Új hozzászólás Aktív témák

• niof

veterán

válasz niof #45124 üzenetére

A hétvégén viszonylag sokat sikerült nyomkodni a kicsikét. Kicsit elbíbelődtem a beállításaival (profilok), de aztán végül is maradtam egy teljesen minimál settingen. Statikus szín és alulról a második erősségű fény.
    Nagyon furcsa volt, hogy a Rapoo után ezeket a kapcsolókat "nyomni kell". Valószínűsítem, hogy a Rapoo-nál, a sok missclick a rettentő gyenge kapcsolóellenállásnak volt köszönhető. Mennyi lehet? 15-20g-nál nem több... Épphogy hozzá kell érni, és már megy is lefelé. Ehhez képest a 45g a miniStreak-nél szó szerinti erőkifejtést rejt maga mögött. Kicsit szokni kell még, de kétség kívül a nagyobb nyomás a jobb számomra. Viszont ennél több már nem kell, attól már izomlázam is lenne... :P
    Egyébként teljesen elégedett vagyok vele, minőségi, jól megépített darab. Nincsenek rések, illesztési problémák, nem zörög, nem nyekeg. A szoftver még úgy látom béta, de egész jól kezelhető. Valószínűleg lesz majd jobb is.
    Mivel csak játékra használom, ezért gondoltam, hogy ne legyen képzavar, átállítom a Win10 alapértelmezett billentyűkiosztását UK angolra. Na, ezzel több idő telt el, mint a billentyűzet beállításaival! A 1803-ban olyan szinten el van dugva és meg van bonyolítva, hogy tutorialt kellett hozzá keresni, de azt meg csak 1703-hoz találtam, és mondanom sem kell szerintem, hogy a kettő köszönőviszonyban sem volt egymással. Na mindegy, azért sikerült, így eleve UK angol kiosztás az alapértelmezett.
    A competitive mód, a funkció és gyorsbillentyűk hibátlanok, megfelelő helyen vannak, jól kezelhetőek, jól láthatóak, hogy aktívak e, vagy sem.

Még egyszer köszi a javaslatot és az útbaigazítást mindenkinek! :R

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák