- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz gregus021 #14702 üzenetére
Évekkel ezelőtt volt Lightboard-om, de 1 évet sem bírt. Akkor mondtam azt, köszönöm szépen, elég volt az évenkénti 2db 7-8k billentyűzetből, és jöttek a Logitech G15-ök. Ezek sem mechanikus rendszerűek, de ég és föld egy Lightboard-hoz képest. Mielőtt azt mondanád biztos kifogtam valami selejtet, megsúgom nem, egyszerűen elhasználódott. Szóval nem igazán értek egyet a levezetéseddel, hogy bőven elég egy Lightboard, ha nem kell makro, vagy mechanikus. Inkább azt mondom, a Lightboard max belépőszintnek jó, egyfajta ugródeszkának, egy Logitech membrános előtt.
Aki minőséget akar, az a Logi membránosnál lejjebb ne nézelődjön gamer kategóriában.
Majd ha esetleg neked is lesz G széria Lightboard után, meg fogod érteni miért mondtam.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Szakdolgozat topic
- Formula-1
- Szemüveges topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...