Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

Topikgazda

válasz Mercutio_ #1431 üzenetére

Fáj a szívem a Pentax miatt, mert a DSLR időkben nagyon kedveltem a filozófiájukat (egy K200D volt az első tükrös digit gépem, amit emlékbe el is tettem és az AA áramforrás miatt bármikor elő is vehetnék ha úgy tartaná kedvem), ehhez képest ma már csak ők vannak teljesen kimaradva a MILC piacból és az arcukat a tenyerükbe temetve nyilatkoznak a sajtónak olyan képtelen baromságokat, hogy a MILC csak múló hóbort és az emberek tömegével fognak visszaáramlani tükröt csattogtatni és akkor majd ők lesznek az egyetlenek, akikhez fordulni lehet.

Komolyan... mint a bajszos bácsi a bunkerben, tologatják a térkép felett a nem létező hadosztályokat, miközben odafent már bevették a várost az oroszok MILC-ek.

Szerintem akkor fogok már csak Pentax gépet venni, amikor Ebayen végre lecsapok egy patika állapotú old-timer darabra. Egy K1000 például igazi ikonikus darabja a gyártónak, marha sokáig gyártották és hárommilliót adtak el belőle Ilyen Pentax is létezett...

Új hozzászólás Aktív témák