- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsloti
senior tag
Sziasztok!
Sajnos egyik tv-m se támogatja a Disney+ ot.
Kifejezetten csak erre való legolcsóbb tv box vagy HDMI be dughato okosság melyik lehet?
Köszönöm. -
treklam
tag
válasz
Exelsior24 #9091 üzenetére
Aztán látom a95x f4re még nem jött ki a rom de hamarosan lesz.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
treklam #9089 üzenetére
Ez a slimbox rom nagyon király, a régi Beelink GT1 Ultimate boxomra rá is dobtam, így már egészen használható lett, ilyen AndroidTV rendszer szerű, ezt sokkal jobban szeretem, a Xiaomi Mi Box S-emen is ugye AndroidTV 9 van alapból, számomra TV Box-oknál szimpatikusabb ez a rendszer mint a sima Android.
Egy dologra nem jöttem rá, látom, hogy a weboldalán 3 különböző rom, vagy verzió is van slimBOXtv , minislimtv , ugslimtv . Arról viszont hogy ezek miben különböznek semmit se találtam, hiába keresgéltem a weboldalán.
-
törölt tag
Az miért van hogy a xiaomi mi stick, kodival (csak ezt használom) ,nem szereti a virágboltos televíziós (dvb-c) felvételeket? Akad , szaggat, minden baja van , a hang meg megy rendesen. Ugyanakkor minden más, nem tv-s anyag meg hibátlan.
Ugyanez az file meg simán lejátszható pc-n , vagy akár trékomos droid boxon , szintén kodival.
Mit kellene beállítani ,hogy ne legyen ilyen válogatós ?
Vagy valami hw korlát van a dolog mögött? -
treklam
tag
Azért ide is beteszem: úgy látom elérhető több s905x4 gépre is slimbox rom, a95x f4-re is, ha sikerül rájönnöm lehet e valahogy lementeni a rendszeremet akkor kiprobálom.
slimbox -
petir
senior tag
Sziasztok,
Erre esetleg van valakinek javaslata ?
Köszönöm! -
-
Imi1981
veterán
válasz
Beni2360 #9081 üzenetére
Ma próbálgattam azért még és semmire nem ír a mecool km6 deluxe sd kártyára , 2.5 hdd-re , és pendrive-ra sem !
Van egy nvidia shield tv cső verzióm és az gond nélkül ír küldő sd kártyára! Szóval itt a mecool kavar valamit. Ezt még leírtam de most már tényleg nem offolok. -
Beni2360
félisten
válasz
Imi1981 #9080 üzenetére
Erről olvastam már az amlogic topikban keressel rá. CE alatt ez megoldhato.
Ha jól emlékszem Android 6-tol van tiltva a külső hdd-re való írás.
Keressel rá az OMV rendszerre. Nekem egy régebbi s905 boxon SD kártyán futott, nem de félbe hagytam mert nem bdogultam az angollal. Azóta is a fiókban van a BOX. -
Imi1981
veterán
válasz
Beni2360 #9079 üzenetére
Torrent letöltés de nem írhat rá. Android tv 10 fut rajta. Kis fogyasztású letöltő és emby szerver futtató boxot akartam csinálni belőle. Transmission fut szépen, emby szerver is tök jól fut de írni semmivel nem lehet külső merevlemezre. Szerintem ez valami korlátozás android tv 10 romon. A két Patrícióra osztás sem segített sajnos. Emby szerver olyan jó szinte mint PC-n! Legalább lehetne más os-t telepíteni rá de azt sem lehet sajnos. Lassan feladom. Már mindent próbáltam. Ha eszköztárhelyként formázom akkor nem látja se a transmission sem a fájlkezelők csak a belső 64 GB-os tárhelyet. Mindegy nem offolok itt tovább. Köszönöm a tippeket!
-
Tegla80
addikt
válasz
Imi1981 #9075 üzenetére
csinalj gepen 2 tetszoleges nagysagut az 1bol es azt dugd a boxra. Az 1ik neki lesz a masik neked amit gepen latsz. Nem probaltam, boxom sincs,de pl tv eseten muxik igy.(az is sajatot akar maganak,h irjon ra es azt titkositja.Gondolom ez is ugyan igy muxik es ezert nem latod gepen a tartalmat ha birtoba vette. )
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Tudom nem pont ez a topik témája de nem találok olyat ahol ezt kérdezhetném és hátha tudja valaki.
Van egy mecool km6 deluxe android tv boxom amin android tv rom fut gyárilag . Ha csatlakoztatok rá egy külső 2.5-ös 500 GB-os hdd-t azt csak olvasni tudja és írni nem! Nem találtam rá megoldást, hogy írjon rá. Ha eszköztárhekyként formázom akkor szerintem tudna írni rá de úgy meg nem találom fájlkezelővel! Ilyenkor nem lehet fájlkezelővel megtalálni? A beállításokban a tárhely alatt mutatja és alkalmazás adatokat engedné is átmásolni de nekem arra nincs szükségem. Tudja valaki hol keressem fájlkezelővel, hogy masolhassak rá? Vagy ha eltávolítható tarhelyként van formázva akkor írni tudjak rá? Köszönöm előre is a segítséget! -
KisApám
addikt
BEELINK GT1 (S912) Android 6.0.1.-et hogy lehet frissíteni?
Vagy valami jobb, újabb, min. Android 9.0-ás TV BOX van?
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Android TV Boxot mit ajánlotok most így 2022-be?
Amire használnàm: YouTube, Netflix, esetleg HBO GO, Disney+ gyereknek.NASomon lévő Plex szerverről filmet nézni.
-
Kobe
veterán
Hi
LG Oledhez (C1) keresnek tv boxot ami tudja a dolby vision es dolby atmos tamogatast is es egy normalis soundbarral osszeloni sem lehetetlenseg + nornalis sebessegu wifi vagy halozati csatlakozo van benne.
Tudom nem android de eddig a parametereknek az appletv felelt meg a legjobban, gigabites ethernettel, de mivel geforce now is futna igy az apple egyelore jegelve.
Xiaomi 4K tv sticket talaltam, kerdes ez men yire muzsikal megbizhatoan es milyen wifi van benne? A tvt nyamvadt 100mbites rj45tel szereltek, es wifin se nagyon megy 200 fole, ettol jobb kellene
-
Csápájev
őstag
Sziasztok, régi, HD tévémet szeretném felokosítani,mert a mostani boxom megadta magát.
Twitch, youtube érdekel csak és hogy pendriveról tudjak filmet nézni.
Semmi más, böngészni nem akarok. Mi erre a legolcsóbb megoldás? -
zsiz
őstag
Sziasztok. Milyen androidos boxot tudnátok ajánlani, ami:
- jó ár/érték arányú, mondjuk 20k HUF alatt.
- box formájú, nem stick.
- lehetőleg BT és 5GHz Wifi.
- jó lenne 3db USB (de minimum kettő).
- 4K HDR tartalmakhoz offline és online, Youtube, illetve online tv Direct Now appon keresztül.
- Netflix, HBO, stb... nem feltétel.
Ha 20k alatt nincs élet, akkor léphetünk feljebb kicsit, de első körben maradnék alatta. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Coreele-en hogyan tudnék hbomax-ot telepíteni? H96 Max Android 10 4/64GB van.
Köszönöm! -
Thuglife
senior tag
Sziasztok! Találkozott már vki azzal a problémával, hogy adott egy Strong Leap-S1 médialejátszó amire jött egy firmware frissítés nemrég és azóta a hangoknál nem is lehet kiválasztani a manuálisat, csak az automatikust, de ezáltal csak sztereóban szól az erősítőm amikor HBO Max-on nézem a filmeket. Manuális módban a frissítés előtt simán ment az 5.1 hdmi-n.... Nem mai az erősítőm (Denon AVR-3806) de emiatt (Atmos) ne kelljen már súlyos pénzeket fizetnem egy Atmos képes erősítőért, hogy 5.1-ben jöjjön a HBO...
-
Luissimo
veterán
válasz
PainKiller13 #9062 üzenetére
Nekem a Xiaomi MiBox S-en is megy.
-
dingoka
csendes tag
válasz
PainKiller13 #9062 üzenetére
X88 pro x3
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
digi online melyik boxokon mehet?
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Van egy régebbi Samsung Smart TV-m de sajnos az app storeba hibába keresem a Disney+ alkalmazást nem találom.
// Van NAS a hálózaton futtatok Plex-et az is tök régi...a másik új TV
Plex appjához képest. UTP-n kap netet - na mindegy ez mellékes. //Szeretnék egy Androidos TV okosítót de semmiképpen sem boxot.
Ilyen HDMI-be dughatóra gondoltam.Tudnátok ajánlani konkrét típust?
Aliexpress, Banggod nem gond.
-
treklam
tag
Odroid M1-ről van valakinek infoja, vagy van valakinek esetleg? 40 vagy 52e ft itthonról, kintről olcsóbb. Android 11 alapból rakható rá, ha jól látom play store nem működik de árban elég jó és sok usb port van rajta, ránézésre a hűtés is elég masszív. De nem találtam egyenlőre geekbench vagy antutu tesztet.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszíves. Adott egy Strong Leap S1 készülék. Okostelefonról szeretném irányítani. Van esetleg tapasztalat, hogy melyik vezérlő app. irányítja a készüléket?
Köszönöm
-
nt0524
tag
válasz
middleaged #9056 üzenetére
Köszönöm! Ez már jobb ár :-)
-
vasii
senior tag
hali, pakolás közben találtam egy nexbox a95x b7n android boxot. Anno megvettem, kipróbáltam aztán sose használtam. Ér ez még valamit vagy kuka?
-
nt0524
tag
Sziasztok!
Netflix, amazon, hbomax stb nézésre, illetve távoli NAS-on lévő filmek (webdav-on keresztüli) lejátszására keresek tv okosító eszközt egy kb 7-8 éves samsung tv mellé. Mecool KM2 és amazon fire tv stick 4k, amiket néztem, habár a 4k lejátszás nem vitális, elég a HD. A lényeg az, hogy netflixet, hbomax-ot tudjak nézni, illetve ha jól látom mindkettő tudja a Kodi-t, amivel el tudnám érni webdavon egy távoli NAS-t, a rajta lévő filmekkel.
Fire tv-t találtam 22-26e körül, a mecool viszont nagyon drága, banggood-on 70 dolcsi plussz 20 a szállítás!!!
Jól értelmeztem a leírásokat? tudom használni mindkettőt a fentiekre?
le tudok játszani ezekkel régebbi (avi) konténereket is?
Mit ajánlotok, pro-kontra? vagy ami olcsóbb, azt vegyem?köszönöm előre is
-
Zola007
veterán
Sony KD-55XE7077 TV-hez keresnék olyan eszközt, ami tudja az újabb kodekeket is
Úgy vélem a h265 HEVC és hasonlóval gyűlik meg a TV-m baja (2017 modell), de ha van más ötlet, azt is szívesen fogadom. -
Beni2360
félisten
válasz
Treelux007 #9051 üzenetére
Semmilyen kulso megjelenitos rendszert nem tamogat már.
-
Treelux007
újonc
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Telekom TV Go app működik-e Xiaomi Mi box S-en?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
include777 #9043 üzenetére
Passzív hűtésem egy A95 X-nél igaz itt felfelé áll a cpu teteje. FHD-nél 52 c fok 4k-nál 62 C fok. 4x4 cm borda. A kicsit levettem.
-
treklam
tag
válasz
include777 #9040 üzenetére
Hmm, akkor egy ventit probalok rá vagy alá rakni majd, de jobb lenne egy nagy passzív borda, csak mivel ragasszam a procihoz?
-
Beni2360
félisten
válasz
include777 #9039 üzenetére
Az en x96 max+ x3 alat egy 8x8cm 5V 0.05 A fogyasztó venti van es 4k remuxnal 63 c fok a max, alatta meg 52 c fok.
-
include777
aktív tag
válasz
include777 #9038 üzenetére
-
include777
aktív tag
válasz
treklam #9036 üzenetére
Már néztem, tegnap 4k-s videók után 82 fok volt.
Amúgy összeaplikáltam 1 hűtőt is hozzá, gyakorlatilag egy számítógép táp venti és 1 5 voltos táp, így 68 fok felé nem megy (csak alulról hűti).
Jah! Amit elfelejtettem, hogy youtube vanced is hibátlanul megy (bár az a nem rootolt h6-on is ment normálisan) -
treklam
tag
válasz
include777 #9035 üzenetére
Köszi az infokat. Aztán én mégis egy a95x f4 est vettem a napokban mert olcsó volt de sok vele a gond. Nem rootolt és a szovegmeret nem változtatható ami elég idegesítő mert hangyanyi betűk vannak a youtubban, de már talaltam egy másik progit smarttube next-et amiben állítható a szovegmeret. Egy csomó progi nem megy fel rá mert android tv van rajta, de torrentezni a fluddal egész jól lehet. Roppant melegszik 95 fokig is felmegy a proci hőm. Megtudnád nézni nálad mennyi ha legalabb már fél órája bevan kapcsolva (pl cpu-z vel)?
-
include777
aktív tag
válasz
treklam #9032 üzenetére
Transpeed X4S a pontos típus, 100 megabites lan, wifi 2,4g/5g-s de nincs ac, 4 gb ram, 32 gb háttér.
Soc Amlogic S905X4, gpu: mali g31(2 magos). Az eszköz villámgyors, 8K-t lejátsza erőlködés nélkül. Ami nagyon tetszik, hogy gyors, és ki lehet úgy kapcsolni, hogy az időt mutatja. (A h6-osom ezt nem tudta).
A dobozban jött az eszköz, egy táp kábel, egy hdmi kábel és 1 légegér, mert én azzal rendeltem meg.
Androidból 11-es verzió, saját launcherrel. A lanucheren a kezdő alkalmazások nem módosíthatóak, csak az alsó sávba lehet kirakni appokat (viszont kibontottam a Vontar X4-es firmware-jét, ahol már ugyanebből a launcherből az a változat van, ahol a teljes kezdő képernyő appjait cserélhetjük).
Háttérkép cseréhető. Alap esetben a beállítások megint csak butított tv boxot, de ha bekapcsoljuk a menüben a státusz bart, onnan már a teljes beállítás elérhető (vagy külön „parancsikon” app).
Root van, csúszkával kapcsolható, mely működik is.
Ami viszont nekem bosszantó, hogy a play áruház android tv-s változata került fel rá, amely véleményem szerint szr. Kevés app stb. 4pda-n van rá megoldás, hogyan lehet normál play store-t felrakni, de sajnos nem tudtam 000-ra állítani a permissont a megfelelő állományon. Hiába kapcsolok play-ban normál módra, akkor azt írja, hogy nem kompatibilis. Így az appokat más marketből, helyről kell telepíteni (Aurora, Aptoide [aptoide tv app működik rajta hibátlanul] stb). Firefoxból egy régi van fent, de mivel van root, így simán törölhető és felesleges is. Chrome-ot illik frissíteni, mert abban is olyan változat van felrakva, ahol ha írom be mit szeretnék keresni és a találati listán rányomok valamelyik elemre, akkor nem keres. A friss változattal normálisan, hibátlanul működik. A weboldalakat gyorsan összerakjam nem nagyon akadozik.
Geekbench 5 1 szálas 140 pont, több szálas 498 pont.Felbontás állítható, illetve a képernyő %-ra is, ez ugye azért fontos, mert a tv-k esetén a kijelző panel sok esetben bemegy a keret alá, ott is jelenít meg képet, így a kerethez hozzá lehet állítani. Magyar nyelv van.
Nekem 22 ezer forintban volt az okosító áfásan, légegérrel, Belgiumból, 10-11 nap alatt kaptam meg.
Az, hogy megéri-e? Nekem igen, mert én nekem tv és film nézésre kell (legfőbbként stb emu és m4sport app), 4k-s videókkal is kényelmesen elboldogul), de akinek hiányzik a normál play store, az keressen olyan boxot, amire azt rakják.
Netflix app kifrissítés után elindul, de acc hiányában nem tudtam kipróbálni(elvileg amúgy is csak 480p-ben játsza le a videókat).
Kérésre megnézem, hogy HBO, illetve bármilyen app telepíthető és elindulnak-e. -
*Mukeey*
addikt
válasz
include777 #9033 üzenetére
Streamelni elég a 100mbit is simán. Max torrentezésnél lenne értelme, de azt meg nem ilyen boxokkal kell amúgy sem💁♂️
-
treklam
tag
válasz
include777 #9031 üzenetére
Jónak tűnik, egyedül ac wifi nincs benne, 100M ethernet, ezért az árért jó. Majd ird meg mi nem működik esetleg.
-
include777
aktív tag
Sziasztok!
Most jön külföldiából egy Transpeed X4 (4/32-es), Soc amlogic s905x4, gpu: mali-g31. Elvileg a hónapban itt lesz, ha kéritek írok róla pár sort. Most adtam el a régi tv okosítómat, ami szintén egy Transpeed márka volt, de annak a 6K-s változatha a H6-os alwinnerrel és mali-T720-al. Az is 4/32-es volt, nekem nagyon bejött, amire használtam, de itt volt az ideje a váltásnak. Abból amúgy vany a H616-os, ami mellett már G31MP2-es van, az (bár a soc elvileg lassabb), de napi használatban gördülékenyebb volt. Akinek csak és kizárólat online filmek, 1080p, és megvan a 480-as netflixel, azoknak főleg a h616-os nagyon tudom ajánlani. Az 10-es droiddal van, a H6-os csak 9-essel. Nekem igazából m4sport appra kellett meg stb emura + a feleségem online nézett filmeket, ezeket kényelmesen kiszolgálta. Viszont a légegér mindenféleképp ajánlott hozzájuk, én pl vettem egy bt-s billentyűzetet, de 3nál többször nem használtam.
-
seredy
tag
haha!
persze, jogos.
-
seredy
tag
Sikerült is venni egy Huawei Mi Box S-t, nem semmi kütyü
. annyit kérdeznék csak, hogy ha már nem használom, akkor elég a tévét kikapcsolni, vagy húzzam le a kütyüt az aramforrasrol? Vagy élet a rá kapcsoló javak kikapcsolni? Köszönöm a választ, sajna nem vagyok egy technikai zseni.
-
seredy
tag
sziasztok, van egy jó régi Samsung LE32A330, és fel szeretném okosítani, viszont semmit se értek a témához, azt se tudtam eddig, hogy létezik ilyen cucc. Ezt a tévét egyáltalán lehet? Itt a csatlakoztató panelje.
Úgy látom, USB csatlakozója nincs is, HDMI van. Köszönöm, ha mondtok valamit.
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Melyik tv boxot lenne érdemes venni ?
4k-s lg tvmre kellene amin a fosh web os fut.
kritriumok : bt billentyűzet és egér támogatás
Netflix /HBO normális felbontásban.külső hdd kezelés +VLC
chrome böngészés és Indavideó miatt.
illetőleg köhöm… t —orrent az ithol elérhetetlen sorozatok miatt.
cél az lenne hogy skippeljem ezzel azt hogy le kelljen a gépre valamit szedni majd másolni hddre hanem egyből a boxba dugott hddre menjen.
Mi box s-t néztem de a topikja nem győz meg. Hátha lenne valami alternatíva. Köszönöm. -
nOvOp
senior tag
válasz
Beni2360 #9017 üzenetére
Persze, nem is erre gondoltam
Lehet nem írtam helyesen, de nekem egy Chromecast Google TV-m van. Azon nincs külső tárhelynek foglalat. Szóval ahhoz venni kellene egy hub-ot és ha jól tudom, akkor egy erősebb tápot is. Ezért mondtam, hogy akkor már inkább egy másik lejátszó (kb. +10-12k, ráadásul utána a CCGTV-t is eladhatom). Mert microsSD van itthon, így azon a lejátszón már alkalmazható lenne az általad írt progi, mivel van benne kártyaolvasó. -
nOvOp
senior tag
-
nOvOp
senior tag
Google TV-t használok és ott jelentkezik ez a mikroszaggatás a Nova playeren. Közben rájöttem, hogyha a CCGTV kijelző beállítást módosítom 4K24Hz-re, akkor nincs mikroszaggatás. Persze ez csak a 24fps filmekre igaz. Ha ezzel a beállítással 25fps filmet nézek, akkor ott nem jó a lejátszás. Van erre vmi megoldás? Akár szoftveres (pl. másik lejátszó). Vagy esetleg a Thomson/Strong lejátszókon nincs ilyen probléma? Mert akkor még a váltáson is elgondolkoznék. A CCGTV-n nekem a tárhely is hamar betelt a használt programokkal, így ott is szelektálnom kell. De akkor nem váltanék, ha ez a probléma másik lejátszón is jelentkezik. Köszi.
-
-
nOvOp
senior tag
Strong Leap-s1 alatt vki használ Nova Media Playert? Nincs nála mikroszaggatás?
-
nt0524
tag
válasz
Beni2360 #9008 üzenetére
Bocsánat, ha nem vagyok túl képzett a témában, csak arra gondoltam, hogy a tv okosító által okosan elérhető tartalmat nem a tv-n, hanem az ipad-en nézném. De valóban ha jobban belegondolok, akkor ami a tv okosítón elérhető, az nagyjából az ipad-en is elérhető...
Én azt az alaphelyzetet próbáltam modellezni, hogy van egy távoli NAS-om, amit el kellene érni a tv okosítón futó Plex-szel, ami tudja a webdav-ot, és a távoli NAS-on található filmet le tudja játszani. De valószínűleg ezt az ipad-del is meg tudom valahogy csinálni...
MAjd próbálkozom!
mindenesetre köszönöm a válszokat. -
nt0524
tag
Sziasztok!
Létezik vajon olyan tv okosító, amely "okosságát" nem csak hdmi-n csatlakoztatott tv-n lehet nézni, hanem az azonos LAN-on lévő tableten, Ipad-en?
-
Luissimo
veterán
Szerintem vásárláskor, fizetés előtt kérd meg, hogy mutassa be a működését.
Meg sem fog nyikkanni rajta, ez az uj verzio sajnos agyonvan biztosítva és tiltja a külső képernyőt.
Szóval mindannyian kíváncsiak vagyunk rá itt.
Istenbizony, ha megy rajta énis veszek egyet, csak a Telekom TVGO miatt, mert hülye azér nemvagyok
-
CsMike
tag
Üdv mindenkinek, androidos boxon valakinek Telekom tv go megy valami úton módon? Látok egy hirdetőt aki elvileg árul olyan boxot amin állítólag működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IMac 27 /1TB HDD/24GB/2GB
- 5 új, bontatlan Dell Optiplex 5090 mini PC gyári csomagolással
- DDR5 GAMER PC - RTX 3060 12GB - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 480GB Nvme SSD
- DDR5 GAMER PC - RTX 4060 Ti 8GB - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 480GB Nvme SSD - 600W
- Asztali PC , i7 9700KF , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest