Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Scream007 #4398 üzenetére
Miről beszélsz?
Külföldről alkatrésznek komplett turbomotort veszek, jó feketén kerül bele, de ugyanúgy néz ki, max csak motorkód/szám alapján lehet megmondani, = reménykedek Kpmhez nem küldenek el.Ennyi.
Nem véletlenül gondolkodok én, csak sor 5ben, kicseszett sok alkatrész ven hozzá, mind itthon mind Európában, és kicseszett nagy potenciál van benne. Egy FWD autónál ennek a töredékét se lehetne kihasználni. Ennyi.
Részemről a téma lezárva, majd vissztérünk rá ha az enyém lesz. -
hobizoli
nagyúr
válasz
#16741888 #4395 üzenetére
Az konkret
---
Egy masik forumon azt csinalta turbosito juzer, hogy megrendelte az 1.4-s otojahoz egybol a stage3-s turbokit-t a jueszejbol, raapplikaltak a havercsavoval okosba pentek este, szombati probak utan egy post-ban hudefrankouberkonkretmegarulz, vasarnap mar siros szmajli, mert meg aznap este a hajtokar kiutotte a blokk oldalat...
Meg hat azok a huje dugok is kezdtek elolvadozgatni...nem is ertem miert
hobizoli
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
-
törölt tag
Ezt is mondtam, először örülök, ha ki tudom gazdálkodni, a verdát, átírással ráköltéssel mindennel, aztán majd összeszedés után újra vissztérünk rá.
Notes: Elhiszem neki, itt áll a kertben egy 26éves jószág, ugyanezzel a motorral, 320ezer kilométerrel, nem eszi az olajat.
Ha hiszed ha nem. Sor5 powa.
[Szerkesztve] -
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
#16741888 #4390 üzenetére
figy. 40 lovat sehogy sem fogsz kisajtolni szívó állapotban abból a jószágból ezt jobb ha tudomásul veszed, na jó biztos ki lehet csak az nagoyn sok pénz.
Ha szeretnél több powert abból a tütüből kisajtoln és nem tudod egyben megoldani akkor egy nagyon tudatos átépítésen kell a kocsinak átesnie.
Ez azt jelenti, hogy utoljára kerül fel a turbo és a turbos leömlő nem az elején mint egy Daihatsus ismerősömnek különben az lesz az eredmény mint neki is, pár km után a motorháztetőből kikacsintott az olajpálca és a hf ''kicsit'' leemelkedett a helyéről. -
törölt tag
Ez így van, nyilván a motorhoz, 200k reális kb, a turbo verzsönhöz, örülök ha ezt ki tudom gazdálkodni, a legjobb az lenne ha durván annyival lehetne lejjebb alkudni amennyit rá kell költeni, amit fent írtál.
Ugye ennél a tipusnál az az előny, hogy minden advavan, mert ez ugyanaz a blokk alapjaiban mint a 600lóerős S2ben van...
elsőkerekesnek szerintem 200ló elég, nyilván kellene hozzá új futómű, fék...
[Szerkesztve] -
bnorci71
addikt
vedd át mint üzembentartó ,ha tényleg használni is akarod ,ha nem az nehezebb akkor ő vonassa ki a forgalomból így neked nem kell már mit átiratni és tiéd alkatrésznek
ebbe viszont van egy buktatóforgalomból való kivonásnak feltétele a bontótól /ami regisztrált az okmányirodánál/ egy befogadó nyilatkozatnak vagy a tulaj nyilatkozik hogy saját magánterületén tárolja hogy ennek mi a hivatalos formája nem tudom lehet ,hogy közjegyzős
papir kell ha rosszul tudom majdcsak kijavít valaki
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
#16741888 #4382 üzenetére
Nemtom amit írtam már az kb 50 rongy
ha turbósítani szeretnél gondolkozz kicsit mi is kéne hozzá:
Először is kéne egy turbos leömlő
Napersze kéne egy turbó is
Csövezés!!! ezt mindenki valahogy elfelejti pedig kiba**** drága métere
Intercooler
Egy elektronika ami becsapja a gyárit, vagy új programozható ECU ami nem 50e magában sem szvsz
És a motorhoz még hozzá sem nyúltál ekkor!
Erősebb hengerfejtömítés, rövidebb hajtókarok, hogy kissebb kompressziód legyen.
Új dugók, gyűrűk, ha pedig 200+ patát szeretnél már el kell gondolkodnod, hogy a gyári érőátviteli rendszered bírja-e.
Kapásból új kuplung ezt borítékolhatom.
Na hirtelen ennyi jutott az eszembe, ez nem kevés pénz
[Szerkesztve] -
N!tRo
tag
Hello.
Lehet kicsit off, de volna egy kérdésem.
Van egy 1100-es Zastava, amit megkapnék ''ingyen'' friss műszakival, csak a szükséges papírokat kéne intézzem: átírás, biztosítás, zöldkártya, súlyadó. Na most ez elég sokba jönne ki, a kocsi nem ér annyit.
Na most, mennyi lenne a kocsi forgalomból való kivonása? Illetve ha az előző tulaj kivonja, nekem miket kell még fizessek, vagy csak egy adásvételi kell, hogy átvettem alkatrésznek?
Köszi -
SaNyEe
aktív tag
válasz
#16741888 #4379 üzenetére
Azért ne vedd készpénznek amit oda leírt!
Ha használtautót veszel általában:
-féktárcsa/betét esetleg mind2 csere
-gumma csere
minden esetben:
-vezérműszíj
-gyujtógyertyák
-motorolaj
-olajszűrő ha jót akarsz magadnak.
Ekkora km állásnál egy bengaszűrőt is cserélnék, meg a váltóban is kicserélném az olajat. -
törölt tag
Ha lehet belőle alkudni, nincs kizárva, hogy lesz autóm:
[link]
Nagyon megérné, kicsit izmosítanék a motoron, 50lovat simán lehetne hozni szívó állapotban, turboval meg.... -
Fitus
csendes tag
Mennyibe kerül egy Porshe 911 turbo? A legujabb széria érdekelni. Gondoltam az anyukámnak veszek egyet anyáknapjára.
-
törölt tag
Na vazz minap jőtt egy nagy fekete féle amikor közel ért láttam,hogy egy bazinagy audi Q7 fekete krom nagy felnikkel.
[link]
Azt hiszem kb ilyen de mint említettem hatalmas krom kerekekkel.
Hát volt egy érdekes morajlo hangja amikor elment melettem ugyanis akkor lépett oda neki a srác .De azt hiszem 18millám sosem lesz egy ilyen ''dőgre''
-
Integra
titán
ugyan a cadillac xlr-ről lemaradtam, ma gurultunk egyet egy cts-sel.
hááááááát, kívülről szép, belülről már nem tetszik, nagyon kicsi, az automata váltó teljesen átlag, a v6-os motor a böhöm autóhoz kevés.
amúgy elég rendesen összvan rakva, tv, navigáció, bose hifi meg szépen szól!
ülések nuku oldaltartás, csúszkáló bőrülések.
nyugodt vezetéshez viszont bejön. tetszik az egyedi külső design, az emberek megfordulnak utána -
fokukac
nagyúr
ma magamévá tettem a céges mazda 6-ost egy 500 km-es országjáró túra erejéig...
egy élmény volt vele a zalai dombok között
pedig ez csak az 1,8-as verzió volt. -
Shadows
senior tag
Figyi már!!!!
1.Ha veszek egy osztrák papíros kocsit itthon mi kell hozzá hogy a nevem lehessen???
2.Ha kint veszek egy külföldi RENDEZETT papíros kocsit akkor az hogyan lesz az enyém?? -
Integra
titán
lemaradtam az xlr teszvezetésről, brühühü
azzal nyugtatom magam, hogy már tükör volt minden gumi rajta, úgyhogy amúgy se lehetett sokat csinálni már vele.. -
Scream007
őstag
nekem b1gyel 65 1 évre.
ez most sok vagy kevés átlagban? -
tildy
nagyúr
Viszont megkövetem a többieket, tényleg jó dolog klíma. Végig lehúzott ablakkal kellett jönnöm, olyan meleg volt.. A pesti utat meg aki tudja, kerülje el! Hatalmas dugó volt befelé
.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A ponykamon midnig kiakad kétszáznál a számláló. Na nem a km/h, hanem a kilométerszámláló
Valamit csinálni kell vele
Scream007 :Nem, nem... Resetleni... PEdig tökre örültem, hogy még majdnem 3/4ig van a tank tankban, és már mentem minimum 200at vele.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
5 ajtós Kalos után Astra kombi. 1.2/73LE/940kg után 1.6/110LE/1280kg.
Azért van néhány apróság, ami változik.
Egyébként 30e km-t lehúztam a kis Kalossal, így visszatekintve azt mondom, jó kis autó ez. A kulcsszó a 'kis'. Minden szempontból. Most vált tényleg szükségessé egy családi méretű járgány.
p -
kovasz
senior tag
válasz
parandroid #4323 üzenetére
Úgyhogy a Daewoo után Opel tulaj leszek, úgy fest.
az kb ugyanaz. -
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #4323 üzenetére
Csak a felni meg a gumik újak
A Vectra egyébként egy kétliteres dízel, 5 éves.
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát #4322 üzenetére
Szép. Adatok? Vagy csak a felni új, és olvassak vissza?
Arra még emlékszem, hogy kérdeztél a Vectráról.
Mi most tettük le a foglalót egy új 1,6-os Astra Classic II Caravanra. Gyakorlatilag minden benne lesz, amit ebbe az autóba pillanatnyilag kérni lehet a bőr kormány, a navigáció és a tetősín kivételével.
Egy szép nagy, kényelmes, megbízható és megfelelően erős családi autóra van szükségünk, ez határozta meg a mezőnyt. Gondolkoztunk még Lacettin és Focus-on, illetve a C-Max-ot is nézegettük. Sajnos a Fordok az áruk miatt kiestek, a Lacetti kombi és az Astra karaván között pedig végül az Astra mellett szólt a (viszonylag sok) eddigi céges Opeles tapasztalat, és a mostani kampány-hétvége alkalmából adott kedvezmény. A felszereltség a két autó esetében nagyjából stimmelt volna.
Úgyhogy a Daewoo után Opel tulaj leszek, úgy fest.
p -
_Volkovy_
nagyúr
1.000.000 körül melyik autónak van a legkisebb fogyasztása?
-
neduddki
nagyúr
HI!
BAZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!
Ijjen nincs!!! A bipontv hiradojaban elhangzottt hogy Barenyi Bela reszt vett a Bogar tervezeseben!!!!!!!!!! MEGTORT A JEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUHEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!
udv
neduddki -
Gomezz
senior tag
Pirosat
Vagy max kéket
-
törölt tag
1 Ph-s talira ki lehet jőnni és megmutatni a gyorsulásos verdátaitokat.
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest