Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Sziasztok
Na ma voltam egy számtek boltban és érdeklődtem Tesoro billentyűzetek felől teszem hozzá hogy az üzlet is árul billentyűzeteket de a prémium kategóriában a fő terméke a Varmilo.
Hát nagyon lesújtó véleménnyel volt a Tesoro termékekről oly annyira hogy ők a rossz minősége miatt már nem is forgalmazzák olcsó gagyi xarnak titulálta a Tesoro termékeit.
Azért ti akik itt vagyok a fórumba remélhetőleg ezt nem így látjátok hogy ezek ennyire szarok lenének nem?
Én legfeljebb csak videókat láttam de az nem olyan mint ha valaki minden nap azt használja.
Persze egy Varmilo hű+há néztem próbáltam mind a 3 féle mechanikus billentyűzetet de az árát én túlzásnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- AKKO 5075B PLUS-S fehér gaming billentyűzet, AKKO CREAM YELLOW V3 PRO kapcsolókkal
- Cooler Master Masterkeys Pro S RGB ISO/magyar
- Cooler Master ControlPad, programozható, "Aimpad" macropad, Gateron Red switchek
- Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless (Tactile)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest