Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Ma én is arra mentem ki, hogy össze van karistolva az autó. Szépen gondosan, mindegyik elemet végigkarcolta, semmit sem hagyva ki... Mit lehet ezzel csinálni? Festethetem újra az egészet?
-
_Volkovy_
nagyúr
Ezt nézzétek, nekem nagyon bejön..
[link] -
_Volkovy_
nagyúr
A Lamborghini is olyan lesz, mint a VW-Audi autóinak többsége.
Valaki megtervezi a kasznit, aztán belelegózzák a motort, féket, belsőt, stb.
Ferrari forever! -
törölt tag
''Kémeim'' jelentése alapján készül Ingolstadtban az új 5.5 V12 TDI jócskán 1000Nm feletti nyomatékkal.
Tudom diesel, persze, de azért, elég tekintélytparancsoló lesz
, kevés ellenféllel, még a kőkemény sportautók között is.
Én is inkább a lambo v10ét választanám, mert imádjuk pörgetni, de azért ez sem lesz elhanyagolható dolog. -
tildy
nagyúr
Nem mindig tud az lenni... Nagyon nem. Átlagban havi 40- 50E -t tudok tartalékolni, ha szerencsém van. De akkor szerencsémnek kell lennie. Szóval, olyna, hogy egy havi tartalék meglegyen... na az akkor volt, amikor még az előző munkahelyen voltam. Egyszerűen albira, meg midnen hülyeségre elmegy
Pedig nem is költekezem, sőőőt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #3565 üzenetére
Hát jóhogy
Nem tehetek róla, egyszerűen nem jön be a xedos. Az elején az a hűtőrács durva, mármint nekem nem bejövős, az alakja meg...
De mint linketlem, az a 2003 környéki audi 8-as ott van a topponIgencsak bejövős ...
Fokukac: rakni épp rakhatok korban egy párban lévőt is... . Nem nyernea xedos, maradjunk ennyiben.. Kár , hogy nem a 95-ös 626ost montad. Mert az viszont igen.
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
na ez a nem semmi előrefelé idézni
Annaka másik fele is neked szólt, csak már eltünt a piros mod.
Amugy klassz autó egy kis ültetés első hátsó lökös sportosabbra, oldalt is, meg 17es felnivel az 2.0ás ütne.na és persze nem metálszürke kommersz xarba kéne hanem valami sárga, piros kékbe...ami jó feltünő -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #3557 üzenetére
Ízlések és pofonok.. Mint mondtam ha már választani lehet eközött: [link] meg között [link] akkor inkább az utóbbi.
Szerintem az ízlésemmel semmi gond nincsHa nekem bejönnek ezek kocsik, akkor miért vegyek valami bumfordi , sejhajberúgott töpörödött törpördögöt? Vagy valami agresszív vérengző vadállatot (pl. alfa, bmw , és társai)
fokukac: nem , élőben még nem láttam.. De így sem tetszik..[link] [link] Túl gömbölyűValami kis kiszögelés valahol?
Na találtam a nagybetűsök közt , szépet: [link][link] Na erre azt mondom, hogy nagyon korrekt
Énegyébként a mienknek a hátsóját nézegetm rendszeresen, eszméletlen mennyire bejön...
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Koreai dizájn? Jól mondták egyszer egy Totalcar-os tesztben. A koreaiak tök fölöslegesen megbíznak egy olasz formatervezőt, hogy tervezze meg az új modellt, az olaszok meg általában terveznek egy olyan kasztnit amiről úgy gondolják, hogy a koreaiaknak majd tetszeni fog.
-
Scream007
őstag
válasz
TexT-BoY #3543 üzenetére
azért így se próblémáznék de ahogy sokan mondják your business
A legújabb Kia nagyon klasszul néz ki, talán serato a neve jól emlékszem autokiállításról
Próbáld és többet nem szabadulsz tőle
Nem tom nekem a 2ajtós Coupé mercivel volt olyna érzésme mikor 2 éve beleültem hogy mintha egy limuzinba ültem volna baszott nagy ajtó+hely benn annyi mint állat
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
TexT-BoY #3551 üzenetére
Ültem már
Valami újfajta merciben, meg octaviaban, meg ilyenek.. (taxik...)
A xedos6 konkrétan nem tetszik. Túl durva kinézete (hűtőrács) van.
Hiába no, nekem ez a city, rio, accent, talán még a sonata vonal jön be.
Bár ismrős most vett 3000 cm3es 8 éves bmw-t, na azt kipróbálnám egy körre
Scream: jól emlékszelCsak c-vel írják .Na az sem rossz
[link]
Text-boy: ha már AUTÓKRÓL (így nagy betűvel...) beszélsz, akkor talán mazda rx8-at, vagy bármilyen hasonló kaliberű coupet emlegess
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Hé Text-Boy! Ez nem volt szép!
Ráadásul Integra ki fog nyírni a ''V-tech''-ért. -
-
tildy
nagyúr
válasz
TexT-BoY #3546 üzenetére
De a rióról. Mi is megnéztük, és nagyon egyben volt
Hát nem tudom
(sedant néztünk , konkrétan ilyet: [link])
fokukac: igen , ezt többen is a szemükre vetik (totalcar: ha levetkőzné a koreaiságát, stb) Én mondjuk nem bumfordinak, inkább markáns , kissé régies vonalvezetésűnek modanám. Nem egy gömbölyű autók, azt biztos.
[Szerkesztve] -
Uher
aktív tag
Európában kevéssé köztudott, hogy a Kia a Hyundai-csoport tagja, ráadásul a két márkát egy testvérpár vezeti. Bár tesztünkkel elsősorban a Tucson terepező képességeit szerettük volna feltárni, találtunk jó néhány különbséget az elvileg teljesen azonos Kia Sportage és Hyundai Tucson között.
-
TexT-BoY
addikt
-
fokukac
nagyúr
válasz
TexT-BoY #3543 üzenetére
a Hyundai nincs kizárva az esetleg még ok de a Kia az már opelkonszerm fémdarab, nem kell
már megint butaságot írtál. a kia a hjundáj leányvállalata.
amire Te gondolsz, az a Dévúúú, ami persze már Sevi...
mert mennyivel jobban hangzik, hogy ''megyünk egy kört a Sevimmel?'' -
TexT-BoY
addikt
válasz
Scream007 #3542 üzenetére
elbtam
nem nulla hanem számjegy... nem mind1
Csakx00.000 nekem és xx.000.000lekötve meg x.000.000 körül van kredit bármikor... a poén az volt amikor 2hete küldték hogy megemelték anyám hitelkeretét 400.000Ft-ra a K&H-nál... röhögtünk nagyot
. Mellesleg én valóban jó helyröl indulok de anyám egy 5gyerekes gyári minimalbérböl élő anyával nött fel maximális mellőzés melett. Talán épp ezért nem megy be és vesz egy sokmilliós autót?! mert tudja hogy milyen ha nincs és nem akarja többé megtapasztalni, és a jelenlegi munkája sem tart örökké, sőt.
Tildy a Hyundai nincs kizárva az esetleg még ok de a Kia az már opelkonszerm fémdarab, nem kell. Jah hozzá teszem hogy igen a Subaru és a Mazda is gyárt autokat... csak a Kredit
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz
TexT-BoY #3538 üzenetére
Egyébként meg: [link]
A táblázat oszlopai:
H: helyezés, a hibaszázalék alapján
hiba %: hibaszázalék, 100 autóra hány meghibásodás jut egy év alatt
költség: a meghibásodások átlagos kijavítási költsége, angol FONTban.
kor: a vizsgált autók átlagos életkora évben
mérföld: a vizsgált autók átlagos km-óra állása, márföldben. (1mérföld~1,6km)
H márka hiba % költség kor mérföld
1 Mazda 15,1 5,8 49572
2 Subaru 17,3 924 3,5 37189
3 Toyota 21 330 5,8 50229
4 Mercedes 21,2 335 3,9 42504
5 Honda 24,5 299 5,4 50929
6 Mitsubishi 25,3 475 5,5 50781
7 Hyundai 26 314 4,9 47587
8 Nissan 26,1 422 5,4 51488
9 Volvo 27,4 285 5,1 55128
10 VW 29,2 266 4 56483
11 Fiat 29,5 212 3,5 32352
12 BMW 29,6 244 4,2 46048
13 Ford 29,8 220 4,2 44693
14 Rower 32,9 261 4,5 44884
15 Audi 33 296 4,3 54416
16 PUG 34,3 245 4,2 45935
17 Vauxhall (Opel) 35,9 236 4,2 48228
18 Renault 37,7 3,9 41637
19 Citroen 40,6 4,2 48677
20 Saab 41,1 308 4,6 55607
21 Alfa 45 400 3 34430
22 Land Rower 47,1 384 3,8 4440 -
tildy
nagyúr
válasz
TexT-BoY #3538 üzenetére
Nem mindenki indul jó háttérrel ugyebár. Részben büszke vagyok rá, részben meg nem, hgoy eddig semmit sem toltak a seggem alá, midnenért meg kellett keményen küzdenem... Csak már elegem van néha ebből a küzdésből...
Gyárt még valaki autót? 4.500.000alatt? nem nagyon : IGenA válaszom ismered
(Hyundai, Kia)
Előbbi igen előkelő helyen áll az amerikai és a német megbízhatósági statisztikák szerint. És saját tapasztalat szerint is
A Hyundai Sonata bekerült a középkategória legjobb három autója közé a megbízhatóság terén. A Sonata a J.D. Power and Associates 2004-es, a kezdeti minőségre vonatkozó felmérésben (IQS) az első helyen végzett a kategóriájában. A Sonata sikere a két felmérésben azt is hűen tükrözi, hogy a kezdeti és a hosszú távú minőség között mennyire szoros az összefüggés.<- mondjuka sonata már nem 4.5 alatt van, ah jól tudom...
Egyébként nem igazán értem, miért ennyire mellőzött márka
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
azt hittem csak én és a családom ilyen...
Nekem van likvid 6nulla körül már mert gyüjtök a kocsira ami még majd 1 év mire megvehetem de addig gyülik. Anyám meg likvid 8nullát tart számlán lekötve meg 7nullát még mellé ami bármikor mozgositható. De ugye ő 4éves ciklusra melózik. Most mivel eladátk az összes civicet amit kinézett és televan a hócipője vagymi. Most várunk még 2hetet /választás/ és ha szerencsénk van megyünk az uj 1.8 V-tech-ért ha nem volt szerencsénk használt 1.7 CDTi automata lesz vagy max 1.4 i-Dsi Civic lesz.
Amugy nagy kár hogy most az ember csak 3márkát vehet nyugodtan: Toyota, Honda, Mitsubishi... Gáyrt még valaki autót? 4.500.000alatt? nem nagyon
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #3506 üzenetére
Sorry, de belezúgtam a kocsiba. Választanom keleltt, hogy viszem,és akkor éppen kijövök fizuig(ha nem üt be semmiylen krach... sajnos ez nem jött be) , vagy nem viszem. Illetve nem is voltam annyira döntési helyzetben: a szamárral kellett valamit csinálni, mert.. Mert csak ment volna el rá a pénz... Pl. májusban műszakiztatás lett olna rá... Az vagy 30-50 ezrembe tuti fájt volna! Így meg jól jártam. Ráadásul egy havi b fizuval egyenlő bónusz is jön az április fizuval
Szal emgoldódika gond.
-------------------------------------
Szó sem lehet a pony eladásáról, már a szívemhez nőtt (őszintén szólva, már januárban kinéztem) Imádom
Integra : Nálam is alap a tartalékképzés... Március elején kötöttem egy életbiztis befektetést... Így hiába volt hó elején pénzem, oda be kellett fizetnem 150 ezret... Szal van tartalék... Csak nem likvid.
Lenox: Neked lehet nem sok, de nekem épp cska meghaladja a fizum
Szóval tartalékképzés van. Csak most beraktam nem likvidbe. A következő negyedévben likvid ''gyűjtögetés'' lesz, aztán megint egy negyedév nem likvid.
Muszáj
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
válasz
bnorci71 #3485 üzenetére
Én voltam.
Első tapasztalatok: az autó nagyon pici (egy Kalos mellé beállsz és azt hiszed egy Espace mellé parkoltál). Ettől függetlenül 180cm és 80kg határokig mindenkinek merem ajánlani. Sőt, négyen is meglepően kényelmesen lehet benne utazni. A motor elég zajos, és a 60 LE nem képes csodákra. A váltót mondjuk úgy szokni kell a Honda után, de átlagosnál nem roszabb ez sem.
A kormány eszméletlenül jó. Nagyon pontos, és jó a fogása. A futómű is tetszik. A fék jól adagolható és hatásos.
A középkonzolban valami nyikorog. Lehet, hogy csak az előző tulaj által beszerelt rádió rögzítései, majd szétszedem.
Összességében komótos utazás, megbízhatóan. Eddig egyszer tankoltam tele akkor 5,3 literre jött ki a fogyasztás. -
Scream007
őstag
válasz
Integra #3488 üzenetére
na igen.
jó érzés beülni a faxán megcsinált autóba, csak mikor a számlát adják akkor odaállítanák valaki mást...de ezt nem lehet.
Amugy az a 323as mazda tényleg szép, de még mindig nem tom miért is baj ha egy autó piros???
5x szebb mint a manapság kommersz számító fekete/metálszürke színűek.
6 számjegyű össze???
Én attól lennék rosszúl ha nem valami hasznosban állna hanem csak ugy magában.
Jó ha van ennyi tartalék persze, de ezért le kell mondanod vagon dologról.A végén oda jutsz nem is mész kocsival mert drága a benzin, és akkor visszajutottunk a kör elejére.
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
tartalékképzés fos munkahellyel szülőktől külön csak rezsit meg a benzint meg a kaját fizetve már alapból nem lehetséges...
-
vtechun
veterán
nekem most 37 ft van az egyenlegemen
és fizu után sem lesz rajta 6 számjegyű
-
fokukac
nagyúr
na ez az, amit én sosem tennék meg.
biztos nem vennék úgy autót, hogy ne maradjon pénzem.
rosszul érzem magam, ha nincs legalább hatszámjegyű likvid összeg a számlámon... de nálam ez alapbeidegződés.
-------------------------------------
egyébként egy ötlet : add el a pony-t!
egyből megoldódnának a gondjaid...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest