Hirdetés
- Kis testvért kap a Logitech G PRO X Superlight 2 egere
- Kreatív felhasználókat célzó, 5K-s monitor érkezett a Philips fémjelzésével
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
válasz
moseras #3867 üzenetére
Szia,
Az elvárásoknak a HEX már megfelel, jó dolog benne a hw-es IPSec. Ha combosabb/több portos kell, szerintem mint ahogy korábban írták RB3011, vagy a csillagos ég magasabb kategóriákban.
Nekem korábban 2011 volt, azt cseréltem, és igaz én Mikrotik-Mikrotik, illetve Mikrotik-Telefonok között mértem, Cisco nem volt a kapcsolatban ITT írtam a korábbi és az új router sebesség adatairól amiket mértem.
Amúgy, sajnos kollégáimtól tapasztalom, de végül is ez is egy megoldás..Megkel venni webshop-ból egy ilyen hex-et/rb3011-et, kipróbálni,ha nem jó x-napon belül elállhatsz az üzlettől és nem zárod a tesztet nagy veszteséggel
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest