Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz LordDarkness #13399 üzenetére
Jó deszka , csak ajánlani tudom, ha szerencséd van még a 4. magot is aktiválni tudod vele.
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Erről az ASRock-ról mi a véleményetek?vagy phenomII x3 720 vagy x4 940 megy bele. Tuning nemhiszem hogy legyen mert 1280*1024 felbontáshoz már szerintem elegendő a procik gyáriteljesitménye.
Rock Katona
-
dunc
nagyúr
Hallihoo játékra szeretnék egy AM2 -es lapot,tehát nem kell int. vga a gyártó mindegy ,egy x2 6000+ cpu lenne benne,tuning nem érdekel,mit ajánlotok ?
-
cool13
őstag
Sziasztok!
Melyiket válasszam? Gigabyte P35-DS4 / EP45-DS3 a cuccaim között szereplő helyére menne. Esetleg valami más Gigát?
Köszönöm a válaszokat!![ Szerkesztve ]
-
KrixD
csendes tag
válasz birozoli7800 #13384 üzenetére
Köszi csak érdeklődni kivántam, nem mellesleg nem tudom várjak még vele egy kicsit
-
birozoli7800
senior tag
Már a Milyen gépet vegyek topic-ba megválaszoltam a kérdésed. Nem kell mindenhova beírni.
-
KrixD
csendes tag
Hali!
egy E5200+Hyper TX2 mellé milyen alaplapot ajánlanátok? 20k max, HD4850 kihajtására kéne. -
lancellott
tag
válasz antikomcsi #13361 üzenetére
Isten vagy. Pedig már majdnem feladtam
legalább tudom mit keressek. Egyszerűen nem akart összejönni az SLI 1066MHZ-775-ös foglalat párosítás.Ne higgy olyan élőlénynek, amelyik 5 napig vérzik, de nem döglik meg!!!
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !! Egyik ismerősömnek kinyiffant a gépe és gyorsan kéne neki egy gép Alaplap lehetőleg integrált videokártyás alaplap kéne neki mer nincs most sok pénze rá (de olyan kéne amivel lehet is valamit kezdeni később akar bele venni bele videokártyát ) A processzor E5200 az már megvan + Ház + Merevlemez + Táp
Ami kéne Alaplap . de kb 22000 ft szán rá Amit én nézegetem az http://www.ipon.hu/
ASROCK G41M-LE ,ASROCK G43Twins-FullHD , GIGABYTE GA-EG41MF-S2H , GIGABYTE GA-EG43M-S2H , GIGABYTE GA-G41M-ES2L , JW JW-IG41-MKII , MSI G41M-FD MSI , G41M–FIDP ,Szerintetek melyik lenne a legjobb Ja és hogy mire kéne neki Munkára Internet Filmnézés Gyengébb játékok Ezer köszönet[ Szerkesztve ]
-
fecsinho
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy egy X2 4400 és egy HD4770 páros alá milyen alaplapot raknátok, olyan 15- 20e Ft között?
-
olizsoli
tag
válasz antikomcsi #13340 üzenetére
Hali
Köszi szépen a segítséget, a phenomom majd szerintem csak nyár közepe-vége környékén cserélem le/nyári meló ilyenek/. A 32nm-s procik közeledtének ahtására talán el kezdik már akkor kicsit lejjeb tolni az árakat, vagy talán pont hogy nem mert még kiszórják olyan áron , na mind1 proci még húzza egy kis ideig
Még1x köszi a segítségetAz élet csak egy szar játék jó grafikával...
-
zed1983
őstag
válasz antikomcsi #13365 üzenetére
Pedig van, igaz még onnan nem rendeltem, de felhívom előtte őket, elvileg 2 napon belül szállítják.
Nekem még nem volt combo lapom, tehát tapasztalatom sincs velük...YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
antikomcsi
veterán
válasz zed1983 #13364 üzenetére
24K-ért jó vétel egy x38-as lap, én még nem is láttam enyiért, igaz nem is nagyon kerestem.
Viszont a kombinált megoldásoktól én is tartózkodnék, ddr2 1066-ot használnék simán. Persze az ára elég kecsegtető, de jó lenne tudni, mit bír a táp része tuning alatt tartósan.
Egy próbát megérhet, ha nem válik be nem sokat tudsz bukni rajta, mert ennyiért gyorsan el lehet adni.
-
zed1983
őstag
Erről vélemény valakinek?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
antikomcsi
veterán
válasz lancellott #13359 üzenetére
Nézted ezt az apró hirdetést? Ennyiért ez a P5N-T Deluxe nagyon megéri, ha jó, még postával is. És 1066-os kívánságod szerint.
-
lancellott
tag
válasz antikomcsi #13356 üzenetére
geil black dragonnak alapban 2,4 V kell. szal ezt már végigzongoráztam, amit írtam evga lapról az nem öt perc teszteredménye volt, hanem kb 1 hetet szívtam vele mire kiderült hogy nem stabil 4G memóriával a lap... állíthattam akármennyi feszt neki. 4b 1 GB-os modullal alapból villogott a kép játéknál, ha csak kettő volt bnne akkor "csak" néha újraindult vagy fagyott. Szóval végig zongoráztam pár beállítást rajta. Semmi. Egyszerűen xar volt ami nálam volt. Az a lap jó lett volna ráadásul 25E-ért kaptam volna meg. Gondolom kis türelemmel kapok olcsóbban is lapot. Mint 60E Majd meglátjuk. Vagy eladom a 2db 9600GT-t és veszek 2db valami ati drágaszágot. És akkor kiváló a lap amit le akarok cserélni. Csak buknék rajta némi gubát...
Ne higgy olyan élőlénynek, amelyik 5 napig vérzik, de nem döglik meg!!!
-
antikomcsi
veterán
válasz [mano] #13355 üzenetére
Közepes árban intel fronton 35K-ért van GA-EP45-DS4 .
Erről úgy hallottam, hogy egész jó, és tuningban is szépen helyt áll.
(#13357) audi100td
Én is inkább phenom II-t vennék, csakhát, nem szeretnék senkit rábeszélni.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz lancellott #13352 üzenetére
Proci már megvan? Ha nem akkor szerintem gondolkozz inkább Phenom II-be, az alá kapsz is elfogadhatóbb áron SLI lapot.
[mano]: Mégis mennyi lenne rá a keret?
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Működik az rendesen, hidd el, csak feszültség, és időzítés kérdése. Példáúl egy geil ultra ram nem fog menni rendesen 1.8-1.9V-on, csak állandó kékhalállal, 2.15V-tól viszont megtáltosodik, és atom stabil lesz.
Olyat aminél van osztó 1066-hoz, csak nf780i-s lapban, vagy e fölött találtam, és ez 50K-nál kezdődik. Ennyit 775-ös rendszerre nem éri meg költeni.
35K-ért ilyet kapsz, nem néztem, de szerintem ez 1x16+2x8 pci-e sávot nyom a vga kariknak. Viszont 750-es, tehát 800-ig hivatalos. De szerintem jó 1066-os ramokkal simán megy.
-
[mano]
csendes tag
Sziasztok.
Ajánljatok legyetek szivesek nekem valami jót.
Ami biztos, hogy
4G ram, 2*500g vinyo, core2duo menne bele.
Többnyire grafikai munkákhoz és játékhoz kellene.
Előre is köszi. -
lsc
nagyúr
Játékoknál 800 4-4-4-12 szinte ugyanaz mint 1066 5-5-5-15 . Emiatt szerintem felesleges variálnod . Inkább 4 gigát pakolj, azzal jobban jársz .
Az élet kegyetlen .
-
lancellott
tag
Az idegesít a legjobban hogy nem találok egyértelmű típust. Amit találtam magamtól az 55-80E Ft között volt. Ki van zárva hogy ettől olcsóbban nem lehet hozzá jutni akár használt laphoz...
-
lancellott
tag
válasz antikomcsi #13351 üzenetére
ilyen választ hallottam már, sőt volt nálam egy EVGA 750i SLI lap is, ami szintén csak 800 -ig kezel memcsit. Tunningal ment 1066-on de nem igazán szuperált. Kékhalál, restart stb. Nem igen kísérleteznék mert kicsit drága móka lenne. Szal ha gyárilag viszi z 1066MHZ-et, annak örülnék a legjobban. Némi biztonságot sugalna Nem sürgős. Kivárom Bár már a t*köm kezd vele tele lenni
-
antikomcsi
veterán
válasz lancellott #13342 üzenetére
Szerk:
Na ezt a választ benéztem, ez nem Neked volt jó.
800MHz-ig natív osztóval kezeli, megfelelő cpu szorzó+fsb párossal, menni fog az 1066, vagy több MHz-is.
[ Szerkesztve ]
-
dunkin
csendes tag
Igaz bocs.
Csak itt az alaplapon van a hangsúly,hogy milyet vegyek és nem a vga-n,hogy mennyi és milyen van szerintem.
De még egyszer bocs ha valakit félrevezettem volna NEM akartam.De ettől függetlenül lene valaki akinek van személyes tapasztalata ezzel a lappal kapcs.
ASUS M4A79 DELUXE:)
-
audi100td
nagyúr
Én sem értem, azt hittem vga-t is akar...
dunkin:
"Meg minden rendes konfiguráci alapja egy jó alaplap. "
De amit én linkeltem neked az is egy jó alaplap, sőt 20e Ft-ért is tudok jó lapot, nincs mindenkinek 50e Ft-ja egy deszkára és aki kicsit megfontoltan vásárol az ennyiért nem is vesz.
Ha nincs még vga-d (feltéve ha így van, bár nem valami egyértelmű azokból amit leírtál), miért nem veszel egy HD4870 X2-t? Akkor nem kell 2x16 PCIe-vel ellátott alaplap.
[ Szerkesztve ]
-
dunkin
csendes tag
válasz audi100td #13330 üzenetére
Köszi az ajánlataidat.
De a vga-ból 2 van.és nem 512-es hanem 1GB-os.
Amit meg te ajánlottál azon nincs HDMI kimenet, mert nekem full HD-s a monitorom.
Csak ezeket elfelejtettem melléírni. Bocsi.
Amúgy nem rossz lap amire gondoltál csak CF-ben nem 16x16 hanem csak 16x8
meg ott az integrált vga is amitől én ockodom egy kicsit,tudom ki lehet kapcsolni,de akkor is.
Tehát marad az M4A79 Deluxe.antikomcsi
Neked is köszi.
M4A79 Deluxe lett a befutó!:)
-
lancellott
tag
válasz antikomcsi #13318 üzenetére
a linkelt példány 800MHZ-ig kezel memcsit... a 30-35e -s ár megfelelő lenne. Csak nem akar összejönni az SLI 1066MHZ-es duett....
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
válasz olizsoli #13322 üzenetére
Szia!
Bármilyen furcsa is, én ezek közül a 770-es asrockot választanám. Abból is nem a DE változatot, hanem az A770CrossFire változatot. Ez egy ezressel drágább így 16.8K.
Szerintem ezen jobb minőségű a hang, és a második pci-e slot a vga-nak 8x-os, míg a DE-n csak 4x-es. Így ha később szeretnél jó árban venni még egy 4770-et akkor ez a lap alkalmas lesz rá. 4x-es pci-e slotba viszont nem tennék vga-t, a 8x-os már elmegy egy ilyen karihoz.
Illetve a reklám szerint ezen jobb minőségű szilárd elektrolitos kondik vannak. Ez csak marketing talán, de nekem szimpi.
Egyébként a 9500-as phenom nem lesz egy tuning bajnok, talán jobban járnál ha eladnád és kipotólnád egy 720-as x3-ra.
-
Redbullking
tag
válasz 78zolika #13329 üzenetére
Szia! aha ilyen van 2008 év végén vettem szerintem megérte akkor a 17000FTot egy HD 4830at jól kihajt meg jó ár/értékű proci, de ha ilyet akarsz venni akkor inkább ezt vedd AMD X2 7750 Black Edition vagy 7850 Black Edition ezek újabbak és úgy hallottam 4.magot is lehet velük aktiválni.
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Crossfiret szeretnék és ehhez kellene nekem lap!
JW IP 35Pro
P5B PremiumMelyik lenne ideálisabb lap, melyiket ajánlanátok?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
audi100td
nagyúr
válasz karmester #13333 üzenetére
Nem szeretnék vitatkozni, de én nem ajánlom a Corsair ramokat, mivel bevált taktikájuk, hogy amikor megjelenik egy adott termékük, eleinte jó minőségű chipeket raknak rá, ezért tényleg rendesen bírják a tuning-ot, viszont ha már elterjedt a híre és sokan rákaptak, olcsóbb chipeket pakolnak a modulokra és örülhetsz ha pár +MHz-et ki tudsz belőle hozni. Szóval ez így zsákbamacska...
Szerintem ezzel sokkal jobban járna: [link] vagy ha tényleg nem számít az ár: [link]
-
Skyhigh
aktív tag
Nem kell feltétlenül a legújabb alaplapot venni!
Én pl az Asus P5K széria mellet tettem le a voksomat, 1 éve vettem először azóta csökkent az ára, és ismerőseim már olcsobban jutottak hozzáA világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
78zolika
senior tag
válasz Redbullking #13328 üzenetére
Szia ! kérdeznék tőled mi a véleményed AMD ATHLON X2 6000 procirol úgy láttam neked ilyen van ????
-
Redbullking
tag
Először is kösz a segítséget 78zolika!
Azért nem megy 250fps-en mert gyengus a proci egy hd4850-et se hajtana ki.Vegyél egy jó lapot, nekem azt mondták ez jó ASRock A790GXH/128M és ehhez egy Phenom II es procit és akkor 1680x1050es felbontáson szépen megy 250fpsel.
Dunkin:Ha még nem vetted meg akkor HD4870 vapor-x et vegyél ez jobb,de a powercolor hd4890 pedig csak egy ezressel több a hd4870 toxicnál és sokkkal jobb!
[ Szerkesztve ]
-
dunkin
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Alaplap vásárlás előtt állok. csak nem tudom eldönteni,hogy melyik lenne jó.
ASUS M3A79T Deluxe
ASUS M4A79 DeluxeEgy Phenom II X4 940-hez kellene a Ram az OCZ 4096Mb DDR2 1150Mhz Reaper lenne
a VGA SAPPHIRE HD4870 TOXIC GDDR5 512MB FULL
Egy a lényeg ne legyen integrált vga és ne legyen DDR3
Az ipon-on nézelődtem és ott elég jó árban vannak ezek.
Ha esetleg valakinek van ezekkel a lapokkal kapcsolatban személyes tapasztalata azt szívesen fogadom:)
-
zozo82
csendes tag
Hali!
erről a konfigurációról mi a véleményetek?
Alaplap: ASUS P5Q-EM
Processzor: Intel Dual Core E5200 2,5GHz
Hűtő: Cooler Master Hyper TX2
Ház + táp: Chieftec BG-O2B-B-B-350 ATX -
danntora
tag
Hali!
Tudtok olyan 775-ös lapot mondani amin 8 sata van minimum, de ebben nincs benne jMicronos csati? -
olizsoli
tag
Hali az alábbi lapok közül melyiket érdemes megvenni egy 9500as phenomhoz amit tuningolni is akarok?(DDR2-800as ramom van meg egy 4770-em lesz)
ASROCK A780FullHD /AMD780G/
MSI K9A2VM-FD /AMD780V/
Gigabyte GA-MA74GM-S2H /AMD740G/
ASROCK A770DE /AMD770/esetleg más lap ebben az árkategóriában(16-17k)?
Az élet csak egy szar játék jó grafikával...
-
xpd223
csendes tag
Hali! E8400-hoz milyen legolcsóbb lapot ajánlotok amivel még fel tudom huzni 3.6 3.8 ig?
-
antikomcsi
veterán
válasz lancellott #13317 üzenetére
Ahogy néztem a használható lapok 30-35K-nál kezdődnek. nf750-es chip alatt nem érdemes szerintem újat venni. Ennyiért asrock, és msi lapok vannak. Nézz szét itt az aprón hátha találsz valamit.
Ilyesmi lapok vannak 30K körül, de igazán ajánlani nem tudom. Mert nincs vele tapasztalatom, és mert nem tudja a 2x16-ot az sli-nél.
-
lancellott
tag
Sziasztok. Remélem tudtok segíteni. Olyan alaplapra lenne szükségem, ami SLI-s, kezel 4 db 1066MHZ-es memóriát, és 775-ös foglalat van rajta. Ja és persze jó ócóé.
-
audi100td
nagyúr
válasz antikomcsi #13315 üzenetére
Gondolom a lap elírás volt, M56S-S3-ra gondolt...
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Szia!
Én még nem hallottam, 540-es nvidia chipről, így nem valószínű, hogy van ilyen giga lap.
Persze az is lehet, hogy véletlen elütötted, de akkor sem az alaplap hibája. Gondolom multi miatt akarja a 250fps-t, mert azt hiszi az jobb, mint a 125.
Nem írtad milyen felbontásban játszik, de gyanítható, hogy 1 db. 4870 kevés a full grafikához, és a kívánt fps eléréséhez. Vehet alá akármilyen lapot nem lesz meg.
Erőssebb vga-ra lenne szüksége, de azt meg a proci nem hajtaná ki.
Egyébkéntis milyen perverz dolog nv-s lapba, ati vga-t rakni? (Ez csak vicc.)
Álltalában a tesztek alapján nem az alaplapon múlik a dolog, egy erősebb procira lenne szüksége, és egy erősebb vga-ra. Egy jól húzható phenom II, vagy core2duo, esetleg quad cpu megtenné. Videókártya izlés szerint sli-cf, vagy valami 2 chipes, mert a cod4 jól támogatja.
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
nem hiszem, hogy a lap lenne az oka, meg amúgy se nagyon halottam akkora baromságot, hogy valakinek 250FPS kell egy játékhoz, 30FPS-nél már teljesen folyakénynak látja a szem. Az viszont tény, hogy elég sz@r ez a lap, le cserélném én is, de nem emiatt és nem hiszem, hogy változtatna a helyzeten.
ASRock A780GXH/128M-et ajánlanám, esetleg Gigabyte MA770-UD3, de hoszzabb távra inkább az Asrock-ot választanám, gondolok itt a Phenom II-re, azzal lehet aktiválni a negyedik magot a 710/720 X3-as procikon és a Giga mostanában elég gyenge BIOS-okat készít, valamint a a ramoknak max. 2.175V-ot lehet csak adni az UD3-ban.
-
Lop!N
tag
Sziasztok!
Haveromnak van egy ütős kis konfigja ,csak egy gond van vele , h Ati HD4870-van neki a Gygabite m54s-s3 nVidia Chipsetes alaplapon. Ezt a hiányosságot COD4-ben látja meg a srác , mert az a legnagyobb baja , h nem megy Full grafon fix 250FPS-el.
Konfigja:
-Amd Athlon64 x2 64 6000+ Dual core
-Gygabite m54s-s3(<--a bűnös?)
-Kingston 2x2 Gb DDR2 800Mhz
-Sapphire Ati Radeon Hd 4870 512 mbTudnátok ajánlani vmi jó alaplapot neki , amivel teljesülne a vágya?
PLS HELP
[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
válasz Redbullking #13302 üzenetére
Nekem viszont Gigabyte GA-MA780G-UD3H-m van, egy nagyon kiforrott ATX-es lap, mivel pár hónapos konstrukció, és szintén belefér a keretbe: 22.532Ft jelenleg az Iponnál.
Arra vigyázz, hogy a régebbi, főleg mATX-es lapokon melegszenek a hidak, de ennél a típusnál már nagyon odafigyeltek a hűtőbordákra, és jól tuningolható.[ Szerkesztve ]
-
olizsoli
tag
Hali!
a mostani meglévő lapom(MSI K9AGM3) szeretném cserélni hétfőn egy olyan lapra amiben engedélyezve van az FSB emelés, mert ebbe le van tiltva. Procim phenom9500 vga 4770, nyáron pedig vszeg egy 5850, jelenleg 2x1gb(800mhz) ram, ez is le lesz váltva nyáron 2x2re minimum.
táp pedig egy 460as giga lesz. Milyen tápot ajánlanátok 17-18ezer környékén?
Előre is köszi a helpetAz élet csak egy szar játék jó grafikával...
-
karmester
senior tag
válasz Mr.Chapel #13301 üzenetére
Ebben is érdemes hosszú távon gondolkodni... Ha 1 Gigás modulokat teszel bele, akkor max 4 Giga megy bele, ha később le akarod váltani nagyobb modulokra, nagyobbat fogsz bukni rajta, mert el kell adni az 1 Gigásokat, és venni nagyobbakat. Szóval hosszútávon is, de már most is olcsóbb a 2x2 Gb-os kit. 2 csomag 2x1 Gb-os kit drágább, mint 1 csomag 2x2 Gb-os kit...
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
motoros2
csendes tag
Gigabyte ma78 gm US2H? vélemények, tapasztalatok? 7750BE (később 3-4 magos)-vel párosítanám és 2GB 800-as memóval..És tuningban mit várhatok kb? Stabilitás? ennyi lenne egyelőre
-
14adam
addikt
-
78zolika
senior tag
válasz Redbullking #13302 üzenetére
Szia !! ASROCK A780GXH/128M 17.971 Ft / ASROCK A790GXH/128M 23.978 Ft / GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H 21.358Ft / Ezek közül nyugaton válogathatsz De én ASROCK A790GXH/128M 23.978 Ft ezt választanám egyik ismerősömnek ez van nagyon jó lap
-
Redbullking
tag
Egy ilyen procihoz AMD Phenom II 720 AM3 BOX Black Edition milyen lapot ajánlanátok max 25ezerig?És ahhoz mi kell hogy a 4.-ik magot aktiváni lehessen?DDR2 800Mhz es ramok jók hozzá?Előre is kösz a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Kingston Fury Beast memória - 2x8 GB DDR5, 5200 MHz, CL40 (KF552C40BBK2)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest