Hirdetés
- Fujifilm X
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
igen, a nő az háztartást vezessen!
esetleg naplót, vagy áramot...
na jó, félre a tréfát. a nők egy része nagyon jól tud vezetni.
a másik részének viszont túl nagy kihívás, hogy egyszerre figyeljen az útra, a tükörre, meg a műszerekre is, ráadásul sokaknak mozgáskoordinációs zavarai vannak, azaz nem tudják kisázmolni a testek várható útvonalát.
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
válasz
gergoke #4915 üzenetére
LOL....
akkor vegyen neki egy suzukit, azzal talán még a garázsba is be tud állni...
egyébként tényleg rohamtempóban amortizálja le (ez már a harmadik kocsi az elmúlt 6 évben) mert ugye a barátnő kutyuskájának is utaznia kell mindehova. tiszta sár az ülés, meg büdös az egész kocsi a kutyuskától. szeretem az állatokat, de nem egy ilyen drága kocsiban a helyük....
ui. a kuplungtechnikájáról még nem is beszéltem..
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
válasz
#00809728 #4910 üzenetére
ne idegesíts! a BMW az apámé, és az ő barátnője használja, és amortizálja lefelé.
sajnos. Pedig apám minden évben kb. fél évnyit külföldön van.
én csak akkor kapom meg 1-2 hétre, ha elutaznak nyaralni.
érted. az apám vett egy bmw-t a barátnőjének. nem nekem...
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
válasz
hobizoli #4729 üzenetére
igazából nem értem én ezt a Te digóautó-rajongásodat...
volt tapasztalatom két céges puntóval, kb. 2000-2001-es évjáratúak,
hát, nem gyakoroltak túl mély benyomást rám. jó, 5 éves, céges, lelakott mászkálóautó 60e km-rel, alacsony beosztású alkalmazottaknak, akik nem érdemlik meg a mazdát vagy az alfát...
mind a kettő 1,2-es. ehhez képest egész jól mennek.
de hát az a kuplung, meg az a váltó, hát az valami brutális... és nem pozitív értelemben.
meg a menetzaj... felgyorsultunk vagy 120-ra, és olyan eszeveszett száguldásnak tűnt, bizonyisten a régi swift komfortosabb és csendesebb...
na meg a belső elrendezés. kinek az ötlete lehetett vajon az, hogy a középkonzolra rakjuk az ablakemelő gombjait? oda ahol normális autóban a rádió van?
---------------------------
na mindegy.
volt szerencsém a céges alfa 147-eshez is, az ment, mint a golyó, meg minőségi a beltér, tényleg... de életem leglogikátlanabb autója volt.
a mélygarázs homályában 5 perc fejtörést okozott két diplomás embernek, hogy hogy kell kinyitni a csomagtartót. a távirányítón külön gomb van neki, de aki nem tudja, sötétben nem veszi észre a 2 mm-es piktogram-mot...
a belső nyitó meg hol van? hát persze, hogy a középkonzolon. pont ott kerestük...
igazából tényleg jó kis kocsi, de kb. tucatnyi olyan apró bosszantó dolog van benne, hogy elrontja az egészet.... már nem emlékszem rájuk egyenként, mert olyan apróságok, - hova pakolhatsz, melyik gomb hol van, és mit csinál, és hányszor kell megnyomni... -
de az összhatásuk megmarad.
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #4706 üzenetére
ez az, nyomassuk csak a kormot mindenhova!
traktort mindenkinek! -
fokukac
nagyúr
én nem tudom, hogy lehet a Renault ekkora balfék?
lehet, hogy a Renault nem szokott megkérdezni geopolitikai szakértőket, de azért újságot olvashatnának...
[link] -
fokukac
nagyúr
válasz
#00809728 #4585 üzenetére
az indexen a jazz-topicban írt egy ilyet egy kollega,
hogy neki azt mondták a szervízben, hogy a rossz minőségű benzintől csinál ilyet, mert megtéveszti a vezérlést, nem tud érvényesülni a kettős gyújtás (ami a jazz előnye), és így utógyújtásos lett a motor, és elégtelen az égés, ezért nagy a fogyasztás. szóval a benzinre kényes a kicsike.
(egyébként nem értek hozzá, csak valami ilyesmit olvastam félálomban) -
-
fokukac
nagyúr
ma magamévá tettem a céges mazda 6-ost egy 500 km-es országjáró túra erejéig...
egy élmény volt vele a zalai dombok között
pedig ez csak az 1,8-as verzió volt. -
fokukac
nagyúr
ez igaz, de jelentősen rájátszik a napi párszázezer ingázó autó is.
mert sokan kiköltöztek ugye az agglomerációba.
az M0-ás meg végre épül.
kijelölték a nyomvonalat, a zöldek és helyi lakosok / tiltakozók végre elvesztették a pert 2 hete, úgyhogy most már csak évek kérdése... -
fokukac
nagyúr
Nem ismered Te az édes anyukám preferenciarendszerét...
Legfőbb érve, hogy „szebb a kárpitja, meg a belső tere”
mármint a corollánál.
a jazz meg ''nyomi'' szerinte. szerintem meg a city a nyomi, bár nekem édesmindegy, hogy mit vesznek...
ha azt veszem, hogy citroen c3-tól indultak, azért nem is rossz.
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
anyámék kb. fél éves vacillálás után eldöntötték, hogy mégsem corollát, hanem honda city-t akarnak venni.
voltak a hétvégén egy szalonban, és azt mondták nekik, hogy augusztusra tudnak leghamarabb szállítani.
hát most nem azért, de ez így egy kicsit égő.
ez már majdnem olyan, mint annak idején volt a merkúrnál... -
fokukac
nagyúr
válasz
TexT-BoY #3543 üzenetére
a Hyundai nincs kizárva az esetleg még ok de a Kia az már opelkonszerm fémdarab, nem kell
már megint butaságot írtál. a kia a hjundáj leányvállalata.
amire Te gondolsz, az a Dévúúú, ami persze már Sevi...
mert mennyivel jobban hangzik, hogy ''megyünk egy kört a Sevimmel?'' -
fokukac
nagyúr
na ez az, amit én sosem tennék meg.
biztos nem vennék úgy autót, hogy ne maradjon pénzem.
rosszul érzem magam, ha nincs legalább hatszámjegyű likvid összeg a számlámon... de nálam ez alapbeidegződés.
-------------------------------------
egyébként egy ötlet : add el a pony-t!
egyből megoldódnának a gondjaid...
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
hopp, mit találtam...
323 F 2 literes V6-os motorral...
kár, hogy piros.
[link] -
fokukac
nagyúr
hát ez kész.
hogy ilyen van... visítok mindjárt...
''Több budapesti parkolóházban külön feliratok jelzik, hogy melyek azok a parkolóhelyek, amelyeket csak a nőknek tartanak fenn. Van, ahol szélesebb a beálló rész, míg máshol a feljáró mellé helyezik azokat - szintén a könnyebb parkolást elősegítendő. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság szerint eljárást kellene indítani, ha például egy ügyetlen férfi sofőr azzal fordulna hozzájuk, hogy emiatt hátrány érte, magyarán a normál helyre nem tudott beparkolni, a szélesebbe pedig a neme miatt nem állhatott be.''
[link]
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #3427 üzenetére
csak arra próbáltam rámutatni, hgoy az ''A'' Corsát 1982-től 1993-ig gyártották.
Tehát a 80-as évek színvonalát képviseli.
s mint mondtam, én kétféle 1,5-ös dízelt láttam. az egyik 51 LE,
a másik 90. van egy kis különbség.
Ui. beleolvastam a népítéletbe. 4 kattintásból háromban írták, hogy rohad a kasztni.ja, meg hogy zabálja az olajat...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #3425 üzenetére
de ez még 'A' Corsa... meg hát 15 éves opelt én nem vennék.
egyrészt ezek még a 80 -as évek elejének műszaki színvonalán állnak, másrészt a tizen x éves opelek szeretnek szétrohadni.
ja, és egyik sem isuzu,
illetve az 51 ló nem annyira fürge...
a B corsákban van isuzu motor, az vmi 90 ló, és 700 körül vannak.
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
válasz
Scream007 #3410 üzenetére
a guminak sem tesz jót, ha állandóan cserélgetik a felnin...
szvsz sokkal értelmesebb akkor már két felnigarnitúra, mégha lemezfelni, akkor is.
Volkovy : az F1-re gyúrunk mi is...
csak nálunk picit több a csavar, meg tökéletlenebb az emelő. meg nem tízen csináljuk, hanem ketten, és még nyalókánk sincs... -
fokukac
nagyúr
na tessék.
feltalálták az útfelszínhez símuló csatornafedelet...
[link]
remélem, demszkáj is rendel belőle pár tízezret... -
fokukac
nagyúr
na, új kérdés. ki vesz 11,5 millióért Pözsót?
[link] -
fokukac
nagyúr
ahogy elnézem, az új corsa is ugyanúgy elcsúnyul, mint az astra meg a vectra...
[link] -
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest