Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
derive
senior tag
válasz Emperor_ #98793 üzenetére
Eloszor a kerdeseidre a valasz:
1.) A te tapod 1x4 tus tapcsatival rendelkezik, a 8 tus csati tulkepp ket ilyenbol all ossze. Node nem veletlenul kell az FXekhez 2x annyi fazis, meg ha valahogy rabarkacsolod is, a tapod nem tudna kiszolgalni oket egy agon.
2.) Az elozo pont miatt nem jo, vmi takarekosabb platformban gondolkodj!
3.) A lista csak referencia, ismert RAM gyartoknal nem szoktak lenni kompatibilitasi problemak.AMD oldalon:
8GB RAM ~ 14k
760-840-860K x4 ~ 20-23k
FM2+os lap ~ 21k-tol van rajtuk sok USB (pontos tipust nem tudok mondani)
-Gyengebb konfig de teljesen uj es boven bent van a keretben.Intel oldalon:
8 GB RAM ~ 14k
2400-2500k hasznaltan 30-35k
H/P/Z67 lap hasznaltan 12-15k (a csatikat nezd meg)
-Ez joval erosebb konfig, de fesziti keretet. Kifoghatsz lap+ramot egyben olcsobban. Idotallobb valasztas!Tulkepp barmit is veszel, a mostani VGAd/monitorod fogja visszafogni.
+1 A helyedben megnezetnem a tapot, markas, de alighanem nem egy mai darab![ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz Emperor_ #99924 üzenetére
Köszi! Huhh ez jó hosszú, de megnézem!
Amúgy ilyen gépösszerakós segédlet, vagy videók szerintem simán mehetnének a topikösszefoglalóba is.
Amúgy még annyi kérdésem volna, hogy a CM N200-as házban tudtommal elöl és hátul van ventillátor. Célszerű volna-e felülre is rakni egyet és ha igen milyet rendeljek?
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
deja vu
addikt
válasz Emperor_ #115876 üzenetére
A WD Black az tényleg profi merevlemez, nem értem miért mindig az ótvar WD Blue-t ajánlják.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
robertvadasz
csendes tag
válasz Emperor_ #115876 üzenetére
Csak vertex volt otthon ; a hibájáról nem tudtam, jó hogy mondod.
ms sql 2000: ezt használja a program közben kiderült, hogy támogatja már az ms sql 2008-at is csak át kellene állítani/állíttatni.
Az 1 TB SSD az szép is lenne csak akkor kicsúszunk a keretből; szóval szerintem nem éri meg.
Köszönöm, hogy írtál.
Az alapján amiket írtatok és közben rájöttem, szerintem neki csak 1 gyors netes gép kell! A képek nem lassítják a programot, az adatbázistól függetlenek, nem szerkeszti őket, szóval elég neki külön egy sima HDD, az adatbázis kezelő program meg szerintem alapból lassú, elavult (ms sql 2000 ) és ami azt illeti én akármikor próbáltam nála, nekem nem tűnt úgy, hogy fogná a gépet, sőt szerintem tűrhetően működöt, maga a gép viszont elégé döcögöt. Sokat segítettetek, már tisztábban látok.
-
palfitom
félisten
válasz Emperor_ #156447 üzenetére
Szia,
8. vagy 9. generációs i3 köré építkeznék (a korábbi i5-ök megfelelője, valódi 4 maggal), pl. i3-8100 15k (erősebb, mint az i5-6600).
Használt lap + 2x4 vagy 2x8 GB ram.
Az RX 570 jó gondolat!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- MSI GAMING ASZTALI KONFIGURÁCIÓ
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest