- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alteran-IT #23382 üzenetére
Most rendeltem egy ügyfélnek wifi Mikrotik eszközöket.
Persze ROS 7-el jött. Amit nem tudtam úgy beállítani,mert szoftveresen vissza van butítva,mint ahogy én akartam. Nem hogy nagy sebesség,hanem lassú,de megbízhatót akartam. De olyat nem lehet már beállítani az új wifi csomagban. Capsman vagy saját wifi dilemma. Emiatt lehetett volna most másik routert venni,mert nem megy rajta a Capsman sem. De minek is amikor nem lehet elég jól beállítani.Otthonra vettem Ubiquiti wifit. AC bejött,AX-es verzió már nem. De nincs kontrollerem,mert még azt is vegyek vagy biztosítsak neki egy VM-et. Szoftvere nem csicsás de nem jött be.
Most a Mikrotiket nem nem venném,Ubi nem jött be.
TP link vagy Cambium. De azok horror ár.Szóval nincs jó. Mikrotik még mindig gyengébb,se 2.5 Gbit vagy 10 Gbit és amit eddig tudott azt most nem tudja. De legalább olcsó. Még magamnak sem tudom mit raknék fel. De az év végén valszeg veszek egy U7 prot és csinálok egy VM-et controllernek. Játszom azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Raspberry Pi
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- OnePlus 13T (Chiense) Villámgyors teljesítmény,hosszú üzemidő 12/256 GB Használt, karcmentes 3 hónap
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest