Hirdetés
- iPad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Nem Balatonon, hanem egy másik tó környékén használok telenor előfizetéses mobil netet wAP LTE6-os modemmel. Nálam mostanában semmilyen megszakadás nincs, pont tavaly használtam én is scriptet az újraindításra, de évvégére stabil lett. Nézted, hogy az antennák nem változtak esetleg? [link]
-
Én azt tapasztalom,hogy mostanában kicsit bizonytalan az internet elérés minden hálózaton. Pár hónapja ilyenek nem voltak. Ha kábeles,ha vezeték nélküli össze vissza ugrálok mely kapcsolat megy jobban. Van LTE eszközön kameráim és percekre el szoktam veszíteni minden nap. Utána helyre áll.
Az lte eszközöket én újra szoktam indítani 24 óránként. Szolgáltaltató gondolom nem szereti ha valaki folyamatosan fel van csatlakozva mert idő után nem ad netet. Újra fel kell csatlakozni.Mitől van ez, a Covid miatt a vezetékes hálózat van túlterhelve a mobil pedig az 5G miatt bizonytalan nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold