- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radványi
aktív tag
Sziasztok,
Mechanikus billentyűzetet szeretnék venni és a kiválasztásban kérném a segítségeteket.1.Mekkora összeget szánsz rá?
30.000 - 35.000 HUF
2.Használt szóba jöhet?
Igen
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Egy CoolerMaster KC-720 HU, nem tudtam megszokni a 0 hiányát.
4.Mire használnád a billentyűzetet?
Munka, játék
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
Mechanikus
6.Van konkrét modell ami tetszik?
Keychron K8 Pro vezeték nélküli mechanikus billentyűzet - ISO-HU
Ez lenne az álom de ha van, de nem használnám ki és most nem fér bele a buget-be.
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
ISO, magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
TKL, de lehet 100%-os is.
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
Háttérvilágítás szükséges
Előre is köszönöm a segítséget. -
Radványi
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy billentyűzetet ami vezeték nélküli de azért valamennyire játékra is alkalmas.
Első körben magyar kiosztásra lenne szükségem, ha nincs olyan amit szeretnék akkor jó lesz az angol is.
1.Mekkora összeget szánsz rá?
Még nincs elképzelés minden kategória érdekel.
2.Használt szóba jöhet?
Nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Logitech K120 / elkopott, illetve sokkal többet fogok Notebook helyett asztali gépnél dolgozni, illetve egy kis casual játékra is lesz időm.
4.Mire használnád a billentyűzetet?
Munka / Játék
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
Nincsen megkötésem ezen a téren, minden ajánlást szívesen fogadok.
6.Van konkrét modell ami tetszik?
Nincsen
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
Magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Numpad-ot szeretnék de nem kötelező.
9.Extra igények
Elsősorban vezeték nélkülit szeretnék és a világítás fontos.
Előre is köszönök minden segítséget! -
Radványi
aktív tag
Azthiszem tokeletesen meggyoztel, illetve a 29k-s ar is. Kicsit nagyobb mint szerettem volna de minden masban megfelel es az ara is 30 alatt van pedig mar 50k billentyuzet ekkel is szemeztem ma.
Evek ota en is angol kiosztast hasznalok de majd megszokom.
Csak nehogy a WOW peszipantson ujra...Koszi megegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
Radványi
aktív tag
Es mit valasztottal illetve ajanlanal?
Oszinten nincs szugsegem hattervilagitasra de ha van akkoe nem orulnek ha behalna de jobban preferalom az asztali lampat a monitor mogott sokkal pihentetobb a szemnek.
Elsosorban a kivalo minoseget keresem es Red, Black kapcsolo erdekel esetleg Brown a klikkeles nem kell
-
Radványi
aktív tag
Egyenlore erre esett a valasztasom, kerlek mondjatok velemenyt a minosegerol.
Tisztaban vagyok vele, hogy draga szeretnek kevesebbet kolteni ra de nem talaltam megfelelo alternativat ami hasonlo minosegu es tudasu de nem oriasi es ronda.CORSAIR K70 Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Red Corsair K70
-
Radványi
aktív tag
Valaki roviden elmondana mi a kulonbseg a Blue, Brown, Red, Black MX-ek kozott?
-
Radványi
aktív tag
Sajnos ezek mar nem jonnek meg Januar kozepenel hamarabb.
Kozben atgondoltam a dolgokat meg utanna olvastam es a kerdesem az lenne, hogy olyan billentyuzetet szeretnek.
Amit megtudok vasarolni itthon meg az unnepek elott.
Nagyon jo minosegu mechanikus.
Multimedias gombok nem kellenek.
Minnel kisebb legyen de numpad kellene.
Minnel csendesebb legyen es sok gomb egyideju lenyomasat is kezelje. -
Radványi
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy mechanikus billentyuzetet.
A kiosztas lehet magyar is angol is.
Lehetoleg minnel csendesebb legyen.
Minnel kisebb.
Multimedias es extra gombok ra nincs szuksegem de ha vannak nem zavarnak, hogy ha a billentyuzet ajanlott.
Az ara elso korben nem fontos. Nagyon regota vettem billentyuzetet utoljara jatekra, igy eloszor szeretnek szeleskorben korul nezni.
Nem gepelek sokat es nem is jatszom sokat, de ami most van az mar nem mukodik jol. Illetve sose volt meg mechanikus billentyuzetem igy kiprobalnam. -
Radványi
aktív tag
Sziasztok,
Wireless billentyuzetet es egeret szeretnek venni
Inkabb koltenek a minosegre szoval egyenlore az ara nem erdekel inkabb majd szemezgetnek abbol amit javasoltok.
Jatekra is lenne hasznalva de mar csak neha neha jatszok BF4-el vagy NS2 vel a pelda kedveert.
Lehet elemes es akkumlatoros is de persze ha minnel konnyebb annal jobb.
Kombo is johet de kulon gyartotol is ezek a dolgok nem erdekelnek.
Semmi extra gombra vagy csilli-villi tulajdonsagra nincs szugsegem. Ha van hattervilagitas az jo de egyaltalan nem fontos.
Igazabol barmilyen javaslat johet mert meg semmi otletem nincs merre nezelodjek.
Ha valamit kifelejtettem vagy kell ahoz, hogy egyertelmu legyen mit szeretnek kerlek szoljatok.
Jah es meg ma megkene rendelnem.Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AKKO Monsgeek M1 Barebone, ISO Layout 75%
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
- Logitech MX Keys S Plus Graphite Teljes magyar. Több verzióban kérhető.2év Gari