Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem se tegyél cat6a-nál rosszabb drótot a falba, hosszú távon nem érdemes.
az már egy kérdés, hogy ahx4-et érdemes-e venni vagy 4011-et. Ezt, szerintem, az dönti el, hogy egészen pontosan hány végpontod lesz, mert ha pont annyi, hogy az ahx4 elviszi, de a 4011 már nem, akkor az ahx4 olcsóbb, mint egy 4011 meg egy rendes switch.
az ahx4-en hárommal több ethernet port van, tehát ha 10 klienst kötnél rá, akkor a 4011 pont tele lesz és nem marad a wan-nak, az ahx4-en még marad 3.
rendes switchnél is az a kérdés, hogy az ap-kat hogyan akarod árammal ellátni. ha nem a switchből, akkor egy 300-as sorozatú crs jó lesz mindenre. ha meg a switchből, akkor van poe switche a mikrotiknak, én használom kamerához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold