-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
Hogy csinálnád?
Most már, hogy mindkettőtöknek meg volt az örömötök azzal, hogy elmondtátok, hogy mennyire nem értek hozzá, és mennyire keverem a fogalmakat, remélem, ezzel kielégültetek, és elmondjátok, hogy konkrétan hogy tudom ezt a legegyszerűbben megoldani tűzfalszabályok meg active directory nélkül.
Ha esetleg még valaki kedvet érezne hozzá, hogy elmondja, hogy nem értek hozzá, csak bátran, de ezt már én is tudom, ezért jöttem ide segítséget kérni.
További jó szórakozást,
és tisztelettel várom az építő javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 3D nyomtatás és tervezés!
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest