- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Sziasztok
Na ma voltam egy számtek boltban és érdeklődtem Tesoro billentyűzetek felől teszem hozzá hogy az üzlet is árul billentyűzeteket de a prémium kategóriában a fő terméke a Varmilo.
Hát nagyon lesújtó véleménnyel volt a Tesoro termékekről oly annyira hogy ők a rossz minősége miatt már nem is forgalmazzák olcsó gagyi xarnak titulálta a Tesoro termékeit.
Azért ti akik itt vagyok a fórumba remélhetőleg ezt nem így látjátok hogy ezek ennyire szarok lenének nem?
Én legfeljebb csak videókat láttam de az nem olyan mint ha valaki minden nap azt használja.
Persze egy Varmilo hű+há néztem próbáltam mind a 3 féle mechanikus billentyűzetet de az árát én túlzásnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Horgász topik
- Brave
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Energiaital topic
- Path of Exile (ARPG)
- Viccrovat
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- WS Silent Linear kapcsolók, 68+2 db
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek - Áresés!!!
- Keresek GIGABYTE GK-AORUS K7 magyar nyelvű billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Keychron Q3 Pro ISO UK RED hot swappable switch
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged