- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Akkor marad a 4011, a többire nekem abszolút nincs szükségem. A dupla beépített táp mit jelent? Két helyről lehet táplálni?
Illetve ahogy látom, a 4011-en nincs USB csatlakozó, így hogy tudok rákötni külső tárolót? Arra használom, hogy a logokat, szkripteket tárolgassam rajta, előbbinél ugye átláthatóbb ha egy sima notepadban tudom görgetni, keresni, ilyesmi...
Mondjuk a RAM 1 GB, azon röhögve elférnek az ilyen kis bizbaszok, a tárolót nem akarom írkálni.
(#8125) bambano:
Mi az a rövidzáras ethernet?(#8126) Beniii06:
Amikor néztem, nem volt még 20% fölött, a RAM-ból nem láttam szabadon kevesebbet mint 60 MB.
A kérdés igazából az, hogy a jövőre nézve mivel járok jobban. Még egy hAP ac^2-vel, de akkor lehet cseréssé válik a mostani, vagy ha a mostanit továbbadom, és én pótolom ki, ami így ugye 30k ráfordítás, egy másik hAP ac^2 rokonnak pedig 20k.
Azért agyalunk, mert úgy vagyunk vele, hogy ha már lúd, legyen kövér, ne legyen két egyforma eszköz, ha lehet jobb. A kérdés az, hogy tényleg lehet-e jobb, vagy mondjuk 1--2 évig elég lehet az ac^2. Tudom, hogy ezt megjósolni lehetetlen, igazából a legextrémebb amit kap, az a sokszálas torrent, de nem vagyok top10...(#8127) Kovindinka:
Írtál pár érdekes dolgot. Sulimban 3011 van, és szeretjük, jó eszköz.
A VLAN-nal nem vagyok még teljesen tisztában, így homályos picit, de az mondjuk kivitelezhető, hogy egy vendég VLAN, amire rátolok az ac^2-őn egy guest wifit, majd ennek erősítésére AP-ként használok egy ASUS AC66U-t Merlin firmmel?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest