ilyen szempontból talán ez a legjobb. Árban se vészes, nálam eddig ez vezet. K1-ből tudtommal nincs ISO.
@mindenki: Keychrontól rendelt már valaki? Van EU-s raktár? A vám és áfa miatt kérdezem. A honlapon azt írják elvileg nem kell fizetni rá, de megerősítenétek?
Tesoro GRAM Spectrum TKL is esélyes lehet, de ebben nem low profile switchek vannak, csak a keycap-ek azok. A techpowerupon vagy prohardveren is van róla teszt, ha érdekel.
Az is fontos, hogy ez nagyon szubjektív kérdés. Én a helyedben fentieket próbálnám ki, vagy rendelnék egy K3-at ameddig nem lesz jobb, mivel sajnos elég szűk a kínálat. Pedig szerintem low profile irányba fog menni a piac játékra és gépelésre is, a hatékonyság miatt.
Én nem tartom magam szakértőnek a témában, szóval várd meg más véleményét is!
[ Szerkesztve ]
► borders are made for the dumb ◄
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Nintendo Switch
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- PR-Telecom
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy építsünk otthoni labot III. (Mit vegyek?)
- További aktív témák...
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest