Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz krisznagy #30652 üzenetére
Nekem is ez van kb. csak Patriot ramokkal.
SSD-ről nem tudok nyilatkozni, ha a vinyóra pakolsz játékokat, pl. egy Barracuda-ra, ami a leggyorsabb, azonos pénzért, mint a lassabb wd akkor pl. elég lehet egy 60gb-os ssd is, olcsóbb, és a win, valamint a programok bőven ráférnek.Tápnak egy ctg500as bőven megfelel, nekem is az van, nekem is felsőtápos házban. Halk, megbízható, olcsóbb fajta. De vehetsz drágábban is, ha fontos, hogy még halkabb legyne Minden csak attól függ, mire kell, mennyi pénzed van rá.
Mivel nem veszel procihűtőt, gondolom nem akarod annyira tuningolni, meg 77-es lap lenne akkor. Tehát szerintem elég egy ctg500. 400-as is elég lenne, de kb. egy árban van, így egyszerűen nem éri meg.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 4060 Ti!!! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest