-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
Azért számomra elég furcsa ez az Onstream.to weboldal és a letölthető applikációik. Maga a a weboldal és az appok is elég profin meg vannak csinálva, de közben mégis sehol semmi infó, hogy honnét jön ez az egész, kik készítették, bármiféle felhasználási, jogi feltételek, sehol semmi infó.
Ettől függetlenül persze látom sokan írják külföldi fórumokon is, hogy jól működik, de én mindenesetre tartok egy kicsit az ilyen nagyon profin összerakott, de semmi információ a készítőkről, rejtélyes weboldal és appoktól.
Persze oké megértem, hogy egy ilyen nem éppen legális oldalt és appot nem fognak agyonreklámozni a készítői, meg hírdetni magukat, hogy lenyomozhatóak legyenek, de valahogy én kicsit tartok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- Lenovo P520 XEON W-2133 32GB RAM 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest