Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
lionhearted #21547 üzenetére
+ #21548, Kicsirics77
köszönöm a válaszokat. terveztem lefrissíteni, láttam, hogy nem a legújabb a környezet, de akkor előreveszem. ettől még az interface-nek ott kellene lennie, amit hiányolok, mert hozzáadni nem tudok. megnézem mindenesetre a friss verzióval. Skori leírása is teljesen jól működik, még hasonló felülettel, neki ott az interface, ha jól láttam.#21546, gF
nagyon köszönöm a felajánlásod, értékelem. viszont mindenhol azt olvastam, hogy tiszta lappal induljak, így erre indultam. már elég sokat olvastam, meg állítgattam ahhoz, hogy akarjak visszafordulni, így def configot már nem raknék vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest