Új hozzászólás Aktív témák

• dqdb

nagyúr

válasz Domonkos #48275 üzenetére

Az o eloadasmodjabol az jon le, hogy ez baromira kacifantos.
    Nem fejlesztő, baromi kacifántos úton jutott el ide, nem tisztázódtak le benne a dolgok eléggé, hogy ezt ennél jobban tudja prezentálni. De megoldotta, és prezentálta, így ha valakinek ilyen igényei vannak, akkor el tud indulni a megosztott anyagok alapján, erre tökéletes az egész. És mivel mindezt az egyik legnépszerűbb YT tech csatornán mutatták be, így sok informatikához vonzódó átlagemberhez jutott el.

Fejlesztőként könnyű elfelejteni, hogy mennyire evidens számunkra pár olyan dolog, ami egy fejlesztéshez nem értő embernek átláthatatlan káosz. Amikor először belefutottam a TMK firmware-be, akkor Githubon megnyitottam egy konkrét billentyűzet mappáját, végigfutottam a layout leírását, belenéztem pár további fájlba a közös részben, volt pár aha és ühüm, végül meghoztam a konklúziót, hogy mit tud, mire való, mit lehet benne elérni, mit szeretnék majd egyszer beállítani, ha használom, és eltöltöttem az egésszel körülbelül 30 percet. Most akkor képzeld magad olyan ember helyébe, aki életében nem programozott, hogyan viszonyulnál ugyanahhoz az ismeretanyaghoz.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák