Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Sziasztok
Na ma voltam egy számtek boltban és érdeklődtem Tesoro billentyűzetek felől teszem hozzá hogy az üzlet is árul billentyűzeteket de a prémium kategóriában a fő terméke a Varmilo.
Hát nagyon lesújtó véleménnyel volt a Tesoro termékekről oly annyira hogy ők a rossz minősége miatt már nem is forgalmazzák olcsó gagyi xarnak titulálta a Tesoro termékeit.
Azért ti akik itt vagyok a fórumba remélhetőleg ezt nem így látjátok hogy ezek ennyire szarok lenének nem?
Én legfeljebb csak videókat láttam de az nem olyan mint ha valaki minden nap azt használja.
Persze egy Varmilo hű+há néztem próbáltam mind a 3 féle mechanikus billentyűzetet de az árát én túlzásnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Microsoft Outlook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest