Hirdetés
Aktív témák
-
Den
veterán
jó ötlet, de azért én szeretném megérni, hogy úgy megépítsék az utakat, hogy ne sülyedjen a forgalomtól, és akkor a probléma amire ezt kitalálták, föl sem merül.
Ez csak tüneti kezelés -
Gaboman
nagyúr
Fél éve vettem a Fiat Stilo Racing autócskámat nagyon meg vagyok vele elégedve!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szerintem gyönyörű,sportos autó,17''-felnik vannak rajta!
1.4 96LE fogyasztás átlagba nálam 6L,jó persze azért néha több is mert lehet azért vele menni!
Ahoz hogy csak 1.4-es nagyon jól megy!
És a 6-kofozatú váltó nagyon jó társ ebben,rövidebb átételezés jóbban lehet vele gyórsúlni!
Kényelmes,tágas,utastér jó minőségü anyagok vannak a belső térben,a HIFI nagyon szépen tisztán szól!
Szóval ha valaki ilyen autón gondolkodik az én véleményem hogy megéri de nagyon ilyen kocsit veni! -
törölt tag
Szasz!
Nekem egy Seat leonom van abba is valami gyári félét emlitettek.Na de a gyár nem adott ki ilyent.Igaz rjta van a müanyag dobozon a W,Seat,Audi embléma és a +20paci de nem adott ki ilyent a gyár.
Voltam én is a márkaszervizben ott rákérdeztem.Garit válalalnak rá de joval tőbbe kerül ugyanaz a termék mint mondjuk a noném berakonál.
Garit kérdezd meg mire válalaják.Motorra vagy csak a chipre? -
fokukac
nagyúr
na tessék.
feltalálták az útfelszínhez símuló csatornafedelet...
[link]
remélem, demszkáj is rendel belőle pár tízezret... -
tildy
nagyúr
Ez fura.. Olyan mitnha PArci 20 óra valahánykor szólt volna a topikhoz utoljára, azt mégsem
Nem értem
-
törölt tag
Szia!
Pont a napokban beszéltem egy kint melozo chipes cég ''majdnem'' vezetőjével ez ügyben.
Gyári nincs.
De van a kapcsolható meg a nem kapcsolható versio.Nem kapcsolható a gyári softvert felülírják kb 1 óra.
Van a kapcsolható az egy kis kis doboz ahogy írtad és ugy csatlakozik a kocsi főegységéhez.Ami sajnos ha véletlenül a Bp-s utak során egy kicsit is ugymond elszabadul a lábak nem érnek össze akkor a kocsi egyből leálhat.Nem ajánlatos. -
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us #3378 üzenetére
pfff. Na ne degradálj le ennyire engem!!! Én is ki tudnám lazán cserélni, ha meglennének hozzá a szerszámaim... De az emelőm szar, kulcs meg nincs...
Nem félek én a férfimunkától!
---------------------------------------------------
Kaphat még rántott húst is!!MEg teát
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
bnorci71 #3376 üzenetére
Na az van, hogy iylen hengeres hidrulikusat [link] ne vegyetek, nekem ma eresztették le a jobb oldali kerekeim, sajnos el is indultam vele, 5-10 méter után vettem észre mi van (A hátsó jobb kerék megúszta) , és a jobb elsőt le kéne cserélnem, de ahordós hidraulikus nem emgy be alá. Juut eszembe, nem tudna nekem valaki segíteni lecserélni legalább a pótkerékre? (Merthogy nem találom sem a szelep, sem annak a helyét, holott a többin rendesen emgvn, de ezen már végigtapogattam és semmi... A dísztárcsa meg rá van csavarozva, és nicns hozzá kulcsom
)
ilyen a jóféle: [link]
[Szerkesztve] -
lenox
veterán
A nagy chiptunning szakertokhoz lenne egy kerdesem. Szal azt furcsallom, hogy ha bemegy az ember egy autoszalonba, es gyari chiptunningot ker, akkor egy dobozt akarnak beszerelni az autoba. Ha meg elmegy valami tunningceghez, akkor van, hogy dobozt akarnak beszerelni, van hogy atirnak az adatokat a gyari cuccba. Mi a kulonbseg? Ha ugyis at lehet irni, akkor minek a doboz?
-
lenox
veterán
Hat igazsag szerint en sem, de nem arra akartam kidomboritani, hanem a 'contrast piping'-ra meg a fara (muszerfal es kormany), sajna csak ilyen kepet talaltam, en spec pezsgobezsbe vennem, de olyan kep nem volt. A katalogusban van, de azt azert nem scannelem be. Az enyem is ilyesmi volt, csak x...
-
viharhozo
addikt
válasz
Integra #3339 üzenetére
Emelot sztem minden autohoz adnak, es a leggagyibbal is maximum fel percig tart megemelni az autot. Az osszeroppanas vicc, sztem olyan gyenge emelo nincs, ami 7-800 kilotol kepes lenne erre.
Mas. Lattam C6-ot. Ha beleraknak az S-Klasse belsejet, es a Lexus technikajat, ez lenne a legjobb luxusauto. Gyonyoru. -
_seth_
veterán
Le tudná írni egy autótulaj, hogy egy Opel Kadett 1,3S után mit kell fizetni? Asszem 900-950 kg, benzines és nincs még biztosításos bónusz pontom sem mivel ez lesz az első autóm (ha sikerül). Ilyenre gondolok, hogy súlyadó, zöldkártya, ha kell akkor műszaki, biztosítás, kátyuadó stb...
-
kovasz
senior tag
[link] nem rossz
-
törölt tag
válasz
szatocs #3332 üzenetére
a fogyasztást kell érteni gázból
nekem szekvenciális rendszer van benne, ez azt jelenti, hogy minden hengerbe külön injektor nyomja a gázt, vagyis nem egy keverőfej a toroknál. az átváltást gázra, elektronika végzi, 35 fokos víznél valamint figyel a fordulatszámra is,
165-170Ft egy liter gáz, kalkulálj
ez a rendszer 240k körül van, a hagyományos rendszerű 120-180k között van. ez motor és szívócső tip. függő -
Integra
titán
keresek autó emelőt, megelégeltem hogy évente kétszer órákat kell várni hogy 5 perc alatt lecseréljék a nyári meg a téli kerekeket...
merre kapni autó alá begurítós párszor a lenyomom a rudat és felemelős emelőt?
nem a leggagyibb cuccra gondoltam ami az autó súlyától összeroppan, hanem valami minőségi darabrameg mennyiért vesztegetnek egy ilyet?
valami 5let?
(pl. metro-ban van készletben 10 rugó körül, de inkább hagyjuk, kritikán aluli...) -
Scream007
őstag
válasz
fokukac #3329 üzenetére
ez picit mellé ment szerintem, vagy nem figyelsz oda
Nekem 3.5 éves a jogsim és se corradot se m3 e36ot nem vennék mert mindenkettő szét van hajtva, drága hozzá a tuning mint a szemét, nem beszélve arról hogy benzintemető.De ha mondjuk valahonnan rámesne 50 milla akkor nem érdekelne hogy 2.5 millás autóra ráköltök további 2.5et de akkor is még csak 5, és új állapotú lenne(mondjuk akkor valami ilyesmi>>[link] [link] (Sajna most nem találom az igazi képet, de valami narancs/piros/sárga gyöngyházmetál fényűre tenném ez esetben a voksom, ami napfény hatására átszíneződik fax tudja mi a neve annak
)
[Szerkesztve] -
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
trassher #3328 üzenetére
Előbb azt mondom legyen valamennyi rutinod, aztán gondolkozz ilyen erős autókban..
Tényleg megöl bármelyik, gondolkodás nélkül, ha nem tiszteled őket. Emlékszem én milyen voltam új jogosítvánnyal, jézusom.. Akkor még semmi veszélyérzetem nem volt.
Az volt a mottó, hogy ''az utat kell nézni, nem a szélén az árkot meg a fát'', aztán lőn árok, majd megvilágosodás. És az nem is volt egy gyors, erős autó.. Talán annak köszönhetem hogy itt pampogok mostan.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
trassher #3309 üzenetére
Nem elég jó.
Az elsőkerékhajtás elsősorban a praktikumról szól, arról hogy kisebb a motor helyigénye mert keresztben van*, és nagyobb hely marad belül, mert nem kell hátraküldeni a hajtást.
Ha nekem nem hiszel, nézd meg az összes komoly sportautót, versenyautót.
Megy a f@szom az usába, én ivánéktól vásároltam hátsókerekest.Az optikai csicsa különben se nekem való..
*kisebb helyet vesz el a kocsi alapterületéből, mintha hosszában lenne benn. a motor helyigénye persze változatlan, hiszen ugyanakkora darab vas.
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
Van valakinek gázüzeműre átállított autója? Fogyasztás, erő, stb. hogyan változik utána? A fogyasztásra azt mondják, hogy fele annyi. Valami 200 körül van az átszerelés , úgy hallottam. Nincs valakinek valamilyen tapasztalata?
Ja igen, és az autó biztonságosságára mennyire hat ki?
[Szerkesztve] -
netkoo
senior tag
Szia
Egy jo tanács ha mész átiratni az Kocsid
Az okmány irodánál legalább is nálunk;) sorszámot kell huzni!
Iletve nyitás elött oda mentem 1órával és már 5en álltak elöttem!!
A sorsámot kihuzod de limitált a száma !
Ha elfogy akor max délután mehetsz!
Ha bejutotál és minden papirt rendben találnak adnak csekeket amit bekell fizetni.
De ha befizeted akor ujbol sorszámot kell huznod!
Ha elfogyotta kor jöhetsz vissza holnap ujbol!
Én azt csináltam mikor megkaptam a csekeket és elmenetem befizetni akor kifele menet huztam egy sorszámot!
Elmentem a postára ....mire vissza értem pont hivtak be és igy egy nap allat elvégeztem mindent!
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest