Hirdetés
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
válasz
HThomas #106008 üzenetére
Zero Degree
Ne nagyon számíts, hogy a Gateron egyhamar bővíteni fogja ezt a kört. Anno, amikor bejelentették, nagyon ígéretes volt és mindhárom switch, amit double-rail-el gyártottak jó is sikerült szerintem, de láthatólag nem aknázzák ki az ebben rejlő potenciált. Nem sokkal a megjelenésük után beütött a HE láz és a Gateron ott tolja a double-railt.
Sima mecha vonalon hiányzik egy normál stem-es (nem long pole), egy speed és egy taktilis (ebből akár egy gyenge és egy erősebb is) és egy halkított taktilis.
Jelenleg a hibridekkel sem állunk jól, mert csak a Lunar Probe és a Zero Degree stemjei cserélhetőek, a Melodic-é speciális a leaf spring miatt. Ha előbbi kettőt kicseréled, akkor a lehet csinálni egy normál stem-est a Lunar Probe házában és egy semi-silent-et a Zero Degree-ben ráadásul úgy, hogy lefelé még kifejezetten hangos is lenne a long pole miatt. Az is egy opció, ha a Melodc-ból kiszedi az ember a leaf springet, az is egy alap lineárist csinál belőle.
Viszont ezek mind nagyon költségesek, sokkal inkább megéri máshol szétnézni ha a wobble minimálizálás a cél.AFSA
Tipikus alis kínálat van, vagyis a népszerűbb(nek gondolt) színsémákat klónozzák, nem nagyon lesz belőlük egyedi, a blank meg rétegigény, főleg splergo vonalon népszerű.
Ha az AFSA és az MT3 a hangsúlyos szférikus mélyítés miatt tetszenek, de a magasságot el tudod engedni, akkor ugyan nem olcsón, de az MTNU-ból is létezik blank (double-shot tiszta PBT és blank...), ha pedig egy kifejezetten alacsony uniprofil is belefér szintén mély szférikus felülettel, akkor a PBS-t nézd meg, bár nem tudom, hogy éppen mi érhető el belőlük. Szerintem az utóbbi splergo vonalon is érdekes lehet számodra.Nekem az Ergo-n most SA Oblivion van fent. A legmagasabb elterjed profil, széfirkus, de kicsit sekélyebb a bemélyedés. Ennél tényeg érdemes a lehető legkisebb wobble-lel járó switchet használni, nálam még a Geon RAW Zero-nak is van egy minimális játéka. Engem nem zavar, de ez ilyen.
M.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple Watch 9 45mm LTE
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest